عمرتون پای چارت هدر ندید (آیا ترید واقعاً ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه)

اقا شما نهنگ

از معاملاتت بزار ما هم کیف کنیم بشه واسمون

امید برای ادامه راه

درکت میکنم میلاد جان
اما جدای از شوخی خیلی راحت وقتی میبینی برات این شغل مناسب نیست میتونی بیای ازش بیرون یا اینکه ببینی کجا چی رو رعایت نمیکنی که نتیجه بخش نبوده برات
به نظرم اینکه امید بقیه رو هم بگیری کار خوبی نیست
تو این زمان که همینجوری اتوماتیک همه اتفاقا برای گرفتن امید آدما داره تو ایران رخ میده خودمون دیگه روی زخم نمک نپاشیم بهتر نیست؟ :heart:

نه به هیچ عنوان دوست ندارم این اتفاق بیفته من خودم یه جونم که برای رسیدن به هدفام و استقلال مالی این کارو شروع کردم

ولی یه نفر از ازاون ۵ درصدا تو این کامیونیتی نیست که بتونه ثابت کنه که این بازار سود ده هست ؟؟

من مگه دارم استراتژی یا پکیج میفروشم که همچین چیزی ازم میخوای؟ دوست داری باش تو این کار دوست نداری نباش من دارم میگم جمع نبند فقط اگه خودت نمیتونی امید بقیه رو هم نگیر. حرفاتم که تناقض دارن یه جا میگی بیاید بیرون از این کار بعد میگی به هیچ عنوان دوست نداری این اتفاق بیفته. پس کدوم بالاخره؟

چرا باید این کارو کنه کسی؟ تریدرا باید راه بیفتن هی به این و اون ثابت کنن که سود میکنن یا نه؟ مگه تفنگ گذاشتن سر کسی که ترید کنه؟ اگه منتور میخوای بگیری یا پکیج بخری آره کاملا منطقیه و پسندیدست که بخوای برات شفاف کنه همه اینارو استیتمنت وصل کنه به myfxbook یا لایو ترید بذاره ولی از بقیه که نباید اینارو بخوای عزیز دلم

دوست عزیز هدفت چیه از این همه مسخره بازی میگی اقا تریدر سو ده ندارم باشه ذهنیت خودته اوکی ولی سعی نکن به بقیه تحمیل کنی نفر داریم سود ده است و نفر دارم ضرر ده اوکی حالا بیای هی به این و به اون بگی که نشد خود بانک های بزرگ میگن از ۱۰۰٪ فقط ۵تا۱۰٪ سود ده ان حالا چه خارجی چه ایرانی شاید ذهنیت شما با ترید ناسازگار بود و کنترل خیلی چیزا رو نداشتی و شاید یکی داره

داداش حرفت درسته ها اینو قبول دارم ولی کسایی که میان کلی وقت میزارن اموزش رایگان میزارن نمیتونن که از معاملاتشونم یه هیستوری بزارند

شما بدتر با این پیامی که گذاشتید یه بنده خدایی که تازه کار باشه و با هزار تا امید امده باشه رو خورد میکنید به اینم فکر کنید ، چون برای مثال خیلی ها قطب شمال نرفتن یعنی وجود نداره؟

ولی اگه استیتمنت هم بدن باز هم قبول نمیکنی نه به خاطر جعلی بودن یا درست بودنش فقط به خاطر اینکه دقیقا روانت میخواد توی ترید بمونه ودنبال دلیل میگرده وگرنه زحمت هشیار سازی دیگران نمی‌کشیدی تصمیم بگیر یا با دلت توی بازار بمون یا با ذهنت از بازی برو کنار خودت ودیگران آزار نده

دوست عزیز اگر برای تخلیه اعصاب و احساسات امدی بحثش جداست ولی اگر میخوای کمک کنی این راهش نیست

عزیزی
من بارها دیدم تو فروم عزیزایی که آموزش رایگان گذاشتن و تریدهاشونم گذاشتن دقیق یادم نیست کیا بودن ولی بگردی زیاد هستن. داداش گلم ولی حرفم باهات اینه که اینکه ببینی یکی سود میکنه یا نه تاثیری رو کارت نمیذاره چون وقتی به خودت و توانایی هات شک داشته باشی به بازار شک داشته باشی هزاران نفرم بیان بهت نتیجه نشون بدن تاثیری روی کارت نمیذاره چون حتی استراتژی اون آدم رو هم بلد باشی گارانتی نیست بتونی خودت باهاش نتیجه بگیری یا نه
من کاملا بهت حق میدم انرژیت گرفته شده باشه ناامید شده باشی هممون تجربه میکنیم بارها و بارها و بارها اینو
ولی من خودمو میذارم سال اولی که تریدو شروع کردم اگه میومدم چهار تا تاپیک اینجوری میدیدم زد حال اساسی میخوردم و شاید شروع نمیکردم تریدو. پس چرا امید بقیه رو بگیره آدم؟ من 3-4 سال طول کشید تا بالاخره رنگ سودو خودم دیدم پدرم دراومد ولی بالاخره سودده شدم ولی اون بنده خدایی که تازه شروع کرده چی؟ همچین پستایی ببینه رنگش عوض میشه.
من میگم اگه درمون درد کسی نشیم حداقل نمکی نشیم که روی زخمش پاشیده بشه همین (مخصوصا این روزای سخت که همه اذیت داریم میشیم چه سودده چه غیر سودده چه پولدار چه بی پول) :heart: :love_you_gesture: امیدوارم شما هم به زودی مزد زحماتتو بگیری و به هر چی میخوای برسی عزیزم

استیتمنت چیه دیگه اصلا تریدر سود کنه که استیتمنت نمی‌ده اون پکیج فروش هست.

در ضمن سودده داریم ولی یک نفر سر به سر هست یکی هم ضرر ده در ضمن ترید را کار هر کسی نیست و هر کاری را به مانند ترید نیست چون اینجا باید نیست.

اگر به دنبال اثبات بازار هستی باید یک ماه اول کارت به جواب می‌رسیدی میتونی یا نه.

بله با قسمتی از حرف شما موافقم ترید کار هرکسی نیست و اکثراً ضرر خواهند کرد چون این خودش شغل هست.

بورس باعث شد افراد زیادی به سمت ترید بیایند و سنگین ضرر بکنند چون اینجا کجا آنجا کجا البته چون کریپتو اون زمان ترند بود همپوشانی اون هم دخیل بود ولی کار هرکسی نیست باید به چارت علاقه داشته باشی و اون جزوی از تو باشه نه بدهکار به تو.

لطف کردید مرسی استاد

دادا جسارت نمیکنما شما معلوم نیست چیکار کردی با چه حجمی وارد چه معامله ای شدی خلاف جهت زدی کال مارجین شدی الان اعصابت خورده اومدی چون خودت نتیجه نگرفتی به بقیه یچیز اشتباهو نصیحت میکنی

من دایی رفیقم با چشم خودم دیدم حسابش میلیون دلاری و هر روز سود روی سود چندین ماهه ضرر نکرده

ترید علمه علمشو نداشته باشی شکست میخوری برو امتحان ریاضی بده بدون یک کلمه خوندن ببین چقدر نمرت میشه

اراجیف ذهن خودتونو هرجایی بیرون نریزید🙏🏻

داداش دهنت سرویس :rofl::rofl:

یه ماه با خودم بیا لایو ترید هزینه ۱۰۰۰دلار سرمایه هرچقدر داری بهم بگو قبلش تا پنل مدیریت ریسک مطابق سرمایت بچینم اگر توی این یک ماه ضرر کردی دو برابر هزینه ایی که دادی میزنم برات اگر سودمند بود نوش جونت.

دوستان هم شاهدن.

با نظر شما موافقم ، ترید یک شغل خاصه که آدم خاص میخواد نه همین جور هردمبیلی طرف بیاد کار کنه
خیلی ها فک میکنن یادگیری ترید مثل یادگرفتن دوره فوتوشاپه !

درود اقامیلاد . سختی ای که میکشید قابل درکه و کاملا جزو مسیره
۳سال هنوز تایم خیلی زیادی نیست ، بنده بصورت فول تایم و بعد ۵.۵سال ب نتیجه رسیدم. کار دیگه ای هم بجز بودن در مسیر ترید نکردم و تمام سختی هارو بجون خریدم . در زیر هم حساب های متصل به فکتوری رو مشاهده میکنید که پراپ های پاس شده من هستن و با ریسک ۰.۵درصد روشون ترید میکنم و از زمان خرید تا برداشت های انجام شده میشه گفت حدود ۶ماه استیتمنت میشن و همگی دارای برداشت هستن. بحث من نیست شما برید سایت mql5 قسمت signals و فیلتر رو بزارید رو حساب های بلندمدت براتون حساب های ریلی که حداقل یک ساله دارن مدیریت میشن میاد و تریدرهای سودده رو میبینید که طبیعطا تعدادشون بسیار کمتر از باقیست

جهت اینکه گفتین یکی بیاد استیتمنت۳ ماه بده تا باورکنین اینارو گذاشتم امیدوارم تونسته باشه امیدی رو زنده کنه موفق باشین

دست خوش مرد نوش جونت❤️