عمرتون پای چارت هدر ندید (آیا ترید واقعاً ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه)

کدوم شغلی غیر از کارمندی کل سالش سودده بوده؟

ببین برو یه تحقیق بکن خب . این ۵ سال اخیر نرخ برد و موفقیت تو دنیای ترید داره هر سال بیشتر میشه . مثلا ۵ سال قبل اگر فقط ۵ درصد معامله گر ها میتونستن به ثبات برسن و درامد مستمر داشته باشن و ۹۵ درصد اوت میشدن این نرخ امروز که دارم باهات صحبت میکنم شده ۲۰ درصد موفق و ۸۰ درصد ناموفق . پس با گذر زمان افراد بیشتری بازی رو یاد میگیرن که این نشون میده یه سازوکاری داره این سیستم که باید با وقت گذاشتن دستت بیاد .

ولا کارمند که همش تو ضرره

هرسال قدرت خریدش خوشبینانه نصف میشه!

این یعنی بعد از ۳۰سال زحمت درست تو سال آخری که میخواد باز نشست بشه قدرت خریدش نسبت به سال اولی که استخدام شده:

۰.۰۰۰۰۰۰۰۰۰۹۳۱۳۲۲۵۷۴۶۱۵۴۷۸۵۱۵۶۲۵ برابر شده!!!

اینم جواب هوش مصنوعی با فرض اینکه شما سال اول x تومن درآمدت بوده و هر سال تقسیم بر دو بشه(یعنی هر سال قدرت خریدت نسبت به سال قبل نصف بشه):

باید به نظر شما احترام گذاشت من به مدت یک ماه سود ده بودم بعد ضرر ده شدم الان که ضرر ده هستم همیشه با بررسی ژورنالم به این نتیجه میرسم اشکال از منه نه از بازار نه از شغل ترید کسایی هم هستن تازه شروع کردن چه بسا در آینده به معامله گرای موفق تبدیل بشن پس درست نیست که با یک نسخه شخصی اونارو دلسرد کنیم

سود مستمر میتونی داشته باشی و هر روز توی سود باشی به شرطی که ریسک درست بکنی

هرچی سرمایه کمتر باشه ریسک بیشتره مشخصا برای همه

هرچی سرمایه بزرگ تز ریسک کمتر

با ۱۰۰ دلار راحت روزانه میتونی ۱ دلار در بیاری یکی چشمش نمیگیره میاد ۱۰ یا ۲۰ درصدشو میخاد چون ۱ دلار واسش کارایی نداره!

با ۱۰۰۰۰ دلار روزانه راحت ۱۰۰ دلار در میاری دیگه اینجا چون به همون ۱۰۰ دلار هم قانعی نمیری دنبال ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰ دلار روزانه که کل سرمایتو بر باد بدی!

الان خودتون جز اون دسته افراد سود ده هستین ؟؟

میلاد قربانی، قربانیِ مارکت.

دوست عزیزم انقدر ناامید گونه وار نگاه نکن ! به نظرم اشتباهه که این بیزنس رو با شخص خودتون یا اساتیدی که اموزش دادن بهتون و حتی اطرافیانتون مقایسه کنید .بلاخره از یک ورودی رشته پزشکی همه که جراح نمیشن که !!یکی جحراح میشه سلطان یکی دکتر عمومی یکی هم رد میشه میشه خدمه در نهایت !!!خب پس علم پزشکی به درد نمیخوره برای یاد گیری پزشک شدن ؟ ؟ نون آب نمیشه؟ بریم اسنپ ؟!یا بریم شاگردی؟!به نظرم چون سطحی نگاه میشه به این بیزنیس و همه توهم اینو دارن که تا دیروز معلوم نبوده افکارشون نوع دیدگاهشون به زندگی و بیزنس چی بوده اومدن تو ترید و شکست خوردن !!به نظرم این ماهیت بسیار زیبای این بازاره اینه که خیلی سخت چک میزنه تو گوش افرادی که سبک میشمرن این بیزنسو .امید وارم که راه خودتون رو جدای از بازار های مالی پیدا کنید دوست عزیزیم :folded_hands:

سلام

شاید حرفی که زدید برای خیلیا سخت باشه قبول کردنش ولی تهه دلشون می دونند حرف شما درسته ولی تواناییه پذیرفتنش رو ندارن

رفیق واقعی اونه که حقیقت رو بگه هرچند حقیقت سخت و ناراحت کننده باشه

ترید رو شغل اول انتخاب نکنید در کنار شغل فیزیکی می تونید به ترید فکر کنید و ترید رو ادامه بدید

می دونم العان خیلی ها در زیر این تاپیک میان می نویسن چیه خودتون به سود نرسیدید بقیه رو دلسرد می کنید
من خودم از ترید شخصی که نه از پراپ ها به خونه و ماشین رسیدم
اونم اوایل پراپ ها که قوانین راحتی داشتن نه العان
ولی واقعیت اینه که ترید اکثره آدم ها رو بیچاره کرده تا پولدار

اکثره ترید ها بیشتر از این که از ترید پولدار شده باشند از حواشی ترید پولدار شدن

نمی‌گم ترید نکنید
من خودم ترید می کنم
ولی در کنار کاره فیزیکتون ترید رو ادامه بدید

شاید بگید همه شغل ها همینن درصد بازنده ها بیشتر از برنده هاست
درسته ولی ترید یه تفاوتی داره با اکثره شغل ها
در بسیاری از شغل ها شما حداقل درآمد رو دارید هرچند کم
یعنی یه حقوق بخور نمیر
ولی ترید یه حالت بین صفر و صده
یعنی یا سودده آید یا صفر مطلق و ضررده و بدون درآمد

شما در ترید اگه سودده بشید هر چند خیلی کم
با کمک پراپ ها و فاند خوب می تونید به درآمد های خیلی خوبی برسید ولی اگه ضررده باشید درامدتون صفره و هیچ درآمدی ندارید

اینا رو نگفتم که ترید رو ول کنید نه اتفاقن سخت دنبالش کنید ولی همه ی زندگیتون رو نزارید براش
در کنارش کار فیزیکی داشته باشید

حالا برای کارمندی من مثال زدم چون در ظاهر درآمدش ثابت و تضمین شده‌است.
منظورم اینه که کل شغل ها یه دوره‌های نوسانی توی سوددهی دارن.

این بازار زمان میخواد و اصلا نباید بعنوان درامد اول یا هرچی نگاه کرد شاید ترید بعنوان یک هنر نگاه کرد متاسفانه با اومدن استاد های فیک خیلی ها از ترید زده میشن

من میگم یا باید تریدر باشی همون ۵ درصد سود ده یا باید کار دیگه انجام ترید کنار کار دیگه شدنی نیست تریدر لایف استایل داره تمرین داره تایم کاری داره یعنی جی برای ۱۰ ساعت بیرون کار کنی خسته ترکیده بیای پای چارت استاپم بخوری بگی ترید بده آقا سخته همه موفق نمیشن همه تریدر نمیشن اما ترید هم شغل دم دستی حالا کنار کارم میزنم نیست باید صدت رو بزاری تازه متوجه بشی میتونی یا نمیتونی

هم عمر و هم پولتونو تو این مارکت از دست ندین برید دنبال کاسبی،
مخصوصا نوجونا که رویایه پولدار شدن دارن و بی پولن،فکر نکنین قراره اون دو سه درصد سود ده بشین ،قرار جزو ۹۷ درصد بازنده بشین،برید داخل کاسبی بعد ۵ سال حداقل به یه درامدی میرسین

سوده این مارکت داخل خودش نیست و داخل بیزینسایه دورو ورشه، مثل بروکر،پراپ،اموزش،ایبی و … اکثر کسایی که پول در میارن همینان و پولشونم تریدر میده، اول اموزش دهنده سر کیسش میکنه بعد رفرال یک بروکر و پراپ و اخر سر هم بروکر و پراپ

یه مساله ای هست امار اشتباه تو ذهن همه ترید هست اینه که 95درصد تریدر ها بازنده هست.
مساله اصلی اینه تو همه شغل ها اینجوری هست ولی بقیه شغل ها فیلتر های زیادی دارن.
مثلا کسی بخواد دکتر بشه باید کارشناسی بگیره ارشد بگیره دکترا بگیره بعد ببینه میتونه کار کنه یا نه.
ولی توترید این فیلترها رو نداره همه میتونن بدون اموزش و فیلتر وارد این بازار بشن.
و تو امار95درصد کسی که اموزش دیده کسی اموزش ندیده کسی که یه دونه ترید کرده کسی که هزار بارترید کرده یکی در نظر گرفته میشه.
و این امار غلط باعث میشه اکثر تریدر ها با چندمدت ضرر متوالی به این نتیجه برسن که اصلانمیشه سود کرد

ترید می‌تونه سودده باشه اما نه با یوتیوب یا آموزش های معمولی باید بسیار تلاش کرد.

میلاد جان عزیزم
با جملت موافقم به شرطی که جای این کلمه ها با “من” عوض شه: هیچکی، همه، یه نفر، برید

زیبا نواختی کیا جان

اقا من الان نزدیک سه ساله دهنم سرویس شده تو این چارت شغل دیگه ام دارم یعنی کارمندم

هنوز نشده برایندم به مثبت برسه این چارت هرروز به یه اهنگی میرقصه

تموم پول مغز و اعصابمم تر زده

به جای طعنه زدن یه نفرتون که سود ده بود بیاد یه استیتمنت یه هیستوری سه ماهه بزاره از معاملاتش

از نظر شخصیتی هم داریم میشیم مثل یه ربات