سوالم از افراد سود ده

اگر من به شما بگم که شما از قشر مرفه جامعه هستین که وارد این مهارت شدین ؟ ایا قضاوت و تحلیل اشتباهی کردم؟

اقا عالیه انشالله که موفق باشید همیشه

جسارتا میتونم بپرسم این 100 هزارتا داخل چه بروکری گذاشتید؟ مشکلی در سود 700هزار دلاری نبود؟

1 لایک کرده

بله اشتباهه چون من ترید رو از ۸ سال پیش شروع کردم با بازار بورس ایران. هم کار میکردم هم خرید و فروش سهام رو یاد میگرفتم که سود خوبی هم از عرضه اولیه ها کسب کردم

بعدش وارد کریپتو شدم و حقوق ۴ ماهم رو توی ده دقیقه از دست دادم همین باعث شد تصمیمم برای اموزش دیدن جدی تر بشه

قبل از بازار فارکس سعی کردم اول اقتصاد یاد بگیرم و با پس اندازی که جمع کرده بودم یه سرمایه گذاری انجام دادم که نتیجه خوبی هم داشت تو کمتر از یک سال سرمایم ۱۰ برابر شد

بعدشم وارد بازار فارکس شدم توسط یه استاد چینی که کلی هم بابت منتورشیپش هزینه کرده بودم (هزینشم از سود همون سرمایه گذاری دادم)

طبق ستاپ و پلنی که یاد گرفتم الان به خواست خدا میتونم سود قابل توجهی کسب کنم ولی من تو این مسیر کلی سختی کشیدم کلی تنهایی کشیدم کلی سرمایه ای که براش زحمت کشیده بودم رو سر ازمون خطا از دست دادم ولی تسلیم نشدم

2 لایک کرده

مخلص و ارادتمندم

بروکر وی تی مارکت رگولاتوری معتبری داره تا امروز هم که مشکلی نبوده ولی طبق جیمیل جدید پشتیبانی وی تی مجبور به خارج کردن پولم از این بروکر هستم چون دیگه به ایرانیا خدمات نمیده متاسفانه

1 لایک کرده

خدا رو شکر / انشالا که این مسیر موفقیت ادامه دار باشه برای همیشه

1 لایک کرده

به نظرشما از این بروکرهایی که به ما خدمات میدن،برای رقم های سنگین خوبن؟ و خود شما اگر مشکلی نیست قصد دارید به کدوم بروکر برید؟ تجربه شما ارزشمنده

1 لایک کرده

ممنون از لطف و خوش قلبی شما

1 لایک کرده

متاسفانه به دلیل محدودیت ها پیدا کردن بروکری که هم رگوله خوبی داشته باشه هم به ایرانیا خدمات بده خیلی سخت شده ولی اگه بروکر خاصی نظرمو جلب کرد حتما اطلاع میدم

2 لایک کرده

ممنون از شما

انشالله که روز به روز موفقتر باشید :heart_eyes:

2 لایک کرده

ارادتمندم دوست عزیز ممنون از محبتتون

1 لایک کرده

دوست عزیز سلام باهات موافقم ولی چند تا از دوستم دیدم

خودش ۱۰ دلار رو تبدیل کرده به ۱۷ هزار دلار در دو هفته با فول مارجین

وقتی ک رسیده به ۱۷ هزار دلار روز بعدش کال شده

یکی از دوستم با سرمایه ۲۱۰ هزار دلار هنوزم بالای ۱ لات نمیزنن ولی من کلی کیچ شدم

راست میگی دادا

من تو بروکر فول مارجین زدم ولی سود تپل داده

میخواستم سودمون رو برداشت بزنم بهانه برام اورده

ولی رفتر بروکر خارجی ک به ایران خدمات نمیدن

اونم فول مارجین زدم کلی سود تپل رو پرداخت کردن زیر یک دقیقه

یه چیزیو که خیلیا تو این مسئله فراموش میکنن: روان تریدره!

ببین برای کسی که ۱۰۰ دلار گذاشته ریسکشم گفته ۱ درصد، ۱ دلار قابل هضمه قابل چشم پوشیه از سمت خودش اما پذیرش ۱۰،۰۰۰ دلار ریسک برای ۱ میلیون دلار فشار خیلی شدیدی رو به معامله‌گر وارد میکنه.

شرکت های مالی بزرگ هم اینو میدونن و سبد مالی که به اون معامله‌گر میدن محدود به مقداریه که اون فرد توانایی تحمل ریسکش رو داره — چون توی حجم بزرگ سبد یک مقوله ای به اسم «بیکار نبودن پول» هست، یعنی بتونی کل پول رو همیشه درگیر نگه داری.

البته که بعضی افراد اصلا با پول دیگران کار کردن رو دوست ندارن چون حس کارمند بودن بهشون میده و حس میکنن آزادی عمل ندارن و باز به زندگی کارمندی برگشتن.

2 لایک کرده

برگردین به روز اول، همین مسیر رو دوباره انتخاب میکنید؟ منظورم تریدر شدن هست

1 لایک کرده

هنوز نگفتین

کدوم بروکر

کدوم پول

کدوم برداشت

کدوم واریز

چنتا عکسی فیلمی چیزی

بگین بقیه هم برن اونجا پولشونو بزارن اطمینان خاطر بشه تو این شرایط
برن همونجا کار کنن همه

کسی که این همه پشتوانه داره خوب جلو میره تو ایران نیست و اینجا کار نمیکنه قطعا اونور بیزینسی برای خودش زده و کنارش سمت این مورد میاد

و اینکه اصلا وقتشو اینجور جاها هدر نمیده

خیلی چیزای دیگه ایم هست در این رابط مگه ۸۰۰ هزارتا ۸۰۰ دلاره !!!

1 لایک کرده

صد البته ترید چیز های زیادی به من یاد داد

1 لایک کرده

سلام و احترام،
شما در ابتدا باید بپرسید که این اکانت ها اصلا دمو هستند یا ریل؟
در مورد اکانت 100 تایی که فرمودید، شاید من مثلا 5 تا اکانت داشته باشم و یکیش این موفقیت رو داشته باشه، بعد بیام همون یکی رو به اشتراک بزارم. الان شما از کجا متوجه 4 تا اکانت ضررده من بودی؟
مورد سوم، به نظرت آیا کسانی که اینقدر حرفه ای هستند، طبق حرف خودت چرا نمیرن رزومه بدن؟

متاسفانه نمایش های اینطوری در کشور به ما به جهت گول زدن مردم خیلی زیاده و احتیاط زیادی باید بکنید خلاصه

2 لایک کرده

بروکر های مختلفی کار کردم

تجربه اولم آلپاری بود بعدشم vtmarket

عکس و فیلم و استیتمنت هم فقط به سرمایه گذارها نشون میدم به خاطر یسری مشکلاتی که قبلا پیش اومد

متاسفانه به خاطر شرایط موجود فعلا چیزی نمیتونم پیشنهاد بدم سرمایه گذاری های من اکثرا سالانه هستش و الان تایم خوبی برای ورود نیست

من این مسیر رو تازه شروع کردم درسته بیشتر از ۷ ساله تریدرم ولی دو ساله به سود مستمر رسیدم برای همین فعلا پشتوانه ای واسه خارج رفتن ندارم و جدای از اون کشورم و مردمشو دوس دارم

تریدر واقعی از نظر من تایم ازاد زیادی داره و قرار نیست ۲۴ ساعته پای چارت باشه شما روزی یه ترید درست هم بکنی کافیه بقیه تایمتو میتونی مطالعه کنی و باشگاه بری

راستش درمورد ۸۰۰ تا و ۸۰۰ هزارتا باید بگم فشار و استرس زیادی رومه ولی میتونم مدیریت کنم

1 لایک کرده

کاملا با این دوستمون موافقم و به نظرم اینجور افراد فقط دنبال فروش استراتژیشون هستند البته بینشون افرادی هم هستند که واقعا سود ده هستند ولی بهترین معلم خود چارت هستش برای رزومه هم بالاتر دوستان کامل توضیح دادن

1 لایک کرده