اگر سواد ترید یا معامله کردن در بازارهای مالی رو ندارید ، از این غلط های زیادی نکنید
برید همون طلای آب شده یا دلار بخرید
از شدت نادانی نمی دونم واقعا به بعضی ها چی بگم
چه فکری در مورد ترید و بورس سهام کردید؟ فکر می کنید بقالیه؟ بریم یه خورده انس بخریم برگردیم؟ باید سوادش رو داشته باشی
الان شما تریدری ؟ با بروکری کار میکردی مشکل داشتی باهاش یا نه تازه میخوای ترید کنی ؟ آموزش دیده هستی دمو زدی آماده رفتن تو بازاری دقیقا تو چه وضعیتی هستی بگو بشه راهنمایی کرد
اگر خیلی عجله داری اون ۱۵۰ میلیون رو یجوری آتیش بزنی و نابودش کنی کار سختی نیست . در یک بروکر ثبت نام کن و پولت رو بهش واریز کن و بعد یکی از دکمه های بای یا سل رو فشار بده . اگر میخوای دیرتر نابود شه پولت با کمترین حجم یعنی ۰.۰۱ لات وارد شو.
سلام منتظر باشین که اوضاع اینترنت و جنگ معلوم بشه و بعدا شروع کنین ، الپاری یا امارکتس جفتشون خوبن من با هردوتا کار کردم مشکلی نبوده ، ولی فعلا یکی دوماه منتظر بمونین قطعا تا ببینیم شرایط چطور پیش میره
من 7 ساله دارم معامله می کنم ، یک سال تو استراحت بودم که جنگ شد و زیر ساخت ها و فضا های معاملاتی تغییر کرد ، برای همین می پرسم . ممنون از وقتی که میزاری
من آدرس یه ولت میدم . شما 800 دلار رو بزن به ولت من . منم یدونه اکانت 2000 دلاری دمو تو متا تریدر بهت میدم . روش ترید کن . بعد یک ماه شما هرچقدر رو اکانت 2000 دلاری سود کردی بهت پرداخت میکنم . فقط تو این مدت نباید ریسک شناور شما بیشتر از 2 درصد بشه . و سود تک تک ترید های شما نباید بیشتر از 20 درصد کل سودی که قراره بهت پرداخت کنم باشه . و مارتینگل و هج هم نمیتونی بکنی .
قبوله ؟
کسی حاضره اکانت بالاتر از من با این شرایط به این دوستمون بده اعلام کنه .
توی این شرایط که عدم قطعیت زیاده و هیچ جا نمیشه به سیستم های مدیریت ریسک اعتماد کرد حتی قیمت لحظه ای هم درست نیست اصلا سمت ترید نیا همین 150 تومن در کسری از ثانیه از دست میدی