سوالم از افراد سود ده

بله .

ریا نباشه تریدرم :grin:

مدیریت ریسک من برپایه هجینگ هستش و اکثر معاملاتم سویینگ سالانه هست ولی تو این معاملانه استثناعا ده درصد بالانس کل رو به عنوان استاپ در نظر گرفته بودم و با ریسک بیشتری وارد شدم

سواپ مثبت هست یعنی چی برادر

اون که بله / ما هم قصد جسارت به تریدری شما رو نداریم/ سوالم بابت میزان اطمینان به پاسخ تون بود

این مدلی بلند مدتی معامله کردن پیدا کردن کف برا ورود سخت نیس؟

یعنی بابت باز موندن معاملات به ازای هر ۲۴ ساعت مبلغی هم به بالانس حساب اضافه میشه اونی که شما میگید سواپ منفی هستش که از بالانس حساب کم میشه

بله میدونم بخش دوم مزاح بود .

ولی راجع موضوع بحث مطمئنم .

یعنی همیشه عملکرد شما مثبته؟

اوه یس

تا حالا همچین چیزی ندیدم

اگر چرخه های زمانی هر چارت رو بلد باشید و مقداری هم اطلاعات راجب فاندامنتال داشته باشید خیر اونقدرا هم سخت نیست من دنبال سقف و کف های طولانی میگردم مثلا از ۱ مارچ تا ۲۳ مارچ طلا فاز ریزشی شدیدی بابت اخبار جنگ داشت و تقریبا ۱۲۰۰ دلار سقوط کرد

1 لایک کرده

تو معاملات سویینگ احتمال اینکه یکی دو ماه قیمت وارد فاز ساید یا یه اصلاح ریز بشه وجود داره و من رو اکانت شخصی سعی میکنم با هج کردن اکانت این قضیه رو کنترل کنم و بعدش وارد سود میشم ولی روی معاملات اسکلپ منم گاها خطا میکنم

یعنی تو اون موسسات رفتین و دیدین چطور کار میکنن؟

یک سوالی از شما دارم/ اگر خدای ناکرده این 100هزار دلار به یک دلیل عجیبی مثلا به هر دلیلی نابود بشه/ چقدر رو زندگی شما و سرمایه گذارن تاثیر میذاره؟

نرفتم و ندیدم

ولی از کسی که تو یکی از بانکهای اروپایی مسئولیت قابل توجهی داشت سوال کردم و اون توضیح داد.

لازمه که بگم بعضی از بانکهای اروپا مجوز ورود به بورس خودشون و کشورهای دیگه رو دارن و بعضی هم نه .

منم نرفتم و ندیدم
ولی از چند اشنایی که اون سمت هستن و پرسیدم گقتن که اگر هر شخصی که به تریدش مطمعنه میتونه بیاد اینجا یک ازمون میگیرن و باهاش دیگه درصدی کار میکنن این موسسات

به نظر من هر تریدری بیشتر از بالانس بروکرش باید تو ولتش پول به عنوان پشتوانه داشته باشه تا هم از نظر مالی مشکلی برای ترید نداشته باشه هم از نظر ذهنی و روانشناسی تحت فشار نباشه

1 لایک کرده

اگر کسی 10 دلار رو بکنه 80 دلار ایا برای شما این عملکرد خیلی خفن دیده میشه؟

اون موسسه ای که اگر باشه و شما میگین احتمالا یک مجموعه ای باشه مث اتاق ترید که تریدرهای برتر رو جذب کنن

وگرنه صندوق های ذخیره طلا و بانک فک نمیکنم چنین کسی به کارش بیاد .

1 لایک کرده

خیر متاسفانه طبق استراتژی من با سرمایه زیر ۲۰۰ دلار نمیشه ترید کرد چون هم ریسکش خیلی بالاس هم نمیشه سیو سود کرد

1 لایک کرده

ببخشید میپرم وسط صحبت شما .

بنظر من هم خفن نیس

تریدر مسلط خودشو و معاملاتشو به سه سطح مطمئن و نیمه مطمئن و ریسکی تقسیم میکنه .

با معاملات مطمئن و صرف زمان بیشتر در تعداد کمتر باید بتونه .

1 لایک کرده