سلام سوالی دارم از افرادی که علاقه مندن سود هاشون رو به اشتراک بذارن هستش/
اگر وقت بذارین پاسخ بدین خیلی ممنون میشم
یکسری عزیزان برای مثال یک حساب 100 دلاری رو به نمایش میذارن که مثلا برای یک روز حداقل 10 دلار یا 10 درصد سود کردن یا تمام روز اسکلپ کردن و بیشترش هم با موفقیقت هستش یا یکسری از عزیزان دیگه عملکردشون رو در بروکر به اشتراک میذارن که مثلا 5هزار درصد حساب رو رشد دادن
سوالم اینه وقتی چنین توانایی بدست اوردین چطور میشه علاقه مند نمیشید که برید با موسسات بزرگ جهانی کار کنید چون هم رزومه کاری دارید وهم اون موقع حساب چندین میلیون دلاری دستتون هست که میشه باهاش کار کرد//
یا اینکه من اگر ماهی 200 دلار درامد در ماه داشته باشم چارت رو میبندم میبرم برای خودم خرجش کنم/ چجوریه که درامد خوبی دارین و علاقه مندین در چنین انجمن هایی باشین که بگین من سود ده و خیلی خفن هستم
شما رو اکانت ۱۰۰ دلاری فول مارجین هم وارد بشی تهش ۱۵ میلیون ریسک کردی ولی رو اکانت ۱ میلیون دلاری ۱ درصد خطا کنی میشه ۱۰ هزار دلار یعنی ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون.
بعدشم استرس و مدل مدیریت سرمایه های میلیون دلاری با حساب ۱۰۰ دلاری زمین تا آسمون فرق داره.
سوما ایرانی استخدام نمیکنن که هیچ ادمای قوی تر از ما تو مجموعه هاشون دارن.
چهارما استیتمنت پنج ساله میخوان یعنی مثلا ۱۰ هزار دلار رو ماهانه ۵ الی ۱۰ درصد رشد داده باشی که در اینصورتم خودت نمیری استخدام بشی.
پنجما سود اون حساب میلیون دلاری رو به ما نمیدن که تهش یه حقوقه حالا کافیه اشتباه کنی…
درود , دوست عزیز باید بدونید بزرگ کردن اکانت های کوچیک کار راحتیه ولی از یه جایی به بعد که بالانس حساب بالا میره فشار روانی بالا تری داره و نمیشه اونجوری که روی اکانت 100 دلاری ریسک کرد , روی 1000 دلاری هم ریسک کرد
شما اگر تو یک جمع تریدری باشین/ سودهاتون رو دلاری اعلام میکنین یا درصدی؟ مثلا یک حساب 100 دلاری دارین و امروز 5 دلار سود کردین اون رو دلاری اعلام میکنید یا درصدی؟