سوالم از افراد سود ده

سلام سوالی دارم از افرادی که علاقه مندن سود هاشون رو به اشتراک بذارن هستش/

اگر وقت بذارین پاسخ بدین خیلی ممنون میشم

یکسری عزیزان برای مثال یک حساب 100 دلاری رو به نمایش میذارن که مثلا برای یک روز حداقل 10 دلار یا 10 درصد سود کردن یا تمام روز اسکلپ کردن و بیشترش هم با موفقیقت هستش یا یکسری از عزیزان دیگه عملکردشون رو در بروکر به اشتراک میذارن که مثلا 5هزار درصد حساب رو رشد دادن

سوالم اینه وقتی چنین توانایی بدست اوردین چطور میشه علاقه مند نمیشید که برید با موسسات بزرگ جهانی کار کنید چون هم رزومه کاری دارید وهم اون موقع حساب چندین میلیون دلاری دستتون هست که میشه باهاش کار کرد//

یا اینکه من اگر ماهی 200 دلار درامد در ماه داشته باشم چارت رو میبندم میبرم برای خودم خرجش کنم/ چجوریه که درامد خوبی دارین و علاقه مندین در چنین انجمن هایی باشین که بگین من سود ده و خیلی خفن هستم

2 لایک کرده

من حساب بیست دلاری رو کردم 2000 دلار شاید در عرض سه هفته.

ایا کسی میاد حساب صد هزار دلاری بهم بده؟ مسلما خیر

اون 2000 دلار رونمیشه بعد از 3 هفته بکنین 200هزار دلار؟
@Reza8

شما رو اکانت ۱۰۰ دلاری فول مارجین هم وارد بشی تهش ۱۵ میلیون ریسک کردی ولی رو اکانت ۱ میلیون دلاری ۱ درصد خطا کنی میشه ۱۰ هزار دلار یعنی ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون.

بعدشم استرس و مدل مدیریت سرمایه های میلیون دلاری با حساب ۱۰۰ دلاری زمین تا آسمون فرق داره.

سوما ایرانی استخدام نمیکنن که هیچ ادمای قوی تر از ما تو مجموعه هاشون دارن.

چهارما استیتمنت پنج ساله میخوان یعنی مثلا ۱۰ هزار دلار رو ماهانه ۵ الی ۱۰ درصد رشد داده باشی که در اینصورتم خودت نمیری استخدام بشی.

پنجما سود اون حساب میلیون دلاری رو به ما نمیدن که تهش یه حقوقه حالا کافیه اشتباه کنی…

2 لایک کرده

نه داداش نمیشه پول بزرگ ذهنیت اروم میخواد به شخصه کار من نیست اون بیست دلار هم که کردم ۲۰۰۰ دلار بیخیالش بودم یا میشد یا نمیشد

2 لایک کرده

درود , دوست عزیز باید بدونید بزرگ کردن اکانت های کوچیک کار راحتیه ولی از یه جایی به بعد که بالانس حساب بالا میره فشار روانی بالا تری داره و نمیشه اونجوری که روی اکانت 100 دلاری ریسک کرد , روی 1000 دلاری هم ریسک کرد

2 لایک کرده

بیا پیش من بهت حساب ۱ دلاری میدم بکن ۱۰۰ هزار دلار ۹۰ درصدشو میدم بهت ۱۰ درصدشو کمیسیون اون ۱ دلار رو ازت میگیرم

1 لایک کرده

ممنونم بابت صداقت در پاسخ دهیتون :folded_hands:

شما اگر تو یک جمع تریدری باشین/ سودهاتون رو دلاری اعلام میکنین یا درصدی؟ مثلا یک حساب 100 دلاری دارین و امروز 5 دلار سود کردین اون رو دلاری اعلام میکنید یا درصدی؟

شما ذهنیتتون برای چه عدد حساب امادگی داره؟

من حساب ۱۰۰ هزار دلاری رو تا ۸۰۰ هزار تا تونستم رشد بدم

بعدش ۸۰۰ برداشت شد یا از بین رفت ؟

نه فعلا معاملات باز هستن از اذر ماه پارسال

1 لایک کرده

میتونم بپرسم این 100هزار دلار رو چطور تهیه کردین و تو اینکار گذاشتین؟

به کمک چندتا سرمایه گذار و دوستان نزدیکم و البته مقداری هم موجودی شخصی

ریسک سرمایه رو ۱۰ درصد در نظر گرفته بودم و همه قبول کرده بودن

موسسات تریدر به کارشون نمیاد هیچ راه ارتباطی هم ندارن

اونا تحلیلگر بنیادین میخان .بلندمدتی

چهارتا خط کج و کوله حتی با هدف صحیح برا اونا کارایی نداره

ی سوال دیگه این کمسیون باز موندن معامله یا همون سوآپ از خود پول اولیه گرفته میشه یا از سود ها ؟!

یعنی حساب از بین میرفت/ نیاز نبود بهای سنگینی بدید؟
@SalarHadi

مطمعنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سواپ معملات مثبت هستش دوست عزیز