بروکر خوب و معتبر برای این وضعیت بحرانی پیشنهاد بدین

من با اوتت کار نکردم ولی متاتریدر ۵ بروکر اوتت هم روی سیستمم و هم روی گوشی با نت ملی فوق العاده روان و خوب کار میکنه دیروز کشفش کردم

شما حساب ازمایشی باز کردین؟

از کدوم قسمت؟

بله من عضو شدم و روی متاتریدر ۵ حساب دمو باز کردم نت سیستمم مخابرات هست و نت گوشیم همراه اول روی هر دوتاشون متاتریدرش واقعا مثل ساعت کار میکنه از متاتریدر بروکر خودم و پراپهایی که زمان نت بین الملل کار کرده بودم روانتر کار میکنه تعجب داره واقعا

فعلا فقط کپیتال

دورود , بنده با اکثر بروکر ها کار کردم از زمان فارکس تایم و فارکس چیف , آلپاری , آرون و وینزور که تا الان چیف از بقیه بهتر بوده و نمودارش دستکاری نمیشه . واریز ریالیش زیر 30 دقیقه تایید شد (تازگی تست کردم ) و درخواست برداشت هم 2 روز پیش که ثبت کردم امروز صبح به حساب بانکیم واریز شد

سلام عکش از جفت ارزا کدوم بروکر میخوای ؟

من تو ویگو مارکت حساب دارم

از هر بروکری که کار میکنید و فکر میکنید اسپرد خوبی داره

تو جفت ارزای مینور تو سشن لندن مخصوصاً :folded_hands:

1 لایک کرده

اگر تازه کاری، به نظرم در این وضعیت با هیچ بروکری کار نکن! فقط تمرین با دمو. بروکر باید رگوله قوی داشته باشه و از نظر بین المللی شناخته شده باشه وگرنه روش هیچ حسابی باز نکن. اگرم بلدی سود بگیری، فقط با پول کم!

وقتی ایپلنت اسپرد یورو رو حساب ecn را بالای ۱۰۰ پیپ حساب میکنه! معنی اش واضحه ست. یعنی اهل زیر و رو کشیدن یا دزدیه.

وقتی ترندو اسپرد طلا را ناگهان جابجا میکنه و چارتش اعصاب خرد کن میشه یعنی اونم همینطور.

حالا میخوای به این دزدها پول بدی که سود بگیری😏 خود دانی! دو فردای دیگه بخوای پول از حسابت خارج کنی بهت بگن نمیشه شما فلان تخلف را انجام دادی … یاد من بیافت!

(بقیه در رابطه با خوب بودن این بروکرا فقط حرف میزنند. )

تنها بروکر هایی که از زمان تأسیس تا به الان چه به صورت دمو و همچنین ریل تست کردم و همکاری‌ میکنم باهاشون راضی هستم نسبت به رقبا

حرف نداشتن و مثل بقیه بروکر ها دنبال دزدی و شدو یا کندل سازی نیستن

نظر شخصی من بخصوص برای تریدر های تازه کار که میخوان وارد دنیای فارکس بشن این دو بروکر هست

فعلا به بهترین نحو و دروغ دارن کار میکنن

نظر شما چیه؟؟

1 لایک کرده

موند اف ایکس پراپشم مثل خودشه..

ایپلنت هم که هم نوع حساب و هم کمیسیونش خیلی زیاده ادم میمونه واس کار کردن باهاش

امارکتس باز بهتره تا اینا

برای مقایسه جدا از چیزای دیگه یکی حساب باید خوب باشه یکی کمیسیون بعدش باید بریم سراغ برداشت و خدمات دهی و چیزای دیگه

3 لایک کرده

الپاری و ایکس چف بروکر هایی هستن که حساب سنتی دارن مناسب برای طلا با سرمایه کم

ایکس چف بهتر از الپاری

امارکتس بهترین بروکر بین همه بروکر ها تنها کمیسیونش تو حساب زیرو برای جفت ارز ها زیاد و متفاوت هست و ضعف حساب و اینکه بعضی از نماد ها هم شامل اسپرد0 نمیشه مثل نفت که اینم نمونه ضعف

و حساب سنتی هم نداره

ترندو کمیسیون ثابت روی تمام نماد ۶ درصد

اسپرد ثابت نهایتا ۱ روی جفت ارز های اصلی مخصوصا بقیه تکو توک جفت ارز های فرعی اسپرد تا ۵ هم میاد این حدودا و ثابت ۱ روی نفت برنت که واقعا خوبه

که یک نوع حساب داره و پم و ضعفشم نداشتن حساب سنتی چون کمیسیون و اسپردش به صرفه هست ضعفش به چشم نمیاد

بقیه بروکر ها یا اسپردشون با اینا قابل مقایسه نیست یا کمیسیون یا از لحاظ نوع حساب

1 لایک کرده

بروکر وینگو هم خوبه کار کردم روی نت ملی هم کار میکنه

تازه حساب دمو داخل بروکر وینگو باز کردم و از سرعت اجرای معامله و سرعت وصل شدن متاتریدر راضی هستم امیدوارم ریل هم خوب باشه

من چیزای خوبی راجبش نشنیدم و توصیه ای نمیکنم.

1 لایک کرده

کار میکنم و راضی هستم

کسی میدونه الان داخل ایران بروکر خوب کدومه

سلام

ارانته

امارکتس

خوبن …

زیاد تحقیق کردم ،قبلا لایت فایننس هم خوب بود که متاسفانه دیگه خوب نیست .

کپیتال اکستند هم قابل بررسی است .

اف ایکس پرو هم خیلی خوبه .

کلا جز این چهار تا دنبال گزینه نباشید .

نظر شخصیم .

ترندو ک مضخرفه اصلا نرو سمتش کلاهرجایی ک ب ج ا وصل بود سمتش نرین چون پولتون میخورن

1 لایک کرده

شما راجبش شنیدی من دارم با حساب ریل کار میکنم برداشت هم داشتم و اوکی بوده

سلام دوستان هزار دلار میخوام شارژ کنم موندم کدوم بروکر همه از وینگو ـ الپاری ـ اوپو ـ اوتت ـ ای پلنت و … بد میگن!!!
واقعا کدوم بروکر معتبره خیالم راحت باشه ؟ لایت فاینسس چی؟