700میلیون دارم چی پیشنهاد میدید که به درآمد برسم

پراپ فرم هارو فعلا بیخیال شو، مگراینکه خارجی..خارجی هم اتصال بی دردسر میخواد، که نداریم..با بروکر کار کن.

1 لایک کرده

اگه داری شروع میکنی با 100 دلار بیا وسط خیلی چیزا باید یاد بگیری، البته بعد اینکه به ستاپ و ذهنیت سود دهی رسیدی… ! برای ما بقی پولت پیشنهادی ندارم.

1 لایک کرده

منظورش طلای داخلی بود توضیح کامل نداد…

نقره و مس هم تو طولانی مدت سود خوبی میده

1 لایک کرده

طلا نخر
دلار نخر/
اگر مبتدی هم در ترید هستی سراغ ایننکار هم نیا

1 لایک کرده

واقعا خیالم راحت میشه میبینم بعضیا تو این وضعیت نبود امنیت اقتصادی توصیه های مناسب و عاقلانه میدن… ایولا واقعا.

3 لایک کرده

تا الان که بهترین و منطقی ترین پیشنهاد مال من بوده

2 لایک کرده

توی بله پیام بدید بهم @easy_trader

1 لایک کرده

خیلی سخت نگیر گمراه نمیشی

برنج 1 میلیونی رو میبینی نیازی هم به احتکار نداره مشکل برنج تو این کشور بسیار بزرگتر از احتکار هست ، نیازی هم به بازرگانی نداره یه دور کف بازار پیاده روی کنی دستت میاد با برنج چی کار کنی

دوستان

من یه چیزی رو متوجه شدم آیا شما از این گواهی تحویل طلا یا دلار نیمایی چیزی میدونید ( مطمئن) من خودم شنیدم و سر در نمیارم یکی که میدونس یه چیزایی بهم گفت با شما اشتراک میزارم ولی خودم سر در نمیارم

–-

گواهی خرید شمش طلا تحویل آبان ماه همین امسال 1405 42 میلیون هست ( طلا 24 عیار میشه)

یعنی 18 عیار میشه حود 33 اینا

یعنی گرم طلا 33

گواهی اونس جهانی تحویلش = تو فیوچر برای 2028 = 13000 دلار 2 سال دیگه

اینارو کسی بهم گفته خودم دنبال اسناد مدارک هستم ببینم چقدر واقعی هست …

کسی که بهم گفته : سال گذاشته گواهی دلار حواله یا نیمایی 130 هزار گرفته بود( سال گذشته همو ن موقعی که دلار 75. 80 بود ) به من میگفت سال دیگه دلار 150 اینا برای همین از الان گواهی 130 هزار رو گرفته

من کلا از این گواهیی های خیلی سر در نمیارم ولی حرفش درست بود سر همین گواهی دلار نیمایی، آدمیه که تو کار صادرات واردات هست وصل هست یه جورایی منم خیلی نمیتونم ازش از این چیزا بپرسم شما چیزی میدونید ؟

سلام.

این اعدادی که شما فرمودی رو من نمیدونم از کجا استخراج شده .

ولی معمولا منطق محاسبات بنیادین بخش عمده ش معاملات فردایی یا همون فیوچرز هست .

فقط بدانید و آگاه باشید که آیتم های دیگری هم باید برای این تاییدیه در نظر گرفت .

ضمن دانستن فقط این اعداد نمیشه گفت همه چیز صعودی تا عدد مورد نظر هست .

معاملات فردایی از یک روز تا مدتهای زیاد زمان انقضا دارن و همیشه درست نیستند .

و خیلی اوقات اگر پارامترهای دیگه رو بلد نباشید و تصمیم درست نگیرید صدمه مالی میبینید .

1 لایک کرده