بقیه پولت رو برو برنج و طلا بخر
برنج رو کیلو 1 تومن خارج شو
طلا رو رو 35 میلیون
بقیه پولت رو برو برنج و طلا بخر
برنج رو کیلو 1 تومن خارج شو
طلا رو رو 35 میلیون
کارایی این صندوقها اهمیت داره . نقد شوندگی بالا دارند و میتونی ترکیبی سرمایه گذاری کنی بخشی را به صندوقهای طلا اختصاص بدی . در هر حالت من نظرم اینه بخش بیشتر سرمایه را برای جایی در نظر بگیر که ثبات بیشتری داره و دست خوش نوسانات نمیشه.
اومدن به جنوب کشور و شروع قاچاق
درود.
تا اخر سال نقد به تومن نگه داره.
خسته نباشی!!! صدبار بهت گفتم فمکس به ایران خدمات نمیده. اگه همچنان میخای پولت به باد بره برو داخل فمکس فعالیت کن!!!
خوب گفتی فعلا فقط میشه باهاش یکم زندگی کرد
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
چه توصیه های
منم همین حدودا سرمایه دارم به فکر یه سوپر مارکت جمع و جور هستم حداقل دغدغه فروش و نقد نداره
اگر ریال بیکار داری به هیچ عنوان بیکار نذارش توی یه کارگزاری مثل مفید ثبت نام و احراز هویت کن بذار تو صندوق درآمد ثابت هر موقع هم بخوای بهش دسترسی داری سود حدود 2.5% هر ماه هم روش میاد از بیکار بودنش بهتره
من جای شما باشم طلا آبشده یا دلار میگیرم که بزودی اعداد این روزها خاطره میشن برامون .
معطل کنی باختی
بدم باختی
این چه پیشنهادیه آخه😂
قوانین پراپ هیچ سخت نیست اگر اسکلپ کار کنید. شخصا روشم هر پراپی رو بی نقض قوانین پاس کرده میتونم رایگان بذارم در اختیارت. پراپی که الانم وصل باسه یکی مای پراپ هست ، یکیم رابینسود که ثبت رسمی در تهران هست. رابینسود پلتفرمش خوب نیست هنوز باگ داره، مای پراپ قیمتاش بالاتره
اگه میشه بیشتر توضیح بده
اگه میشه بیشترتوضیح بده منم امتحانش کنم
ای بابا چرا اخه!
۷۰۰ میلیون هم پول زیادیه چه برسه به ۷۰۰ میلیارد…
امیدوارم محض شوخی و طنز گفته باشی، کارهای زیادی میشه انجام داد!
اگر هم که تریدر باتجربه ای باشی که احتمالا همین طوره با همون ۱۰۰۰ تا میتونی به سرمایه هنگفتی تبدیلش کنی
این دوستمون هم بنظرم باید یه بیوگرافی کامل ارائه بده تا مشورت ها کارایی داشته باشه.
سلام درمورد آموزش اسکلپ چطوری میشه از راهنماییتون استفاده کرد
با توجه به وضعیت تورمی کشور
بنده پیشنهاد میدم 2 واحد به صندوق های درآمد ثابت، و ۸ واحد باقی رونصف نصف از صندوق های ETF طلا و نقره بخرید.
میتونید به گپ زیاد طلا ونقره نسبت به سقفی که داشتن توجه کنید، سرمایه گذاری پر ریسک به حساب نمیاد راستش با توجه به اوضاع کنونی.
پیشنهاد میکنم سبد پلاستیکی سیب بخر نگه دار
داداش این تارگت طلارو از کجا دراوردی؟
تقارنها کاملا پر شده تارگت من بعد از یه ماه خورده شده شما تازه داری سیگنال طلا میدی.
مخض اطلاع دوستان طلا خالا حالا ها فرسایشی ریزشیه کسی طلا نخره به هیچ وجه.
شاخص dxy میدونی چیه و ارتباطش با طلا چیه؟
لطفا مردم رو گمراه نکن برادر برنجت هم به درد کسی میخوره که بازرگانی داره و از من به شما نصیحت با خورد خوراک مردم به هیچ وجه احتکار نکن
سلام و درود اگر صلاح میدانید الان با پول خود وارد هیش بازاری نشوید فقط پول را داخل صندوق درآمد ثابت بذارید و سود روزشمار بگیرید و حال کنید و تا زمانه یکم بهتر بشود با بخشی از از سودی که گرفته اید پراپ معتبر در شرایط معتبر بگیرید و اگر وارد پلتفرمی می شوید صرفا برای تمرین یا تحلیل کردن در جهت دورنماندن از بازار خدانگهدارتان