700میلیون دارم چی پیشنهاد میدید که به درآمد برسم

سلام ممنون میشم پیشنهاد بدید ازاین 700میلیون 1000دلارش رو می خوام ترید کنم الباقی رو مشورت بدید تشکر

سلام، بی شوخی دام و طیور (اعم از گوسفند و گاو و مرغ) زنده بگیر نگه دار (رو تولیدش سرمایه گذاری کن یا اگه میتونی خودت انجام بده)، با این وضعیت مملکت و آینده درخشانی که در انتظارمون هست پر سودترین و عاقلانه‌ترین و بهترین کاره.

4 لایک کرده

شاید خیلی عالی باشه .ولی ب درد زندگی شهری ما نمی خوره درسته خیلی گرون میشه ولی تقاضای مردم با این گرونی هم خیلی کم شده

1 لایک کرده

پراپ بگیر حداقل ۵۰k با پول خودت ترید نکن حساب بزرگ مثل ۵۰ و به بالا بگیر که سودش هم بزرگتر هستش وگرنه حساب کوچک هم خسته میکنه و هم سودش از لحاظ روانی رضایت بخش نیست که این باعث میشه زیاد معامله انجام بدی یا به علت کوچک بودن حساب معاملات با ریسک بالا انجام بدی که باعث از دست رفتن حساب بشه دو ماه وقت بزاری هم پراپ پاس میشه هم حداقل سود ۵ هزار دلاری داری در بدترین حالت یعنی با حدود ۵۰۰ دلار که میشه حدود ۱۰ الی ۱۵ درصد کل سرمایه میتونی به اندازه کل سرمایه هم شود کنی

4 لایک کرده

متشکر از نظرت. ولی الان ب نظرت با این شرایط از چه پراپ فرمی بگیرم. سخت بودن چالش ها هم اذیت کنندس .الانم از سرمایه گذار برتر دارم یک حساب 25کا اما الان فعالیت نداره. و اینکه الباقی نقدم رو چیکارکنم طلا هم ک فکرنمیکنم مثل قبل افزایش چشم گیری داشته باشه نهایتا 10یا20درصد بخواد سود بده اونم بلند مدت

تتر نگهدار ، کاری نکن تازه امروز گویا متا باز شده صبر کن پراپ ها برگردن اینا که الان هستن بدرد نخوره واستا قشنگ همه چی مشخص بشه بعد پراپ میگیری عجله نیست

1 لایک کرده

کسب و کار زیر زمینی و پولشویی بعدش

البته اول ساخت پله و رابط و کارچاق کن بعد ادامه با احتیاط

1 لایک کرده

ایول دمتگرم بیا با هم شروع کنیم من پله هاش رو میسازم

1 لایک کرده

یه آشپزخونه نقلی بزن رفیق

ما که نمیدونیم نه تخصصت چیه نه تحصیلاتت چیه نه چند سالته نه منبع درآمد دیگه ای داری یا نه . شهر زندگی میکنی یا روستا . ماشین داری یا همین پولو داری .

هزار تا کار میتونی بکنی . مهم نیست پولت کمه یا زیاد . مهم اینه چه کاری ازت برمیاد .

مثلا به من بجای 700 میلیون 700 میلیارد هم بدن بازم کاری از دستم برنمیاد

1 لایک کرده

بهترین سود شما تو این تجارت فارکس خرید فروش نکنی

یک موتور بگیر برو پیک اسنپ فود(خیلی جدی‌ام)

1 لایک کرده

حرف حق زدی واقعا

1 لایک کرده

هرکاری کردی سمت این دوتا نرو:

ترید در بازار کریپتو و فارکس به امید اینکه سرمایت رو دوبرابر کنی با خاک یکسان میشه!

سرمایه گذاری روی آلت کوین!! هر آلت کوینی دیدی از اتریوم تا شیبا فقط ازش فرار کن!

3 لایک کرده

رمز ارز نخر

حرف هیچی رو گوش نکن رمزارزها کلاهبردار هستن

اگه میخوای زیاد ضرر نکنی بیتکوین یا اتریوم بخر جز اینها هیچی نخر

1 لایک کرده

من فقط دنبال بازی هستم هیچگاه با سرمایه بیشتر از ده میلیون تومان وارد بازار نمیشم

فقط تو اینجا دنبال صرافی فمکس هستم تا رباتهای این صرافی بهره مند بشم

ربات‌ها هم ضرر ده هست ولی من می‌دانم چیکار کنم

1 لایک کرده

پله شوخی میکنی ؟یه تریدر میخواد بره رانت و رانت بازی و امتیاز بخره؟ 700 میلیون هیچ کاری نمیتونی بکنی بدرد همون ترید میخوره یا یه کار بهتر اگه احتیاج‌ نداری اگه پدر و مادرت زنده اند برو خرجشون کن یه مسافرت عالی لباس اوکی یخچالشون پر کن کارتشون براشون پول بزن ازشون بپرس چی میخواستن یا چیکار میخوان بکنن براشون انجام بده که آرزو به دل نمونن این کار را خیلی ها نمیکنن تو اگه بکنی میشی جزو 1 درصدی های جهان حاضر قسم بخورم سر این حرف چون پول میاد خیلی بیشتر این حرفا ولی پدرو مادر یکبار هستن و بعد دیگه از دست میدی شون جزو یه درصدی بودن تو این موضوع کمتر 200 میلیون سقفشه

5 لایک کرده

درود

۴۰۰-۵۰۰م صندق درآمد ثابت

۱۰۰م طلا

۵۰م رمزارز

بقیه شم نقد داشته باش😏

2 لایک کرده

آخ آخ درد کشیده ها میدونن چقدر حرفت درسته.

1 لایک کرده

خروج پول از صندوق درآمد ثابت داشتیم. و اوضاع است های صندوق ها هم معلوم نیست چطور میشه. باز هم نظرته روی اون سرمایه گذاری کنن؟

1 لایک کرده