با ۱۰۰ میلیون چیکار کنم؟

بابا من یه ۱۰۰ میلیون ارث بهم رسیده اصن نمیدونم تو کدوم بازار بزارمش، انقد همه جا نوسان داره

پدربزرگم تو جنگ عمرشو داد به شما.

4 لایک کرده

با سلام
اگه تحلیل بلدی که هیچ ولی اگه بلد نیستی به نظر من طلا بخر اونم اب شده تا اخر سال از تورم جا نمونی تارگت 45 میلیون برای طلای 18 عیار فعال شده الکی بین بازار ها سویچ نکنید که جا میزاره مگر این که بتونی باتحلیل وارد معاملات بشید

1 لایک کرده

درود. ۴۵ میلیون تومان تقریباً تا چه زمانی؟

طلا گرمی ۴۵ میلیون !!تا چ زمانی؟؛!!

۲۶ تومن تارگتش هست ولی ۴۵ !!!

باسلام
دوست عزیز نوشتم تا اخر سال ولی با تحولاتی که داره انجام میشه احتمال خیلی زود تر برسه به گرمی 45 میلیون من کاری به اساتید محترم ندارم سبکی که اموزش دیدم و ازش جواب میگیرم ایعداد و بالاتر رد میده 26میلیون که عداد زیاد دوری نیستند با سرکوب دلار و کف سازی حوالی 17 میلیون احتمال نوسانات زیاده ولی دوس ندارم بدون مدرک حرف بزنم

28میلیون تارکت اول زون قیمتی باروش تک کراس هست و پله اول بعد از شکست 28میلیون 34 میلیون هست و پله دوم 43میلیون هست البطه از همین الان 26میلیون فیبو 1.618 میشه و 36 میلیون فیبو 2.618 میباشد فکر کنم شما 26 رو با روش کانال کشی در اوردیدد درسته تا برج 5ال6 سقف کانال میشه 26 اگه با روش کلون کردن کانال به کانال بالاتر برید عداد براتون راحت تر دیده میشه

اگه ترید بلد بودم چی؟

داداش پاشو برو یه ۳ روز شمال ، عشق کن و یه نذر هم بده برای پدربزرگت ، خدا بیامرزتش .

2 لایک کرده

صد در صد برو طلا اب شده فیزیکی بخر با انگ هک شده ، و استعلام بگیر ،

اگه داره ترید کردن از گوشه ذهنت رد میشه و تربدر سود ده نیستی به هیچ وجه با دلار ۱۸۰ تومن سمت ترید نیا کلا میشه ۵۵۰ دلار و اگه مدیریت سرمایه نداشته باشی پولت میره ،

نذری میدم، آدرسشم میفرستم

2 لایک کرده

این پول رو وارد ترید کنی در عرض یک ماه از دستش‌ میدی!

متاسفانه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد‌! مگه اینکه یکم طلا بخری

ببین من دنبال یه کاری‌م که سود داشته باشه و اقعا نه اینکه از تورم عقبم نندازه

خب اگه همون روز صد میلیون رو تبدیل به طلا میکردی الان توی سود بودی

کردم خب

تتر خریدم البته

بعد دوباره فروختم

چارت شلوغ=عدم درک از بازار

1 لایک کرده

خب مرد حسابی یه مدت نگه دار! بزار یکم رشد کنه بعد بفروش دنبال نوسان گیری با این مقدار پول نباش چون از دستش میدی

باسلام
سبک ایچیموکو اینجوری هست به هیچ وچ شلوغ نیست اگه سبکی رو بلد نیستید بهتر اینه یادشبگیری تا درکش کنی ممنون از نظرتت درمورد عدم درک بازار متوجه منظورتون نشدم یععنی چارت شلوغ درک بازاررو کم میکنه اگه منظورت اینه که اشتباهه میفرماید چارت بنده کاللیبره شده وکسی که بتونه با هر روشی سود از مارکت بکشه بیرون برنده هست

اگه توو هزار معامله،برآیند مثبت بشه،حرفت درسته،فرق نمیکنه شلوغ باشه یا خلوت..

ولی تجربه ی من میگه کسی که چارت و سبکش خیلی شلوغه،از سود آوری دور میشه

حداقل تا چهلش صبر میکردین خب:)

حق با شماست

تا سال مرحوم

دست به پول نمیزنم