۵۰ دلار استارت بزنم یا ۲۰۰ دلار

سلام دوستان عزیز

من میخوام با ۵۰ دلار شروع کنم یا ۲۰۰ دلار

چون با توجه گرونی دلار بار روانیم زیاده

بخاطره همین با سرمایه کم شروع کنم

ایا کارم درسته یا نه

بدون شک برو با پراپ شروع کن راحت میتونی ۵ ۶ تا پراپ بگیری قوانین پراپ ها سخت هم هست خیلی بهتره اگه هم باختی ۳۰ دلار ۵۰ دلار باختی نه همه ۲۰۰ دلارت رو

فقط پراپ چرت و پرپ با قوانین عجیب مثل رابین سودی نگیر قوانینشون رو بخون ببین کدومش برات مناسبه

میدونم حوصلشو نداری ولی اول ببین چند ماه تو دمو میتونی 50 یا 200 دلار رو افزایش بدی بعد بیا به فکر واریز پول واقعی باش

اگر بک تست و دمو زدی، بنظرم با توجه به اینکه اوضاع دلار واقعا بهم ریخته اس، گزینه پراپ واقعا خوبه چون میتونی مدیریت سرمایه و ریسک رو توش رعایت کنی ، فقط پراپ سبک و از شرکت های معتبر بخر خودم پیشنهادم اینکه وایسی برای sgb چون قوانین عجیب و غریب نداره و دنبال اینکه سودت رو بپیچونه نیست

همین اسم پروفایل توی سایت ثروتمندی شمایی؟؟

با کمتر از 5 هزار دلار اصلاسراغ ترید نرو!!! با این مبالغ بری سراغ ترید شاید چند ماه بتونی سودای جزئی هم به دست بیاری اما در نهایت هم پولتو از دست میدی هم روانتو! با پول کم مجبوری مرتب ریسکتو بالا ببری. بیخیالش شو

سلام دوست عزیز
با هیچ کدومش نمیشه واقعا مدیریت سرمایه درستی انجام داد و البته اگر هم بشه، خیلی سخت هستش.
اگر اصرار به حساب باز کردن داری، حداقل میکرو باز کن که بتونی مدیریت کنی.
اگر هم دوست داشتی، پراپ هم میتونی بخری. رایگان هم دارن بعضی شرکت ها مثل رابین سود و مسابقه اخیر پراپکو مثلا
شرکت کن انشاالله سرمایه ات بیشتر میشه.
رابین-سود
پراپکو

سلام به تجربه خودم

برای شروع از حساب ۱ تا ۵ k پراپ مناسبه

بیشتر از این اولش اعدادو ارقام کمی اذیتت میکنه

با این پولا اصلا نمیشه ترید کرد بیخیالش شو

بچه رو نا امید میکنی چیکار

با پراپ خیلی راحت میشه شروع کرد دوست عزیز

با بالانس زیر 2000تا خودکشی محضه ، در مدیریت سرمایه دچار مشکل میشی ، با هر بار پوزیشن استرس میاد سراغت و با استاپ های که خورده میشه حسابت کوچت تر میشه معقولانه ترین حالت به ازای 1000تا حداکثر 2 الی 3 درصد میشه ریسک کرد ، بروکر هم بی تاثیرنیست ، بروکر های A-BOOK اسپرد صفر یا کم با کمیسیون معقول ،

با بروکر های که فعلا در دسترس هست ، دمو 1000تا بساز ، روی استراتژت کارکن ، بک تست بگیر ، ژورنال داشته باشن و یاداشت کن ، با 50تا 200 تا کال میشی با این قیمت دلار تجدید نظر کن

ببین اگه بک تست گرفتی و دمو زدی ( پیشنهادم 700 روز بک تسته و 100 روز دمو ) و آمار بهت میگه که ستاپ معاملاتیت درسته میتونی با 100 دلار شروع کنی اما با یه پلن سرمایه گذاری مثلا:
100 دلار با 1.5% - 1% ریسک ولی سودتو برداشت نزن که خرج کنی، با سودت برو پراپ (پیشنهادم 3k) بگیر
پراپو سعی کن پاس کنی (ریسک 1%)، دوباره با سود پراپ 60% - 20% - 20% سرمایه گذاری کن روی بروکرت و چالش بگیر و پولت رو برداشت بزن که روانشناسیت از اون طرف خالی نمونه.
اینجا درصد ریسکت رو تو بروکر و حساب ریلت کمتر کن (مثلا 0.5% - 1%)

منظورم در کل داشتن یک پلن و یک نقشه راهه 3 ماهه یا 6 ماهست.

اصلا باورم نمیشه ی متن گذاشتم تو تاپیگ

همشون خوندم همه به پراپ پیشنهاد داد و همه بالای ۱۰۰۰ دلار پیشنهاد داد

متوجه شدم همشون مشکل مدیریت سرمایه دارن

من امتحان کردم روی ۵۰ دلار بالانس با یک صدم

تو یک هفته شده ۱۰۰ دلار

هفته ای دوم شد ۱۵۰ دلار

هفته سوم شده ۲۳۰ دلار

هفته چهارم شده ۱۸۰ دلار

هفته پنجم شد ۳۰۰ دلار

هفته ششم شده ۶۴۰ دلار

تو هفته ای ۱۶ شده ۵۲۰۰ دلار

سنتمینت پیدا کنم میزارم همشون بیبین

من با یکصدم شروع کردم

من شدیدا پراپ مخالفممممممم پراپ مخالفممممممم

همشون پراپ ها رو بهانه و قوانین سخت دارن بدرد نمیخورن

مدیریت سرمایه ساده برو تهش سود قشنگه داره

عزیز شما تریدری دوستمون مشخصه تازه کاره یعنی واقعا فکر کردی هر هفته نه اصلا هر ماه این شکل که شما گفتی سود میکنه !

با ۵۰ دلار میتونی کار کنی ولی با جفت ارز های کم ریسک که ۱ دلار نهایتا ۲ دلار حجم ورودیته

بیشتر نباید کنی که ریسکی میشه!

ولی اگه دنبال سرمایه بزرگ میخای باشی پراپ مناسبه اونم پلنی که بدون زمان باشه که هرچقدر میخاد طول بکشه

و ۱۰۰۰ دلار رو در نطر بگیر و اونو تونستی پاس کنی کار کردی با فضای پراپ و دیدی سود بهت میده خوبه سوداتو جمع کن

بعد یه پراپ با سرمایه بالاتر اوکی کن

حتما با 50 دلار یا 100 دلار شروع کن و پراپ هم نخر

مدیریت سرمایه برای حساب های کوچیک 1% 2% و اینا نیست باید بنا به وین ریتت ریسک تشخیص داده بشه

به هوش مصنوعی بگی راهنماییت میکنه

مدیریت سرمایه Half Optimal F مناسب حساب کوچیکه

بستگی به سبک مدیریت ریسکت داره مثلا من از هج استفاده میکنم یکی از استاپ لاس پویا استفاده میکنه یا هر مدل دیگه ای که بلده

زیر ۱۰۰ دلار کلا اشتباهه و اگه با ۲۰۰ دلار شروع کنی میتونی سیو سود هم بکنی مثلا روی طلا به ازای هر ۱۰۰ دلار ۰.۰۱ صدم لات معامله میتونی بگیری روی ۳۰ پیپ سیو سود کن استاپتو بیار نقطه ورودت

یعنی شما چندین هزار درصد تو چند هفته روی اکانت سودمیکنین؟ اونم با رعایت مدیریت سرمایه؟!!!
نمیدونم چرا ولی کل جمله هایی که نوشتین از اول تا آخر خیلی عجیبن

اون دوستمون امیر فرمودن ۱۰۰ دلار رو کردم ۱۵۰ ۱۵۰ رو کردم ۲۰۰ همینجور رفته بالا حرف من اینه یکی که تازه کاره اصلا امکان نداره اینجوری بتونه سود بگیره مدیریت ریسک هم امکان نداره درست انجام بده حالا حالا ها باید تجربه کنه انشالله نتیجه هم میگیره من حرفم اینه با پولش تا میتونه تایم بیشتری تو بازار بمونه