بسم تعالی
درود وقتتون بخیر دوستان
لطفا تا انتها بخونید تمام تجربیات و نحوه کسب درامدمو از بازار به صورت کامل توضیح میدم و تنها با همین مورد در زندگیم درامد دارم و هیچ شغل و کار دیگه ای ندارم (خداروشکر میکنم و راضیم )
سال 2018 بنده پس از یادگیری دوره آموزشی که سایت ارزدیجیتال گذاشته بود تهیه کردم و شروع کردم به ترید داخل کریپتو البته اون موقع با صرافی بایننس که هنوز گیر و دار خاصی نداشت
زیاد نمیخوام وارد جزییات سرگذشته خودم بشم اما در طی این چند سال تا سال گذشته بنده تقریبا هیچ پکیج آموزشی نبود که نخریده باشم – هیچ سبکی نیست که یاد نگرفته باشم – هیچ دوره حضوری و آنلاین نبود که شرکت نکرده باشم خیلی هزینه های زیادی کردم و تقریبا طی این چند سال هر روز بیشتر از 10 ساعت بابت معامله گری زمان گذاشتم انواع اکسپرت های مختلف تست کردم حتی با صرف هزینه چندتایی سفارش دادم نوشتن برام و کلی پراپ های مختلف خریدم در کل بگم انرژی و هزینه های فوق العاده زیادی انجام دادم تا به نتیجه که رسیدم و واقعا خیلی فرسوده شدم تو این راه اما بگذریم
بعد گذشت کلی سختی سال پیش بود که در اوج ناامیدی بودم – پر از احساس های منفی که واقعا یه نفر نیست تو این بازار مالی کوفتی به موفقیت رسیده باشه من که هرچی گشتم نبود که نبود و فقط حرف اضافه و کلی ادم های متهوم از موفقیت های فیک و هرجوره که بگید تجربه کردم
تو این راه سرمایه زیادی هم از دست دادم تا ماشین زیر پامم از دست دادم و تجربه های تلخ بسیار زیادی داشتم اما خداروشکر تونستم به موفقیت که میخوام برسم و خداروشکر میکنم و وظیفم میدونم که بتونم به هموطن های خودم کمکی از تجربیات و نحوه کسب درامدمو توضیح داده باشم
خوب بریم سر اصل مطلب نمیخوام زیاد وقتتون بگیرم فقط خواستم یه بکگراندی از خودمو نشون داده باشم که با چه سختی به چیزی که میخوام رسیدم
شما سمت ترید میاید اول که به درامد و سود خوب برسید
بعد چند سال کم کم از طمع و ترس های خودتون دست میکشید و به سوددهی و درامد منطقی نزدیک میشید
و بازم با گذشت زمان از غرور و دید یه طرفه به بازار دست میکشید و به واقعیت بازار نزدیک میشید
اینطوری پیش بریم بهتره که اگه شما همین الان 100 هزار دلار پول داشته باشید چی کار میکنید؟
یکم فکر کنید منطقی فکر کنید
آیا داخل بروکری پول واریز میکنید و سعی میکنید یه استراتژی و مدیریت سرمایه خیلی عالی پیاده کنید؟ قطعا خیر به 2 دلیل
1. چون میدونید که تا الان به موفقیت که میخواهید نرسیدید قطعا این 100 هزار دلار از دست میدید(اگه غرور دارید که نه سرمایه کمی داشتید اگه اینقدر داشتید یه حرکتی میزدید پس از مرحله که گفتم همون غرور و دید یه طرفه به بازار دست نکشیدید)
2. اصلا هیچ بروکری وجود نداره که در این تحریم ها قابل اعتماد باشه و 100 درصد همچین مبلغی در اختیار یه بروکری که به ایرانی ها خدمات میده قرار نمیدید
آیا داخل صرافی های ایرانی و خارجی کریپتو واریز میکردید؟ بازم جواب خیر
آیا سرمایه به دست کس دیگه ای میسپردید و سود مشارکت میکردید ؟ خیر
آیا در استخر های نقدینگی و فارم شرکت میکردید یا استیک میکردید ؟ بازم خیر چون هیچ صرافی قابل اطمینانی که به ایرانی ها در این تحریم خدمات بده وجود نداره و قابل اعتماد نیست
در نهایت ممکنه بگید با این مبلغ بیت کوین یا اتریوم چیزی میخریدم صبرمیکردم سود میکردم سودشو نقد میکردم زندگیمو میگذروندم در جواب باید بگم بدون داشتن یه پلن مشخص تو این زمینه بازم ممکنه سرمایتون از دست بدید چون اون ذهنیت درست هنوز وجود نداره!
کنجکاو شدید که خوب تو چیکار میکنی اگه 100 هزار دلار داشته باشی؟
دقیقا سال پیش بود که من چطور میتونم با داشتن 100 هزار دلار از بازار درامد داشته باشم شروع کردم و ماه ها روی این مورد فکر کردم تا نتیجه زیر:
اول بگم من دنبال این بودم که بتونم یه درامدی با 100 هزار دلار که دارم داشته باشم و در عین حال بتونم پولمو برای دراز مدت رشد بدم و 100 درصد فکرم از امنیت پولم خیالم راحت باشه
من دیدگاهم برای قیمت بیت کوین و طلا در دراز مدت (دراز مدت یعنی بیش از 10 سال) صعودی هستش و این پایه چیزی دارم توضیح میدم هستش این نکته خیلی مهمه و باید در نظر داشته باشید
اگه صرفا دیدگاهی بجز این مورد دارید دیگه بقیشو نخونید (برید در مورد مخصوصا بیت کوین مطالعات بیشتری انجام بدید دیدگاه مثبتی داشتید برگردید)
من خودم به شخصه پولمو داخل هیچ بروکر و پتلفرم های طلا ایرانی و … قرار نمیدم نهایتا طلای آبشده فیزیکی بخرم که اونم خطرات امنیت جانی در اینده و کلاه برداری های مربوطه خودش داره که من علاقه مند نیستم
اما هیچ خطری از لحاظ امنیت مالی در نگه داری بیت کوین داخل کیف پول سخت افزاریم نمیبینم
100 درصد پولم در اختیار خودمه خیالم راحته و میدونم اتفاقی برای امنیت پولم نمیوفته و میتونم حتی میلیون ها دلار هم داخل کیف پول سخت افزاریم نگهداری کنم (حتی از اسناد رسمی دارایی هم داخل ایران معتبر تره به نظر خودم)
پس این تا اینجای کار از لحاظ بحث امنیت مالی
ا ما خوب چجوری درامد کسب میکنم ؟
من در بدترین سناریو ذهنی خودم دوبرابر شدن قیمت بیت کوین نهایتا 15 سال بیشتر نمیبینم (یکی ممکنه بگه خیلی زیاده کمتر از این زمان قیمت بیت کوین دوبرابر میتونه بشه یا یکی ممکنه بگه حتی زمان بیشتری شاید نیاز باشه و…)
منظورم از دوبرابر شدن قیمت بیت کوین اینه که اگه هر زمانی که قیمت بیت کوین مشاهده کردید قیمت بیت کوینx قیمت هست تا 15 سال بعد دوبرابرxباشه
بریم سراغ اصل قضیه:
100 هزار دلار شما کامل بیت کوین میخرید داخل ولت سخت افزاری نگه داری میکنید
در بدترین سناریو گفتیم 15 سال بکشه قیمت بیت کوین دو برابر بشه یعنی 180 ماه
شما 100 هزار دلار تقسیم بر 2 میکنید سپس تقسیم بر 180 ماه میکنید (جلوتر میگم چرا تقسیم بر 2 میکنید ) میشه 277 دلار
یعنی اینطور بگم :
شما کلا بیت کوین خریداری کردید
شماxمقدار بیت کوین که دارید تقسیم بر 2 میکنید و سپس تقسیم بر 180 میکنید
مثال:
من 1.1 واحد بیت کوین دارم تقسیم بر 2 میشه : 0.55
تقسیم بر 180 میشه : 0.00305 واحد بیت کوین و این مقدار که بدست اومد از داخل ولت سخت افزاریم به صرافی ایرانی واریز میکنم و نقدش میکنم تومنش میکنم
30 روز میگذره و ماه بعدی میرسه:
من 1.09695 واحد بیت کوین دارم دوباره تقسیم بر 2 و سپس تقسیم بر 1 8 0 میکنم و عدد به دست اومده دوبا ره نقد میکنم
هر ماه من این کارو انجام میدم
با فرض مثال کامل گوش کنید :
-اگر 180 ماه هر ماه اینکارو انجام بدید وبا فرض اینکه قیمت بیت کوین 2 برابر نشه شما کمتر از 50 درصد از سرمایه که داشتید برداشت زدید (اگه اکسل وارد هستید بشینید حساب کتاب کنید تمرین کنید متوجه میشید) بیشتر توضیح میدم:
به عنوان مثال با خودتون میگید خوب من 180 بار متوالی برداشت کردم و هنوز هیچ کدوم از قیمت بیت کوین که در اون زمان برداشت کردم دوبرابر نشده حالا چی میشه : در جواب باید بگم اتفاقی نمیوفته فقط دیگه نمیتونید 181 برداشت خودتون انجام بدید و متوقف میشید تا زمانی که هر کدوم از برداشت هایی که انجام دادید قیمت بیت کوین به دوبرابر رسید دوباره برداشت بعدی انجام ب دید (یکم تمرین میخواد متوجه بیشتر این قضیه بشید)
-اگر در کمتر از زمان 180 ماه قیمت بیت کوین از هر ماهی که برداشت زدید دوبرابر بشه مثل این میمونه که مقداردلار برداشت که انجام دادید و نقد کردید رو از رشد قیمت بیت کوین بدست اووردید
اینطور این قسمت توضیح بدم :
مثلاxماه شماy بیت کوین به مبلغ مثلا200دلار نقد کردید در این قسمت 200 دلار از سرمایتون باید تو ذهنتون بلاک بشه تا وقتی که قیمت بیت کوین در این ماهی که برداشت کرده بودید دوبرابر بشه تا اون 200 دلار که نقد کردید و از سرمایه اصلیتون کم کردید از رشد قیمت بیت کوین بدست بیارید.
- شما برداشت های دلاری منعطف خواهید داشت بستگی به قیمت بیت کوین – هرچقدر قیمت بیت کوین افزایش پیدا کنه مقدار دلاری بیشتری برداشت دارید و هرچقدر کمتر بشه کمتر
- در این روش بنده تنها قراره مقدار سرمایه به دلاری افزایش بدیم و مقدار درامد دلاری بیشتری بدست بیاریم پس تماما در $ خلاصه میشه و کم شدن مقدار بیت کوینی در ولت سخت افزاری هیچ مشکلی نداره (در اصل هی مقدار بیت کوین شما خورد و خورد تر میشه اما مق دار دلاری شما همیشه رو به افزایشه ) بیشتر توضیح میدم:
یه طلا فروش تمرکز میکنه طلاشو زیاد کنه– ما تو این روش تمرکز میکنیم دلارمون زیاد کنید نه مقدار بیت کوینمونو – این موضوع باید کامل درک کنید
-شما در کنار اینکه هرماه دارید یه مبلغی نقد میکنید یه نقطه قوت در این موضوع وجود داره و اونم سناریو بدبینانه ترین حالت ممکن یعنی 15 سال برای دوبرابر شدن قیمت بیت کوین
به لطف این دیدگاه بدترین سناریو + نوسانات قیمت بیت کوین نهایتا 20 درصد از سرمایه اولیه بتونید نقد کنید و 60 درصد از سرمایتون بیت کوین هست و با رشد قیمت بیت کوین سرمایه اصلیتون هم رشد میکنه و مقدار دارایی دلاریتون بالاتر میره
حالا اگه این دیدگاه سناریو 15 سال کمتر کنیم مثلا بکنید 8 سال چه اتفاقی میوفته ؟
در جواب باید بگم هرچه سناریو برداشت سال بیشتر = هولد و رشد قسمت بیشتری از سرمایه
هرچه سناریو برداشت سال کمتر = درامد بیشتری در هر ماه اما هولد کمتر سرمایه و در نتیجه رشد کمتر سرمایه
مثلا شخص اول میگه من سناریو بدبینانه 8 سال تنظیم میکنم و شخص دوم دیگه 15 سال و هر دو به عنوان مثال 100 هزار دلار سرمایه دارن و شروع میکنن
بعد مثلا 20 سال شخص اول 300 هزار دلار سرمایه خواهد داشت اما شخص دوم بالای 600 هزار دلار سرمایه خواهد داشت (اثر مرکب کاملا در این روش تاثیر گذاره)
یعنی در اصل دارید با یه پلن و مدیریت اصولی بیت کوین هم برای بلند مدت هولد میکنید و هم مثل بنده که هیچ شغل دیگه ای ندارم از این راه یه درامد برنامه ریزی شده اصولی بدست میارید
برای اینکه بهتر روش بنده درک کنید برید از اوایل سال 2018 همین روش ساده بنده اجرا کنید یا از هر زمانی که دوست دارید یکم تمرین کنید میبینید چقدر احساس خوبی دارید نه نگرانی دارید و یه اینده یه مسیر روشن دارید و میدونید قراره چیکار کنید.
در این روش بنده شما هم امنیت مالی دارید – هم یه درامد منعطف نسبت به سرمایتون دارید – هم یه هولدر بلند مدت با نتیجه بسیار مثبت هستید – هم ریسکی بابت از دست رفتن و کم شدن پولتون ندارید
راستی تا یادم نرفته من یه اکسل ساده برای مدیریت راحت این روش که دارم نوشتم که خیلی کمک میکنه اگر کسی دوست داشت و درخواست ها زیاد بود اکسل همراه با یه آموزش قرار میدم استفاده کنید
ببینید توصیف من کاملا از شرایط واقعی انجام شده و نیازمند داشتن سرمایه هستش (همون جمله معروف پول پول میاره)
واقع بین باشیم خود بنده مگه قراره چقدر عمر کنم و زندگی کنم به هرحال عمر دست خداس اما حداقل میدونم هم به لطف افزایش سرمایه و اثر مرکب درامد بنده که هر ماه نقد میکنم در دراز مدت به لطف افزایش قیمت بیت کوین در حال افزایشه یعنی منی که الان به عنوان مثال 200 دلار هر ماه برداشت میکنم قطعا بعد 10 سال مبالغ بسیار بالاتری برداشت خواهم کرد
و هم در کهن سالی یه سرمایه برای نسل بعدی خودم دارم همراه با یه پلن و راه مشخص که اونا میتونن تو ارامش زندگی کنن
اگه سرمایه ندارید سعی کنید جمع آوری کنید شروع کنید و حتی شده این سیستم با سرمایه های کم جلو ببرید من واقعا از این روش که توضیح دادم راضیم و از هیچ روش معامله گری دیگه برایند مثبتی بدست نیووردم و هیچ شخصی ندیدم تو حوزه معامله گری با روش های دیگه بگه من برایند مثبتی دارم (من به شخصه ندیدم)
ممکنه دوستانی که سرمایه های کمی دارند ناامید بشن و بخوان دنبال روشی یا هرچیزی که اسمشو میزارن بگردن. تنها توصیه که دارم حتی کسایی که به هرعلتی این روش بنده نمیپسندن به هر علتی اونم اینه خواهش میکنم به هیچ عنوان پو ل بابت پراپ ندید و هیچ پولی وارد هیچ بروکری نکنید و پولتون از دست ندید
اگه قراره موفق بشید با یه دمو هم میشه به موفقیت رسید بعدش هزینه کرد
من خودم سرمایه زیادی از دست دادم واقعا میگم گوش کنید اگه قراره موفق بشید با دمو هم میشید هر موقع شدید بیاید پول واردش کنید.
اگه بد توضیح دادم یا ایرادات نوشتاری داشتم عذرخواهی میکنم
اگه نظر یا سوالی داشتید خوشحال میشم مطرح کنید
باسپاس از همگی