گیر افتادن در ترید پس از چند پراپ‌سوزی؛ از افت 9٪ تا اسلیپیج و استاپ‌های روانی

بعد از چندتا حساب پراپ سوزوندن به ریل و برداشت رسیدین ؟
من تو یه حساب گیر افتادم هی میره منفی میاد تا 3-4 درصد مثبت باز سربسر …. الان دو هفته ترید نکردم بعد تو دو روز گذشته حسابم منهای 9درصد شد …. گیر افتادم تو یه لوپ کمک لطفاااااا
البته اورترید کردم به جای ماکزیمم 3 ترید 6 تا ترید کردم با ریسک نیم ….. چارت رو بشدت میفهمیدم قبل جنگ ، تو کمتر از دو هفته کاری 4 درصد رشد داده بودم اون یکی حسابمو … اما الان نمیدونممممم چمه

هیشکی پراپ پاس نکرده یعنی ؟

amir_soley76
پیام بده بله راهنماییت کنم

فومو شدی…(ترس)

اگه پراپت شرط زمانی نداره دو هفته اصلا به چارت نگاه نکن تا سطح انرژیت تنظیم شه …

نه همون یه معامله تو سی روز کاری …. قشنگ دارم گند میزنم … اسلیپج زیاد شده … استاپ روانی میشم بعد گند میزنم … مثلا رو تارگت 1 ورودم میفته
امروزم -2.5 درصد :face_without_mouth: :face_without_mouth:

فاصله بگیر از مارکت

هر چقدر که فکرمیکنی نیاز داری حداقل یک‌هفته

بعدش یکی دو‌روز تو حساب دمو بزن اعتماد بنفست برگرده

و بعد هم توی حساب اصلیت با حداقل ریسک شروع کن

هدفت فقط فرایند و اجرای پلنت باشه نه جبران ضرر

و حتی نه رسیدن به سود و پاس کردن

به وقتش حسابت پاس میشه

مهم رها کردن ترس و اجرای صحیح پلن معاملاتیه

حتما تو‌زمانی که از مارکت فاصله گرفتی یه تفریحی برای ریکاوری ذهنت ایجاد کن و قبل از شروع فعالیت مجدد ژورنالت رو بررسی کن

دوست من کلا از پراپ بیا بیرون.

قوانین سخت گیرانه،محدودیتها،قراردادهای مبهم،دستکاری بازار،کندل سازی،جابه جایی حدسود وضرر و …..

بیا بیرون.

دو هفته قبل از شروع مجدد رو پراپ ، رو دمو بودم … رعایت پلن عالی :pinched_fingers:t2:

از سه شنبه هر سه روز معاملاتی خراااب شد ، حساب از شروع رفت تو ۹ درصد ضرر تو سه روز🫤

سرمایه ندارم واسه ترید :zipper_mouth_face::zipper_mouth_face::zipper_mouth_face:

ضمن اینکه حسابم 1k هست … فعلا گذاشتمش کنار تا روانم بهتر بشه

متاسفانه انقدر شرایط همه چی ملتهبه فک میکردم دو هفته تمرین رو دمو واسم کافی بود قبل از شروع دوباره پراپ

دقیقا قبل از جنگ حسابم تو سود بود ریست کردن بخاطر یه سری شرایط … بعد از حدود ۳ ماه اومدم تا لب مرز سوختن حساب :zipper_mouth_face::face_with_diagonal_mouth:

من درک میکنم چی میگی دقیقا همین مشکل برای منم پیش اومده

اگر شرایطشو داری فعلا یه حساب دیگه بگیر

اونو بزار کنار فقط مراقب باش قانون عدم فعالیت نخوره

شروع کن از اول کار کن

اگر نداری شرایطش رو مدتی معامله نکن بیننده باش

اعتماد معامله گریت افت کرده

برای تقریبا اکثریت پیش میاد خودتو سرزنش نکن

برای شروعم حجم ۰/۰۱ یا ۰/۰۲ بزن که خیلی بار روانی نداشته باشه

ولی حتمااا یه برنامه تفریحی برای خودت بزار که باعث بشه ذهنت باز بشه و ترست بریزه

ممنون از پیشنهادت … از الان 27 روز فرصت دارم روش ترید نزنم . یه حساب دیگه دارم میرم رو اون فعلا …. اونم نصف حجم میزنم تا برگردم به اعتماد به نفس قبلم :folded_hands:

در تکمیل صحبت دوستان بگم که این جمله توجه من رو جلب کرد. در روانشناسی (اورترید، طمع، خشم و انتقام و…) و مدیریت سرمایه نیاز به کار بیشتری داری. برای پاس شدن پراپ باید پلن داشته باشی و تا پای جان به پلن متعهد و وفادار باشی :)) یکی از نکات مهم پلن در پراپ حد ضرر مشخصه. مخصوصن وقتی در ضرره، صبر و دقت بیشتری نیاز داره. مثلن بیشتر از نیم درصد ریسک نکنی. ۲ تا استاپ (که میشه ۱ درصد) برای یک روز کافیه و اگر این اتفاق افتاد، بری استراحت تا روز بعد. اگر چند نمادی کاری میکنی، پیشنهاد میکنم تک نماد باشی. اگر مدت طولانی پای چارتی، توصیه می‌کنم ساعت کاری رو محدود کنی. ستاپ و استراتژی مشخص داشته باشی و به هیچ عنوان شهودی و احساسی وارد معامله نشی. یه روزهایی هم ممکنه فرصت مناسبی پیدا نکنی. معامله نکردن بهتر از معامله‌ی بدیه که ضرر رو بیشتر میکنه. کاملن متعهد به پلن، مثل ربات. و صبر بسیار داشته باشی. اولویت اول اینه که ضرر کم بشه. خیلی از ضررها به خاطر معاملات شهودی و خارج از پلنه. پلن خوبی داشته باشی، میتونی حسابت رو رشد بدی. موفق باشی

ممنون از شما و همه دوستان . یه مرور خوب شد برام که یادم بمونه . تک نمادم و فست اسکلپ … الان که در وضعیت بغرنجه حسابم فعلا گذاشتمش کنار و احتمالا وقتی برگردم که بخاطر تایم نسوزه حساب و فقط طبق فرمایش ما ماکزیمم دو معامله در زوط با حداقل حجم جون حساب به شدت لب مرزه فعلا رها میکنم
بازم از همگی ممنون
پذیرای توصیه های اساتید هستم کماکان مرررسی

باسلام و درود یک نظریه بهت بدم دوست من بخاطر شرایط حال حاضر در اقتصاد جهانی تنها کشور هایی که فعلا خبری نیست مثل چین و یا کشور هایی که التهاب جهان بیشتر به آن ها مربوط نست در نماد های مربوط به آن ها ببین می توانی با ستاب معاملاتیت ازتباطی بگیری بنظرم شاید بهتر شود موفق باشی راستی یک جمله انگیزشی بگم :smiling_face_with_sunglasses::disguised_face: خوشبحالت اکانت ریل داری بنظزم اگر نیز بتوانی کمتر از ۰.۵ درصد معامله کن همراه مثلا اندیکاتور ATR موفق باشی:grin:

متشکرم از نظرتون . اکانتم ریل نیست تو مرحله اول چالش هستم هنوز
و اینکه حساب 1000 دلاری زیر نیم درصد ریسک اصلا معامله نمیشه باز کرد حداقل حجم هم بزنی گاها با حرکات شارپ حتی رو نیم درصد باشه یهو نزدیم به یه درصد میبنده
بازم ممنون

ی راه حل که روی من خیلی جواب داده وقتی میشینی پای سیستم و عطش معامله داری ی معامله با کمترین حجم باز کن بصورت شهودی بعد مغزت باز میشه این معاملرو نگه دار تا قشنگ روند مارکتو پیدا کنی بعد ببندش معاملات اصلیو بگیر . اینجوری عطش معامله کردنت رفع میشه

طبق پلنم اجازه فقط سه معامله رو دارم …. تا سه ماه پیش همه چی خوب بود … نمیدونم چرا اینجوری شدم سه روز پشت هم اور ترید :zipper_mouth_face:

برای همه پیش میاد مهم اینه که بتونی جمعش کنی من پارسال ی پراپ ۵ ک داشتم تا -۹ درصد مرحله اول اومد پایین . خودمو جمع کردم همون اکانت ۲ تا برداشت ازش کردم و در آخر درادون کل خورد . تیپی ۱ بگیر فقط تا اعتماد به نفست برگرده

دقیقا بالای نصف معاملات اون سه روز تا تی پی 1 حتی نزدیک به 2 هم میرفت میخاستم دستی نبندم رو همون 2 بمونه … میگید با تی پی 1 کم کم بیارمش بالا ؟ منم تا منفی 9 رفتم الان