منظورم اینه که با اطلاعات کم وارد بازار مالی میشن و سرمایه شون خیلی زود از دست میدن
چرا واقعا ؟
برام سواله؟
منظورم اینه که با اطلاعات کم وارد بازار مالی میشن و سرمایه شون خیلی زود از دست میدن
چرا واقعا ؟
برام سواله؟
سلام
1-آسون بودن ورود به این کار (یه لپتاپ و اینترنت و چند ساعت آموزش پایه دیدن و حساب باز کردن تو بروکر تنها چیزیه که لازمه که یه شخص خودش رو تریدر بدونه!!)
2-رویای پولدار شدن
3-نداشتن اطلاعات از مسیر واقعی کار و چالش های واقعی ترید
4-ورود به این کار با یه تبلیغ اشتباه (مثل لایف استایل فروشی اساتید اینستاگرامی)
5-هوش هیجانی پایین
6-راحت طلبی و فرار از واقعیت
7-درآمد پایین، هزینه های بالای زندگی و کیفیت پایین زندگی به خصوص تو کشور خودمون یا کشورهایی مثل هند و… که برای جبرانش و رهایی از این سختی رو به کارهایی مثل ترید میارن به خصوص که اکثر تریدرهای ترند این روزها اساتید اینستاگرامی هستن که وعده های وسوسه کنندشون باعث ترغیب افراد به این کار میشه غافل از اینکه ترید کاملا برعکس چیزی که معرفی میشه کاری به شدت سخت و زمان بر و مختص افراد صبور و با دیسیپلینه که حاضرن روی رشدشون وقتشون و سرمایشون رو سرمایه گذاری کنن
بنام خدا
کوچک شدن اقتصاد به علت تورم،قبضه کردن مشاغل توسط سازمان اسلح.ه بدستان،هزینه نشدن درآمدها در تولید،ترکوندن صنعت توریسم
درآمد سرانه پایین یکی از دلایلش هست.
برا من چند بار پیش اومد که برای آگهی های برنامه نویسی که ثبت کرده بودم جاهای مختلف زنگ زدن و طرف میخواست اندیکاتور و ربات ترید و ازین چیزا براش بسازم؛ که من قبول نمیکردم ازینکارها سعی هم میکردم طرف رو متقاعد کنم دنبال ترید و اینکارا نره چون عاقبت نداره. بعد میدیدم طرف میگفت آره من کارگر هستم و اگه تو این اندیکاتوری که میگم رو برام بسازی بعد پولتو میدم. خب کارگر چرا باید پولی که با زحمت بدست میاره رو هم بریزه تو ترید. همه اونایی که زنگ میزدن برای ساخت ربات و اندیکاتور؛ از قشر کم درآمد جامعه بودن همیشه!
اگه درآمدها متناسب باشه هیشکی نمیاد سراغ ترید
سال 2019 به هر کسی میگفتم تریدرم و تو بازار فارکس ترید میکنم دو ساعت باید توضیح میدادم فارکس چیه ترید چیه خخخخخ
اما الان هر کی با مامانش قهر میکنه میره تریدر میشه ![]()
حالا جدا از شوخی دلیلش تورم و بی ارزش شدن پوله
سر هر شغلی بری چون درامد ریالی دخل و خرج به هم نمیخوره
برای همین شغل ترید در صورتی که سوده باشی بله واقعا چرا که نه بهترین شغل دنیاست
علت =یک طرف (کوچک شدن اقتصاد مملکت + تورم افسارگسیخته + افزایش جهش گونه اختلافات طبقاتی + ورشکستگی صنایع کوچک و بزرگ و تعدیل نیرو و سیل اخراجی ) و طرف دیگر پروپاگاندای تبلیغاتی شیادان متخصص نما که وعده های رنگارنگ به عوام از خدا بی خبر میدهند .
چون شغل وجود نداره! با گرون شدن دلار اساتید اینستا هم مدام تبلیغ درآمد دلاری میکنن و این راه رو آسون نشون میدن
با احترام شما چرا ناراحت میشی هرکی با مادرش قهر کنه تریدر میشه یعنی چی شما تو این مملکت نیستی ؟ نمیبینی پر انلاین شاپ و بلاگر های ۳۰ ۴۰ ۷۰ میلیونی شده واسه یه تبلیغ چه ایرادی داره ادما انلاین در امد داشته باشن هرچی تعداد تریدر بیشتر باشه تاثیری توی سود و ضرر شما نداره تنها شغلیه که صدها میلیاردها ادم باهم ترید کنن اختلالی توی شغل شما پیش نمیاد نمیدونم چه تعصبیه هرکی دودلار درمیاره انقدر متعصب میشه روی ترید
بچه جون سعی کن پست ها رو کامل بخونی
تو ادامه صحبتم نوشم ( حالا جدا از شوخی دلیلش تورم و بی ارزش شدن پوله )
خوبه تهش گفتم شوخی کردم
شما حتی جنبه انتقاد نداری چه جوری ترید میکنی ! متاسفم براتون امیدوارم پلتفرم بی ادبارو بندازه بیرون کسی که جنبه صحبت نداره قطعا تریدر هم نیست چون کنترل رفتار صفر
به نظرم چون قبل اینکه دوره فروخته بشه رویاش رو میفروشن،ذهنی که موقع خرید پر دوپامین باشه تحلیل نمیکنه
شاید بشه گفت ترید تنها زمین بازیه که بین من ایرانی و اونی که تو نیویورک نشسته تفاوتی وجود نداره.
البته اون الان اینترنت داره.
ولی خب متاسفانه توی این کشور هر شغلی رو انتخاب کنیم و هر حرفه ای رو دنبال کنیم باید خیلی خوش شانس باشیم که تهش به یک نتیجه مطلوب برسیم. حتی اگر به موفقیت هم برسیم به نسبت تلاش و زحمتی که داشته آنچنان موفقیت خوبی یه حساب نمیاد.
در کل ترید یکی از معدود جاهاییه که ارزش وقت گذاشتن و تلاش کردن رو داره.
مهمترین دلیلش نداشتن شغل است . 90 درصد شغلها امروزه جوابگو یک زندگی نیست به همین دلیل اکثرا سعی میکنند ترید را هم امتحان کنند و البته 95 درصد هم بعد از یکی دوبار امتحان از ان خارج می شوند
تعداد افرادی که متاتریدر نصب میکنند زیاد هست ،تریدر(به معنای کسیکه بتونه حداقل ۶ماه، ۱سال یک حساب شخصی رو با درودان و سود معقول بگردونه) اصلا زیاد نیست
یا ده تا پراپ میخرن ۹تاش میپره از همون یکی که برداشت میکنن عکس برداشت سود رو تو کل کشور و خاورمیانه پخش میکنن که ما سودده و موفق شدیم چون منجر به برداشت سود شده
دلایل اقتصادیش رو هم گفتن دوستان
تورم بالا! بیکاری! گرونی دلار! تبلیغات زرد اینستاگرامی! فریب درآمد دلاری!
توی این 3 روز دلار از 148 شده 172. شما بگو چرا نشه؟ تازه ممکنه قبل از اینکه دکمه ثبت رو بزنم بشه 173
یک پدیده جالبی که وجود داره اینه که بهترین تریدرها متعلق به کشورهای جهان اول هستند ولی بیشترین تقاضا برای تریدر شدن متعلق به کشورهای جهان سوم هست که دلیلشم واضحه وضعیت اقتصادی آن کشورها
سلام چطوری تو که استاد همه اساتیدی یه سوال ازت دارم درمورد متاتریدر بپرسم یا باز مسخره میکنی ؟
منم میخواستم تکنیک عجیب اینا رو کشف کنم . اونایی که پول زیاد داشتن تجربه ترید نداشتن می آوردن از دست میدادن
یکی به خاطر قسط وارد میشد یکی برای این که زندان نره کُلیه خودشو فروخت آورد تو این کار خلاصه موندم یعنی اصلا
هچ که هچ
اونایی که میدونن سرمایه کافی ندارن
اونایی که نمیدونن سرمایه بیشتر از کافی دارن
معادله این x رو حل کنید ما هم بفهمیم از دیدگاه شما عزیزان
من استاد هیچ کس نیستم
یه تریدرم, که سرم تو لاک خودمه کاری به کار کسی ندارم ![]()
آره بپرس اگر بتونم کمک میکنم ![]()