شما این روزا چطور میگذره واستون ؟
معامله ای داشتید ؟
معامله ای میکنید ؟
با نت ملی میشه بازم ادامه داد ؟
چه اتفاقی خواهد افتاد برای جامعه ی ترید ایران ؟
اگه راه حلی کشف کردید به اشتراک بزارید .
شما این روزا چطور میگذره واستون ؟
معامله ای داشتید ؟
معامله ای میکنید ؟
با نت ملی میشه بازم ادامه داد ؟
چه اتفاقی خواهد افتاد برای جامعه ی ترید ایران ؟
اگه راه حلی کشف کردید به اشتراک بزارید .
واقعیتش همین روزا سریعترین پیشرفت در زمینه ی تریدو داشتم شاید
.تسلیم شرایط بشیم که کاری نکردیم همه بلدن…
برو به سلامت!
دیگه سمت این بازار بر نگرد!
تا همینجا ضررهایی که کردی کافیه!
به نظرم با یک روانشناس در ارتباط باشید .
برایشان دعا میکنیم که به بهبودی برسند . راه حل را خدمتشون ارائه دادم
سلام
تقریبا همزمان با بورس داخلی باز میشه ..
من به روانشناسها هم مشاوره میدم و ذهنیتشون را روانکاوی میکنم!
بله بنده با همین نت ملی 1 گیگ ابزار تغییر آی پی میگیرم و همین 1 گیگ حدود 2 ماه ترید و جواب میده نمونه عکس میزارم ببینید 3 ساعت به متاتریدر وصل بودم و ترید میکردم حدود 394 کیلوبایت مصرف میشه
چی با بورس داخلی باز میشه علی جان ؟
تقریبا همون ابزارهای میلیونی میشه دیگه ؟
از لحظه قطع شدن نت تنها کار مفیدم استفاده از گوشی شخصی که ابزار تغییر آی پی خریده بود برای برداشت کلی بالانسم بوده و تا این لحظه ترید که نداشتم هیچ،حتی دسترسی به نمودارها هم نداشتم
پشتیبان لایت فایننس گفت نسخه قدیم متا رو حذف کن و نسخه جدید رو باابزار تغییر آی پی دان کن
کردم و فایل رو داخل فلش ریختم و موقع نصب پنجره وارد کردن سرور پروکسی خواست(داخل سیستمم ابزار تغییر آی پی ندارم)
و از اون لحظه کاملا با دنیای ترید قطع ارتباطم
سایت فراز و بایتیکل و… رو هم امتحان کردن،به معنای واقعی کلمه آشغال بود
شاید باید فکر جدید کسب و کار باشیم
نه دوست عزیز من ابزار تغییر آی پی میگیرم گیگی 300 تومن و همین 1 گیگ واسه حداقل 2 ماه جواب میده روزی 3 ساعت پای چارت هستم و ترید میکنم و لب تاب و میبندم - مصرف امروز صبح ساعت 6 تا 9 که پای سیستم بودم و میزارم ببین - 394 کیلوبایت
امید جان . امیدوارم که اینگونه رقم نخوره .
چون راه اندازه هر کسب و کار دیگه ای هم به اصطلاح مستلزم خاک خوری و آزمونو خطاست .دقیقا همون چیزی که برای ترید کردن بهاشو پرداختی .
سلام و درود بر شما
بله متاسفانه تو این شرایط دسترسی به حساب ها محدود شده و واقعا فاصله زمانی زیادی بین روزهایی که ترید میکردیم، ایجاد شد.
اما خداروشکر خودم حداقل سعی کردم با تمرین کردن تو پراپ های رایگان و فعالی که هستش اندکی این دور بودن از چارت و ترید کردن رو کنار بزارم و اخیرا هم مجدد در بروکری که حساب داشتم، توانستم باز فعالیت داشته باشم.
در مورد نوع چالشی که دارم، فول فاند رابین سود است و در مورد بروکر هم STB-Provider که نحوه اتصال به متاتریدر را هم به صورت تاپیک خدمت سایر عزیزان گذاشتم.
موفق باشید
از کجا باید تهییه کنم ابزار رو ؟
لطفا جواب بدین بنده هم لازم دارم. باتشکر
دوست عزیز من که فروشنده نیستم و خودمم میخرم - همه جا دارن از موبایل فروشی و گروه و کانالها
میخوای به اسم فروشنده بگیرن منو ![]()
اما واسه وصل شدن مشکل داشتید به متاتریدر بگید راهنمایی کنم
دوست عزیزم خوشحالم واست . کجا معاملاتتو انجام میدی و چگونه متصل ای ؟
این ابزار برای صرافی های خارجی هم جواب میده مثلا توبیت و اینکه مصرفش داخل صرافی چقدر است