خداحافظی با ترید در ایران!

شما این روزا چطور میگذره واستون ؟

معامله ای داشتید ؟

معامله ای میکنید ؟

با نت ملی میشه بازم ادامه داد ؟

چه اتفاقی خواهد افتاد برای جامعه ی ترید ایران ؟

اگه راه حلی کشف کردید به اشتراک بزارید .

7 لایک کرده

واقعیتش همین روزا سریعترین پیشرفت در زمینه ی تریدو داشتم شاید :joy: .تسلیم شرایط بشیم که کاری نکردیم همه بلدن…

8 لایک کرده

برو به سلامت!

دیگه سمت این بازار بر نگرد!

تا همینجا ضررهایی که کردی کافیه!

12 لایک کرده

به نظرم با یک روانشناس در ارتباط باشید .

10 لایک کرده

برایشان دعا میکنیم که به بهبودی برسند . راه حل را خدمتشون ارائه دادم

4 لایک کرده

سلام
تقریبا همزمان با بورس داخلی باز میشه ..

5 لایک کرده

من به روانشناسها هم مشاوره میدم و ذهنیتشون را روانکاوی میکنم!

6 لایک کرده

بله بنده با همین نت ملی 1 گیگ ابزار تغییر آی پی میگیرم و همین 1 گیگ حدود 2 ماه ترید و جواب میده نمونه عکس میزارم ببینید 3 ساعت به متاتریدر وصل بودم و ترید میکردم حدود 394 کیلوبایت مصرف میشه

5 لایک کرده

چی با بورس داخلی باز میشه علی جان ؟

6 لایک کرده

تقریبا همون ابزارهای میلیونی میشه دیگه ؟

7 لایک کرده

از لحظه قطع شدن نت تنها کار مفیدم استفاده از گوشی شخصی که ابزار تغییر آی پی خریده بود برای برداشت کلی بالانسم بوده و تا این لحظه ترید که نداشتم هیچ،حتی دسترسی به نمودارها هم نداشتم
پشتیبان لایت فایننس گفت نسخه قدیم متا رو حذف کن و نسخه جدید رو باابزار تغییر آی پی دان کن
کردم و فایل رو داخل فلش ریختم و موقع نصب پنجره وارد کردن سرور پروکسی خواست(داخل سیستمم ابزار تغییر آی پی ندارم)
و از اون لحظه کاملا با دنیای ترید قطع ارتباطم
سایت فراز و بایتیکل و… رو هم امتحان کردن،به معنای واقعی کلمه آشغال بود
شاید باید فکر جدید کسب و کار باشیم

7 لایک کرده

نه دوست عزیز من ابزار تغییر آی پی میگیرم گیگی 300 تومن و همین 1 گیگ واسه حداقل 2 ماه جواب میده روزی 3 ساعت پای چارت هستم و ترید میکنم و لب تاب و میبندم - مصرف امروز صبح ساعت 6 تا 9 که پای سیستم بودم و میزارم ببین - 394 کیلوبایت

5 لایک کرده

امید جان . امیدوارم که اینگونه رقم نخوره .

چون راه اندازه هر کسب و کار دیگه ای هم به اصطلاح مستلزم خاک خوری و آزمونو خطاست .دقیقا همون چیزی که برای ترید کردن بهاشو پرداختی .

9 لایک کرده

سلام و درود بر شما
بله متاسفانه تو این شرایط دسترسی به حساب ها محدود شده و واقعا فاصله زمانی زیادی بین روزهایی که ترید میکردیم، ایجاد شد.
اما خداروشکر خودم حداقل سعی کردم با تمرین کردن تو پراپ های رایگان و فعالی که هستش اندکی این دور بودن از چارت و ترید کردن رو کنار بزارم و اخیرا هم مجدد در بروکری که حساب داشتم، توانستم باز فعالیت داشته باشم.
در مورد نوع چالشی که دارم، فول فاند رابین سود است و در مورد بروکر هم STB-Provider که نحوه اتصال به متاتریدر را هم به صورت تاپیک خدمت سایر عزیزان گذاشتم.
موفق باشید

5 لایک کرده

از کجا باید تهییه کنم ابزار رو ؟

5 لایک کرده

داداش وصل میشه راحت و بدون دردسر - نمونه عکس میزارم همین الان وصلم به متاتریدر

5 لایک کرده

لطفا جواب بدین بنده هم لازم دارم. باتشکر

4 لایک کرده

دوست عزیز من که فروشنده نیستم و خودمم میخرم - همه جا دارن از موبایل فروشی و گروه و کانالها

میخوای به اسم فروشنده بگیرن منو :grinning_face:

اما واسه وصل شدن مشکل داشتید به متاتریدر بگید راهنمایی کنم

4 لایک کرده

دوست عزیزم خوشحالم واست . کجا معاملاتتو انجام میدی و چگونه متصل ای ؟

2 لایک کرده

این ابزار برای صرافی های خارجی هم جواب میده مثلا توبیت و اینکه مصرفش داخل صرافی چقدر است

2 لایک کرده