هر چند وقت یه بار بسته به شرایط جامعه یه شغلی ترند میشه ، مثل کافه داشتن ، کامیون داشتن ، اسنپ و …
الان هم ترید رو بورسه ( دلیل اصلی همون وضعیت اقتصادیه ) ، فراموش نکنین کسی جای ما رو تنگ نکرده و اتفاقا ماهایی که توسط کل دنیا تحریم شدیم هرچی توجه بیشتری به سمت بستر های داخلی بیاد به نفع ما هم هست .
ممنون منم دوست ندارم با همکارام دلخوری باشه این روزا این هیچکدوممون اعصاب درست حسابی نداریم منم منظوری نداشتم این جا پر تریدر عمدا از خودت میپرسم به نشانه صلح میگم متاتریدرم توی تایم یک مین هر tools بندازم نشون نمیده تیکاش هست خود ابجکتم هست نمایش نمیده به نظرت مشکل از چیه ؟
منظورت اینه از ابزارهای Line Studies میندازی رو چارت نمایش نمیده ؟
کارت گرافیکت چیه ؟
و اینکه قبلا اوکی بوده, اخیرا اینجوری شده یا کلا این مشکل رو داشتی ؟
سلام من از خود تو سوال دارم خودت به قبل فک کن یعنی اولین بار اشتباه نکردی یا دومین
تریدر ها زاتن دوست دارن تجربه کنن و الان تو به یکی بگی ۱۹۹ دلار ضرر کردم دیروز امروز سود کردم یا هر چی اون تریدر نیست ولی فرض کن ۱ ماه بعد ترید سروع کرد باید ضرر کنه که بدونه ضرر چیه و خوده بازارم حالم بد باشه حالتو میگیره و خوب نباشه بازم میگیره
جالبه , من فک میکنم مشکل از متا نیست
شاید ویندوزت به باگی خورده یا اگر کارت گرافیک تو آپدیت کنی درست شه
خودم یک بار این مشکل برام پیش اومده بود که Arrow ها تو متاتریدر کار نمیکردن
کارت گرافیک رو آپدیت کردم مشکل حل شد
یا باگ دیگه خیلی شخمی باشه فولدر MQL5 رو پاک میکنه که همه چی ریست شه
دلیل اصلیش شرایط اقتصادی هست از نامناسب بودن حقوق کار های مختلف نسبت به زحمتشون بگیر تا تورم بدون حساب و کتاب. وقتی حقوق کفاف هزینه ها رو نمیده و عملا هیچ حق و حقوق انسانی در کار ها مطرح نیست و هر کارفرمایی دنبال بیگاری کشیدن از کارمند هستش، طرف قبول نمیکنه این همه خفت و خواری رو برای یک حقوق بخور نمیر در نتیجه دنبال تغییر شرایط هستش چی بهتر از ترید؟ رئیس نداری ایاب ذهاب نداری ساعت کار ثابت نداری و … ولی از واقعیت های این بازار خبر ندارن به اضافه اینکه رسانه های زرد جوی راه انداختن که دارن رویا فروشی میکنن با ماشین و کت شلوار اجاره ای یک مورد دیگه هم اینه که هیچ مانعی برای وارد شدن به این بازار نیستش نه آموزش میخواد نه مدرک دانشگاهی وگرنه در اکثر کشورهای اروپایی که درامد کافی دارن و تامین هستن اصلا نمیدونن فارکس و بیت کوین چی هستن چون نیازی ندارن بدونن.
۱. ارزای دیجیتال که اینطوری تبلیغ شد در کل دنیا که اگر میخوای امروزی باشی و عقب نیافتی باید بری دنبالش و الان هر بچه ۷ ساله ای میدونه کریپتو چیه و مخصوصا راحتی خرید دلار (تتر و…) که به خاطر شرایط تورمی میرن سراغش
دلیل دوم هم اینه فکر میکنی همه تریدر شدن چون دور و ورت تو فضای مجازی ادمای مثل خودت (تریدر) جمع شدن فکر میکنی همه تریدرن در صورتی که به نظرم درسته اکثریت با کریپتو اشنا هستن ولی کمتر کسی با فارکس اشنا هست و حتی کمتر از اون با بورس ایران (صندوق طلا و …) من دوستای خودم هیچ کدوم ترید نمیکنن همه هم بین ۲۰ تا ۳۰ سال به نظرم بیشتر جو روانیه هرکی ترید میزنه تو ۳۰ تا چنل تلگرام عضو میشه و روزی ۲۰۰ تا خبر میخونه فکر میکنن دنیا همش همینه!
در کل به نظرم ۱۰ تا ۱۵ درصد مردم ایران اصلا میدونن فارکس دقیقا چیه و نهایت ۵ درصد حداقل یکبار ترید کردن کریپتو به نظرم بیشتره شاید ۱۰ درصد مردم ایران یکبار ترید زیدن
سلام رفقا.من نزدیک 5 ساله که پدرم در اومده تا یه استراتژی با وین ریت 90 - 92 بسازم و با r.r حداقل 2 به سود دهی برسم. اما الان میبینم هرکی از راه میرسه میگه تریدرم و 1 ماهه شروع کردمو استادم بهم سیگنال میده و به سود دهی رسیدم. ترید واقعا از چش ادم میوفته. یه نظری بدید تریدرای کار کشته.چرا اینقد زیادن .ادم حرصش در میاد میبینه با 14 سال سن باباش گذاشته پیش استاد ترید و داره پول در میاره .در حالی که من خیلی خیلی اذیت کشیدم سرش