ترندو " جهانی ترین برند داخلی "

بنظرم که نظرت …:smirking_face:درست نیست!

بنظرم نظرت … محترمه :sweat_smile:

نه ترندو👎

نه ایپلنت👎

می فرمایید یعنی هدفشون ضرر زدن به شما بوده ؟ ممر درامد بروکر ها مگه کارمزد نیست ؟ وقتی تریدر پول نداشته باشه ترید کنه کارمزد هم نمیده . تصدیق می فرمایید ؟

ببین دوست عزیز. من با بروکرهای مختلفی کار کردم. اولش که اصلا نمیدونستم چی به چیه با توصیه یه مدرسی در یوتیوب (سهند حسین زاده) رفتم در ایپلنت حساب باز کردم ۸۰۰ دلار، چون من در بورس ایران قشنگ تایم فریم پایین اسکالپ میکردم. همون روز اول بیشتر از ۴۰۰ دلار سود کردم. حسابو تا ۳۰۰۰دلار رسوندم ولی چون مدیریت سرمایه اصلا بلد نبودم استاپ نمی ذاشتم درادان نمی دونستم اصلا چیه! فکر میکردم آخرش قیمت برمیگرده و برنگشت.‌و کل حساب پرید.

بعد اون سی تریدر اصلا دستور نمیگرفت قشنگ معلوم بود تغییر کرده بمحض باز کردن معامله اسپرد می پرید بالا . خر که نیستم که! خب میفههمم دیگه.

فهمیدم در بهترین حالت اینا بروکر هیبریدند همینکه بفهمند طرف تازه کاره و مدیریت ریسک نداره یه پلن دیگه براش رو میکنند تا از ضررش سود کنند. بعد از اون قبل اینکه اصل سرمایه را رو کنم از همه بروکرها تست میگرفتم. عمدی مدیریت سرمایه را رعایت نمیکردم.‌

در مونتا ، حساب ۱۰۰ دلار باز کردم کردمش ۴۰۰دلار بعد ۲۰۰ بعد ۵دلار . ۵ دلار را ۲۰دلار، ۲۰دلار ر با یه معامله کردم ۱۱۰دلار. اصلا چارت تکون نخورد. اصلا هیچ تغییری، ههییییچچچچچ.

حالا اینا …. اصلا من امروز نتونستم کار کنم. اینقدر که اعصاب خورد کن بود. یه هفته ۱۰ روز اول که تروندو کار میکردم اصلا اینجوری نبود.راحت بین تایم فریمها میتونستم جابجا شم. کندلا راحت لود میشدن . این موردی که گذاشتم اصلا دیده نمیشد. اینا همه نشونه ست.

حالا شما قبول نمیکنی، سرمایه خودته. ..

(من توی این بروکرها «سرمایه» گذاری نمیکنم).

ببینم سهند همون نیست که موهای مشکی داره بدون ریش سبیل صداش هم یکم بمه ؟ در ۲۵ سال اخیر ۱ مورد شکایت از لایت فایننس تو اینترنت و دارک وب میتونی پیدا کنی ؟

نادر عزیز بروکر ها ، صراف ها و جماعتی که از حاشیه مارکت امرار معاش میکن و من بهشون میگم کاسه لیس ۲ نوع دارن . نوع اول اصلا اشتباه نمیکنه و پروندش کاملا پاکه . نوع دوم نوع اول نیست .

بهترین این بروکر ها که به گواه مستندات لایت فایننسه وقتی با یکی از مدیران ارشدش صحبت میکردم که چرا در تریدینگ ویو لیست نمیشیم گفت اونجا مال ماهی بزرگاست . یعنی همین لایت در مقایسه با اونها درجه ۲ حساب میشه .

چه میشه کرد اما از جبر جغرافیایی و ایرانی بودن که نمیتونیم در جهان اول بدلیل تحریم ها کار کنیم و باید با کاسبان تحریم یعنی شرکت های جهان دومی کار کنیم . اما بین بد و بدتر باید بد پلو خور رو انتخاب کرد دیگه …

شما امکان افتتاح حساب تو فارکس دات کام رو هم داری همین الان با اوراق هویتی شخصی دیگه براتع اینکارو میکنن و بشخصه خود من ده ساله جز انچه برای مخارج یومیه نیاز دارم از لایت فایننس خارج نمیکنم و کوچکترین مشکلی برای ۱ سنتش پیس نیومده .

بله درست میفرمایید.

اینم عکسش…

نه این اون نیست یا اون این نیست ! خلاصه یا این اون نیست یا اون نیا نیست. ولی تنک یو

الان با کدوم پراپ کار میکنید

سلام ندای عزیز

من شرایط رو از مدتی پیش دیگه برای ترید مناسب ندیدم و رفتم سمت سرمایه گزاری ، تو تایم فریم ۲ روزه و هفتگی و ۱ ترید هم ۱ ماهه همگی در لایت فارکس .
توصیه میکنم الپاری رو بررسی کنید ، سابقه خیلی مهمه و بعد از لایت فارکس من الپاری رو امین ترین بروکر میدونم که قابل دسترسی هم هست تو شرایط فعلی ،اگر خواستید ثبت نام کنسد اطلاعبدین من ثبت نام کنم لینک کشبک ۱۰۰ درصد براتون بفرستم .

من اصلا با پراپ کار نمیکنم. ترندو بروکر است

سلام

ببخشید میشه راهنمایی کنید چه جوری باید متصل شد؟

همچنین ممنون میشم بهم بگی اسپرد این بروکر تو حالت کلاسیک ( شارژ ده دلاری ) روی دلار ین چند پیپ هست :rose:

سلام داداش
حساب داخل بروکر ساختی؟

درمورد اسپرد هم بعد از اینکه حساب ساختی 3 مدل حساب میتونی باز کنی با مشخصات مختلف, قبل از اینکه ریل باز کنی داخل دمو هر 3 مدل رو بررسی کن خودت تصمیم بگیر

جواب دادم ولی ثبت نشد گویا

اره تو سایت ثبت نام کردم اکانت دمو ساحتم ولی امکان اتصال ندارم، متا گوشی و ویندوز وصل نمیشه کلا نت ملی دارم فقط

اینکه چند نوع حساب داره و …. در جریان هستم و اگه اسپرد دلار ین پرسیدم چون تو سیستم من اسپرد مهمه، خواستم اگه زیاده که کلا دردسر اتصال هم به خودم ندم

درود بر شما بله الپاری رو قبلا هم کار کردم تو این شرایط الان هم دمو امتحان کردم خیلی قطع و وصل میشه امیدوارم زودتر از این دوره عبور کنیم

دمو ترندو باز کردم اکسپرت مدیریت سرمایه روش نصب میشه؟؟

باشه دمت گرم داداش
من هرکاری کردم که نشد متصل بشم
حالا اسپرد و بگی یکم تکلیفم مشخص تر میشه
ممنو

اسپرد دلار ین تقریبا 1.5 پیپ هست بقیه جفت ارز ها هم از مارکت واچ کنار میتونی چک کنی

یه دنیا ممنونم

پر برکت باشی :rose::rose::rose: