دوستان این اینترنت حقارت بار رو با تمام مقاومتی که در برابرش میکردم به علت فشار بی پولی مجبور شدم بگیرم. خودم به اندازه کافی از ایراد اخلاقی این کار آگاهم ولی واقعا مجبور بودم
حالا سوالم اینه: این که بازم همه جاش فیلتر هست به چت جی پی تی یا جمنای یا هر هوش مصنوعی دیگه رو نمیشه بالا آورد باهاش. یه جایی خوندم اتصال به فیلتر شکن مجاز نیست و ممکنه نت رو از دست بدم ولی نمیدونم درست هست یا نه تجربه یک شما چیه ؟
اون که درسته منظورم قسمت دوم سوالم بود یعنی استفاده از ابزار تغییر آی پی اوکیه؟ نیان فردا باز مارو به جرم استفاده از و پ ن مجرم کنن چون از اینها بر میاد
بدون استفاده از تغییر آی پی عملا فرقی با نت ملی هم نداره به جز تلگرام که اون هم دوزار نمی ارزه وقتی کسی توش نباشه
برای من بدون هیج اقدامی پیام اومده …. کارم مثل باقی دوستان تریده و الانم بیکارم و نه شرکتی داشتم و هیچی …. فک کنم رندوم میفرستن … شرکت پراپم تا الان بسته بوده الانم داره میاد رو نت ملی …. دوستان میگن مثل نت قبل هست و باید از ابزار تغییر آی پی استفاده کنی اونم که دارن میگن جرمه اگه پراپم رو نت ملی باز بشه واقعا نمیگیرم ریسکه
من هیچ کاری انجام ندادم خودش پیام اومده. به قول یکی از بچه های همین انجمن شاید حجم مصرفی یا آنلاین تایم بودنم روش تأثیر داشته و بوی کباب میشنون اپراتور ها
پس مشکلی نباید باشه استفاده از تغییر آی پی چون بدون اون فقط متاتریدرم باز میشه و حتی نمیتونم برم سایت فانددنکست پسورد حسابم رو در در بیارم همه چیز همون نت قبل جنگه فقط با ده هزار تا منت و ده برابر گرون تر از قبل
من چون شنیدم فقط به خط های دامی به صورت رندم ارسال میشه خطم رو دامی کردم ولی بهم sms نیومده من حتی منتظر نتیجه دوستان هستم که اگه مثبت بود از طریق پراپ پلاس اقدام کنم
عذاب وجدان گرفتم که من چرا تن به چنین حقارتی دادم و برای حق طبیعی خودم پول ده برابر به این بی وجود ها دادم اگه به دیروز برمیگشتم تصمیم ام رو عوض میکردم