آغاز ارائه «اینترنت پرو» به کسب‌وکارهای دیجیتال

یک منبع آگاه در وزارت ارتباطات اعلام کرد زیرساخت‌های تخصیص پهنای باند پایدار به کسب‌وکارهای دیجیتال خبر آماده شده است. از همین رو هر سه اپراتور همراه مجوز ارائه «اینترنت پرو» را دریافت کرده‌اند تا پس از احراز هویت متقاضیان نسبت به ارائه سرویس اقدام کنند.

سایت digiato

خوب تریدرا میتونن برن بگیرن ؟
یا فقط شرکتا؟

با تماس به اپراتور های اینترنتی متوجه شدم هرکسی که شرکت با شماره ثبت ملی داشته باشه و توی سازمان ثبت کشور ثبت شده باشه میتونه به راحتی برای خودش و تمام کارمندانش اینترنت پرو بگیره.کسی هست که شرکت ثبت شده داسته باشه؟

بله منم‌شنیدم‌که اینکارو میکنن و به راحتی داخل نمایندگی اپراتورها بحثش هس

ما شرکت انفورماتیک داریم، چطور باید پیگیری کنیم؟

زنگ بزنید همراه اول ایرانسل یا رایتل بگید راهنماییتون میکنن

برا کسایی که پروانه کسب دارن چی ؟ میدن یا نه؟

زنگ بزنید به اپراتورها اینترنت سوال کنید

حالا جدای از بحث طبقاتی بودن اینترنت که داره انگار برای همه عادی میشه و یه سری ها این وسط دنبال اینن ثبت نام کنن به جای اعتراض ولی حق دارن خیلی از شرکت هایی که صادرات واردات دارن توی قطعی های قبلی خیلی ضرر کردن و بعضی هاشون مجبور شدن تعدیل نیرو کنن.اینم مطمئن باشید که اگر قرار باشه اینترنتی بهشون داده بشه بازم روش محدودیت و نظارت هست شاید اولش نباشه ولی به مرور زمان میزارن و اینکه توی هر قطعی که اگه قرار باشه بعدا باز پیش بیاد سطح دسترسی هارو مشخص میکنن تا جایی که خبر دارم بعضی از سیم کارت های سفید اینترنتوشون قطع شده.ولی اینکه قطعا این وسط این اینترنت به دست یه سریا میرسه که اصلا هیچ کار تجاری ای ندارن و اصلا بهش نیازی هم ندارن واقعا تبعیضه.فکر هم نمیکنم به تریدرها و برنامه نویس ها و تولید کننده های محتوا و.. اینترنتی داده بشه.فقط به شرکت ها و بعضی خبرگزاری ها همین.

اینترنت پرو(اینترنت جهانی) فقط برای اصناف توسط مخابرات (همراه اول یا ایرانسل) فعال میشه، باید از صنف نامه گرفت.
صرفا داشتن شرکت با شماره ثبت ملی نمیتونه زمینه ساز اتصال به شبکه جهانی بشه.
فارق از این که برای جامعه تریدرها چنین چیزی در حال حاضر میسر نشده، البته افرادی که در صنوف مورد نظر و البته امکان اتصال جهانی هستن میتونن به مارکت جهانی متصل بشن.

*سازمان نصر ارائه اینترنت بین‌الملل با «سیم‌کارت پرو» را برای شرکت‌های عضو آغاز کرد*

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ارائه اینترنت بین‌الملل با استفاده از «سیم‌کارت پرو» را برای شرکت‌های عضو آغاز کرده است.

این اقدام در پی اختلالات و محدودیت‌های گسترده اینترنتی اخیر صورت می‌گیرد. هدف اصلی، حفظ تداوم فعالیت کسب‌وکارها و جلوگیری از آسیب‌های اقتصادی ناشی از قطعی اینترنت است. پیش‌تر اتحادیه‌های دیگری نیز راهکارهای مشابهی را برای اعضای خود ارائه داده بودند.

برای ثبت درخواست دسترسی به اینترنت بین‌الملل، سازمان نصر فرم اکسلی را در اختیار شرکت‌ها قرار داده است که شامل اطلاعات دقیق شرکت، مدیرعامل و بهره‌برداران از این سرویس می‌شود. نکته مهم اینکه بهره‌بردار به افرادی اطلاق می‌گردد که به‌طور مستقیم به اینترنت بین‌الملل نیاز دارند و لزوماً همه کارکنان یک شرکت نمی‌توانند در این لیست قرار گیرند.

شرکت‌ها متعهد می‌شوند از این دسترسی صرفاً برای امور حرفه‌ای و قانونی استفاده کنند. اعضای سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران که هنوز گزینه‌ای در پنل کاربری خود مشاهده نمی‌کنند، باید با شماره تماس‌های اعلام‌شده توسط نصر یا اپراتورها پیگیری کنند. همچنین شرکت‌ها در استان‌های مختلف باید به سازمان نصر استان خود مراجعه نمایند.

ارائه این خدمت عمدتاً از طریق سیم‌کارت‌های پرو اپراتورهای کشور انجام می‌شود که شامل مراحل ارسال مدارک، احراز هویت، پرداخت هزینه و فعال‌سازی سیم‌کارت است. با تکمیل این فرایند، امکان استفاده از اینترنت پرو با IP بین‌الملل و پایداری بالا فراهم می‌گردد.

با وجود تلاش‌های صورت‌گرفته، برخی کارشناسان معتقدند ارائه این سیم‌کارت‌ها یک راه حل موقت است و تا زمانی که اینترنت جهانی برای عموم مردم باز نشود، نمی‌توان به طور کامل از تداوم کسب‌وکار اطمینان حاصل کرد. داشتن اینترنت بین‌الملل برای یک کسب‌وکار در شرایط فعلی شبیه باز کردن پاساژی است که فقط برای مغازه‌داران باز می‌شود.

در روزهای اخیر نصر اعلام کرده که اتصال IP تعدادی از کسب‌وکارها برقرار شده است. این اقدام پس از پیگیری‌های مستمر و در شرایطی انجام می‌شود که قطعی یا محدودیت اینترنت بین‌الملل خسارت‌های سنگینی به بخش فناوری وارد کرده بود. شرکت‌ها با ثبت تعهدنامه رسمی، دسترسی محدود و قانونی به اینترنت جهانی دریافت می‌کنند تا تعهدات بین‌المللی خود را حفظ کنند.

[:link: در زومیت بخوانید](https://www.zoomit.ir/tech-iran/458457-nasr-internet-pro/?utm_source=Bale)

:id_button: @zoomit

دوست عزیز تحقیق نکرده موضوعی رو بیان نکنید صرفا با داشتن مواردی که گفتم میشه اقدام کرد

زنگ زدم ب رایتل

میگه شرکت ثبت شده داشته باشید

و سازمان نصر رایانه ای تایید کنه

ما میتونیم بهتون بفروشیم

سازمان نصر کسی اشنا داره؟ خب داشته باشه هم نمیگه اینجا در نتیجه کل پیامم پوینت لسه

عجیبه شما از کجا متوجه شدید تحقیق شده نبوده!؟
جسارتا متن پست شده مستند بوده
متن نوشته شده طی صحبتی کوتاه با کارشناس مخابرات یا همان همراه اول بود، طی روندی که اینترنت جهانی رو برای تعداد معدودی از افراد متصل کرده. البته اون شخص این رو هم گفت که هربار هر نهاد ذیربطی با راهکاری سعی در متصل کردن تجار یا فعالین تجاری به شبکه جهانی کردند اما هر کدام از این راهکارها با مخالفت و کارشکنی مواجه شده.

هرکی برای داشتن نت پول داده بود،قطع کردن

باز هم بریم ثبت نام کنید و بگیرید،قطع میکنن

کسی اینترنت پرو گرفته ، راهشو بگید، آیا وصل شدید به متاتریدر یا بروکرتون

اصلا مشخص نیست که سازوکارش چجوریه

پزشک ها و اساتید دانشگاه ها گرفتن و خیلی وقته …

یکی از دوستانی که گرفته امروز اینترنتش رو شیر کرده باهام و من استفاده کردم و بله هم به بروکر و هم به متا وصل شدم… سوشال مدیا هم تل اینستا واتس اپ و هوش مصنوعی ها هم اوکی بود همچی همون شکلی بود که قبلا بود… چند دقیقه چک کردم نتونستم استفاده کنم و اومدم بیرون عذاب وجدان بهم اجازه نمیداد که استفاده کنم .. چجور بعضی ها ضرر میزنن بهمون و حقمون رو ناحق میکنن و خیالشونم نیست…

واسه من الان لینکش اومد،به عنوان آزاد کار ثبت نام کرده بودم

چجوری ثبت نام کرده بودی؟

و اینکه الان وصل شدی؟