چرا با نت پرو مخالفید؟

دوستان شخصیت داشته باشین درست و منطقی توضیح بدین تو تاپیک من دعوا نمیکنید درست حسابی بگین چرا پرو نه…من بشخصه عقیدم اینه من هدف دارم برای اینده خودم و عزیزانم اگه از الان اقدام نکنم بزارم عمرم بگذره بمیرم به هدفم نرسم؟شاید وضعیت کشور برای چند دهه اینجوری بمونه نه شما تحلیل گر سیاسی هستی نه من . من فقط احتمالات رو در نظر میگیرم …

3 لایک کرده

خب برو بگیر مثلا اینجا باهات مخالفت کنن نمیگیری :rofl:

4 لایک کرده

قطعا کسی کنترل کننده اراده من نیست ولی بحث خارج از تاپیکم نمیخوام

یه حقیه که از عموم مردم سلب شده حالا تو میگی احتیاج دارم میخوام بگیرم خب بگیر مگه اینکه جرو بحث دوس داشته باشی

4 لایک کرده

سیمکارت پرو ،روشویی سیم کارت سفیدی هاست، و حق کل مردم رو بگیرن و فقط به یه سری اجازه دسترسی بدن به نظرت مشکل نداره؟

مث این میمونه که برق خونه ها رو از نود درصد مردم بگیرن و فقط به 5 درصد انتخابی خودشون بدن، شما مشکل ندارید با این؟

7 لایک کرده

محض اطلاعاتون همین سایتی که توش دارید فعالیت میکنید؛

ایران بروکر؛

بواسطه اینکه تونسته اینترنت پرو بگیره؛ الان داره خدماتی مثل ترایا رو راه اندازی میکنه.

بدون اینترنت پرو چطوری میخواست وصل بشه به بروکرها؟

نمیشه اصلا بدون اینترنت خارجی کار کرد.

یکی هم اومده به من حرف میزنه؛ مگه من اینترنتو قطع کردم؟ برو به اونی که قطع کرده اعتراض کن

اینترنت اصلا داستانش با ماشین ثبت نام نکردن و این چیزا فرق داره؛ اینترنت دست دوم یا کار کرده نیست که بری اونو بخری ولی ماشین ثبت نام نکنی

بحث شخص نیست فرضا الان من و شما نیاز کسب و کارمونه میریم میگیریم ولی همچنان با فلسفه وجود این قضیه مشکل داریم و باید اعتراضم بکنیم

اصل وجود این قضیه که اینترنت رو بیان طبقاتی کنن اشتباهه و نت ازاد حق همه‌ جامعه‌ست و سر این داستان نباید کوتاه بیایم که بعد جمع شدن قضیه جنگم قرار باشه ادامه پیدا کنه همونجوری که فیلترینگ رو جا انداختن

فعلا که بهونه جنگ رو دارن

3 لایک کرده

یک سری ها مجبورن بگیرن چون کلی وام و قسط و خرج زن و بچه دارن میدن.

یه سری نون شبشون به اینترنت وابسته نیست ، میگن پرو نگیرید . مثل ارایشگرا ، سوپر‌مارکتی ها ، بازاری ها ، مکانیکی ها و …

کسی‌که شغلش برنامه نویسی و طراحی سایته بدون نت پرو اصلا نمیتونه کار کنه .

هروقت کل بازاری ها و کاسب ها مغازشون رو به حمایت از این قشر بستن ، اونوقت نگرفتن نت پرو منطقیه.

1 لایک کرده

چون نوعی جدید از تبعیض اجتماعیه و با خریدش به ایجاد ثبات این نوع تبعیض کمک کرردیم .

اینترنت حق همه ست .

با خرید اینترنت پرو حق خودت رو به حق دیگران ترجیح دادی و شدی بازوی بی عدالتی

2 لایک کرده

ارابه رو به اسم ماشین میلیاردی تو پاچه مون کردن نت پرو که دیگه چیزی به حساب نمیاد..راحت باشین :face_with_hand_over_mouth:

3 لایک کرده

قیمت نت پرو ده برابر قیمت نت معمولیه یعنی چی؟ یعنی اوپراتور به 9 میلیون خدمات میده ولی درآمدش به اندازه 90 میلیونه! این خدمات کمتر هم به نفع اپراتوره چون سروراش کمتر مشغول میشه هم به نفع کسایی که برای بقاشون آگاهیو از شما میگیرن

حالا شاید بپرسی خب اقتصاد دیجیتال چی؟ تریدر چی؟ اینفلوئنسر چی؟ جوابت اینه که منو شما با قبول کردن این اینترنت پرو جامعه ترید ایران رو زنده نگه میداریم اینفلوئنسرم میاد توی روبیکا فعالیت میکنه اینطوری ضرر به اقتصاد دیجیتالم خیلی کم میشه

اونی که برای بقاش نتو طبقاتی میکنه به خواستش میرسه، اپراتورم به خواستش میرسه، شما هم پولتو در میاری ولی اگه روزی خواستی با دنیا ارتباط داشته باشی نه تنها خودت نمیتونی بلکه نسل‌های بعدت هم نمیتونن همه‌ی اینا با قبول کردن نت پرو! الان به نظرت نت پرو خوبه؟

2 لایک کرده

یکی راننده اسنپ هم که باشه

شرکت اسنپ باید برنامه نویس استخدام کنه

که اون اپلیکشن کار کنه و راننده تاکسی بتونه کار کنه.

یا فلان اپ سوپرمارکت برای اینکه کار کنه هزار تا برنامه نویس درگیرش هستن

که بدون اینترنت پرو نمیتونن کار کنن

هر کسی ذهنیت خودش رو داره نمیشه به کسی خرده گرفت ذهنیت ها متفاوت…

من حدود ۲ هفته پیش واسم پیام اومده امکان فعالسازی اینرنت پرو برای شما فعال شده برای احراز هویت لینک فرستاده ۳۰ روز وقت داشته هر روز هم پیام میاد روز شمار امروز هم پیام اومده تا ۱۷ روز اینده وقت دارید هنوز نگرفتم تا ببینیم چی میشود

1 لایک کرده

اگه واقعا با خرید اینترنت پرو به ایندت میرسی و اطرافیانت رو خوشبخت میکنی اصلا تعلل نکن همین الان تهیه کن…
چون مشکل ما فقط اینترنت پرو نیست متاسفانه
اینترنت پرو رو به عنوان سنبلی از تمام تبعیض ها میدونیم و باهاش مخالفیم

5 لایک کرده

حالا اینکه تو شروع پستت قصاص قبل جنایت کردی اینکه آدم باشین و شخصیت داشته باشید خودش به نوعی بی احترامیه ولی بخاطر مبحث بگذریم ازش…

پاسخش خیلی سادس بچه ها هم خیلی قشنگ توضیح دادن …

میخاین بگیرید لازمتونه خوب بگیرید..بابتش حسابی از کسی گرفته نمیشه

اما من نوعی چرا نمیگیرم… واقعا میگم.. با وجدانم نمیتونم کنار بیام … یوقتایی با اینترنت بقیه کانکت میشم اما تهش این یک ارتباط مریضه و مطمعنم که این مدل موفق نمیشه..

2 لایک کرده

بگیر راحت استفاده کن
با شعار زندگی نکن

با گرفتن یا نگرفتن ما چیزی تغییر نمیکنه

این خانه از پای بست ویران است

کسی که ستم را ببیند و نگوید این یک ستم است،خود یک ستمکار است.

3 لایک کرده

از دست دادن تقوا تدریجی هست.

اگر امروز رفتید اینترنت پرو گرفتید و گفتید «من بخاطر کارم بهش نیاز دارم»، فردا روز ممکنه تفنگ هم بگیرید دستتون و به سمت مردم کشور شلیک کنید تا سیمکارت سفید بگیرید؛ و یا بعدش کارهای دیگه ای کنید که برق پرو یا آب پرو بگیرید!

شاید الان بگید که غیر ممکنه من به اون روز برسم، ولی خب از دست دادن تقوا تدریجی هست و کم کم خودتون رو میفروشید تا اکسیژن پرو رو بگیرید…

5 لایک کرده

اگر یک وقت مجبور باشید اشغال بخورید میگید مجبور بودم ولی اگه یه زمانی اشغال جلوت بندازن به به چه چه کنی اون وقت که باید به شرف خود شک کرد اینترنت یک حق عمومی است نه یک کالای لوکس

الان این چه فرقی داره تشنه باشی و اب قطع باشه و تو خفت و خواری بری بگی مجبورم چون تشنه بودم باید اب پرو میخریدم

اخه زن خانداری که برای امرار معاش دست بافتنی در اینستاگرام میفرخت چه فرقی با یک برنامه نویس داره هر دو برای پول درآوردن به نت اختیاج دارن برای من از سکو های داخلی نگو که یک هزارم کاربران اینستاگرام تو این سکو ها نیستن

3 لایک کرده

تنها نظری که منتظرش بودم رو گفتین…ذهنیتا متفاوته …پس مردم بشینین سرجاتون .نه خفت به کسانی بدین که نت میخرن نه کسایی که مخالفن . عیسی به دین خودش موسی به دین خودش