خب اینم شد یک مورد جدید که نمیدونستم و عجیب بود ![]()
نه چنین چیزی نیست استاد من 15 تومن هزینه کرد فارم قانونی ارز دیجیتال زد تا بتونه به صورت قانونی پرو بگیره از vpn هم استفاده میکنه
آها پس من که میاپلیز و دَگُم شو
میبینم تو یوتیب علمی پژوهشی
باید بگیرم!
یک ماه خوب اینترنت های طبقاتی که فروختن ، بعدش برای همه باز میکنند اینترنت رو ، فقط فرقش اینترنت پرو اینه که اگه قطعی و اعتراضات و جنگ و … شد ، اونا قطع نمیشن ![]()
یکی از اهداف سیمکارت پرو برای جبران خسارت قطعی اینترنت هست با توجه به اینکه اپراتور ها در زمان قطعی اینترنت خسارت زیادی دیدن این طرح با قیمت های جذابش کمک به رفع خسارت هست و مردم همیشه در صحنه تصمیمات اشتباه کلان رو با هزینه ده برابر جبران میکنن و چیزی که حق خودشون هست رو با خواهش و التماس و پرداخت آینده خودشون جبران میکنن درود بر شما زنده باد شما زرنگ و تیز هستید که اینترنت پرو میخرید، تیز مانند سوزن ، اما نمیدونید که سوزن بارتون آوردن که از نخ استفاده کنن.
رعیت ها انتخاب محدودی دارند!
و این انتخاب محدود شامل تنفس هم میشه!
ما ملت صفویان هستیم یادت نره علی جان
متاسفانه اکثر 《هموطن ها》 دیگه بینمون نیستن ، قطعا شما هرچقدرم بگی صف های طولانی خواهد بود و عده ای که هیچگاه نخواهند فهمید تا بشر هست خواهند بود و به نفهمیدنشان ادامه خواهند داد ![]()
ادمین محترم این کاربر مشخص هست هدفش چیه؟ هر چیزی در ذهنش هست رو بلغور میکنه
(پست توسط نویسنده حذف شد)
بیار تبلیغ رو مردک
داداش چه ربطی ب این داره مشکل جای دیگه اس ن دست ایشونه ن دست من ن دست تو نظرات ماهم مهم نی کاری ک بخوان انجام بدن عملیش میکنن مگ (تحریم خرید) جواب داد توی دی ماه خلاصه کلام چیزی دست مانیس هرکاری بخوان انجام میدن
بیخیال این نگاه کن
https://www.zoomit.ir/report/459285-iran-pro-internet-simcard-market/
پدر خوانده گل من چند روز پیش باهاش خصوصی صحبت کردم و گفت که میخواد روت رو کم کنه و ثابت کنه تریدر نیستی نشون به اون نشون که موضوع چت خصوصیمون این بود آشتی با استاد بی ادعا گفت میخوام حال این پدرخوانده بچه پرو رو بگیرم و بعد که حالشو گرفتم تمام پیام هاشو پاک کرد حواست باشه این یه ضرر سنگین کرد تو وینگو و از sl استفاده نکرد بخاطر غرورش و زمین و زمان مقصر میدونه نه استراتژی ناقصش
این میخواد حرف بزنی بعد پیامات رو گزارش کنه من رو این کار کرد حواست باشه و باهاش ادامه نده این یه استاد ضررده هست تمام
لایک تو خیانت را پاک نمیکنه من اومدم بی ادعا که بتونم ازت یه چیزی یاد بگیرم ولی یادته؟ گفتی درحد من نیستی یادته دوستی با بی احترامی جواب دادی و سعی کردی شخصیتمون خورد کنی گفتی بچه ای و تازه به دوران رسیدی ثابت کن که نگفتی یا حمله نکردی بعدشم این پدرخوانده بچه تایباد اومده برای تبادل نیومده که یه ضررده حرف بارش کنه یا بی احترامی ببینه اگه میفهمی بگو میفهمم این چت ایران بروکر برای تریدر هاست نه کوچه خلوت برای دعوا یا بی احترامی حالیته ؟ یا شمشیر بکشم ؟ خودت میدونی ادمین نیستم ولی تعصب این کامیونیتی میکشم چون تریدرم
در مورد اون عسل تقلبی که خواستی به ما بندازی هم یه چیز بگم چند روز پیش گفتی باید از نظر اخلاقی و انسانیت باید مقدار ضرر من و برخی دوستان پرداخت کنی یادته دنبال کامنتت هم گشتم پیدا نکردم تو از ما پول نگیر عسل تقلبیت پیش کش ما خودمون تو اصفهان گز داریم به عسل های شما دستفروش ها احتیاجی نداریم ما رفاقت میکنیم و ترید
تمام
ادمین هم به دور از منطق قضاوتی هست باعث میشه بیشتر بهش میدون بدن
بیخیال این مثل بازار رنجه وارد نشو که ضرر کنی
شکر خورد.
منظورش ورزشی ها بود.
که ماشالا سایت رو هم برداشتن!
نمیدونم چرا نمیرن میدون تره بار سیب و پیاز ترید کنن بجای فارکس.
فارکس مال آمریکا هست. بَده. خوب نیست.