به اینها باشه همه چی رو ممنوع میکنن طبیعیه که اینترنت به اصطلاح پرو فرقی با نت ملی نداره اگه تغییر آی پی نباشه پس احمقانه هست که بگیم نباید استفاده بشه
الان دیدم تو سایت سازمان نصر ، ثبت نام برای آزادکاران زده
چند روزی میشه که ثبت نام برا عموم آزاد شده
ولی ….
برای همه آزاد شده ولی نتیجه نمیده
هم پول دادی هم تو گل موندی و هم خیانت کردی به 90 میلیون ایرانی و وارد بازی کثیف شدی حالا هم که دیگه هیچی ترید کن و از سود هات بزار استاد
من که دو روزه برام پیامش اونده اما واقعا نمیخرم به هزاران دلیل … ![]()
یه هفته ست همراه اول هرروز بهم پیامهای مختلف میده که بیا اینترنت پرو بگیر 2 تومن.
ولی واقعا نمیگیریمش. هم نیازش رو دارم ، هم سیمکارتم تایید شده ست ، ولی نمیگیریمش.
فعلا هم قصدم بکتست و تمرین ایده های مختلفه که به یک جمع بندی برسم تا سگب بیاد روی نت ایران. ![]()
دمتون گرم عشقا
بحث اینترنت طبقاتی و اینترنت پرو خیلی داغ شده.
یه عده شاید دسترسی بهتر بگیرن، ولی خیلی از تریدرهای مستقل، فریلنسرها و کسبوکارهای کوچک همچنان با قطعی و محدودیت درگیرن.
سوال من اینه:
اگر بعضیا اینترنت بهتر داشته باشن و بقیه نه، تریدر مستقل چطور باید رقابت کنه؟
این فقط مشکل اینترنت نیست، به نظرم روی عدالت اقتصادی هم اثر میذاره.
حمید جون دادا ببین اینا که خط سفید و اینچیزا دارن یا اینترنت بهتری دارن…قطعا از ما جلوترن این نظر منه…
منه ترریدر 50 رئز مجبور بودم ترید نکنم خب..تاثیرای زیادی داره روی خود ادم حتی افسردگی میاره
اینترنت طبقاتی از نظر من خطرناکترین بخش ماجراست، چون اینترنت رو از ابزار عمومی تبدیل میکنه به امتیاز. کسی که شرکت، مجوز یا ارتباط خاص داره ممکنه دسترسی بهتر بگیره، ولی تریدر مستقل یا فریلنسر عادی باید با قطعی بسازه. این یعنی رقابت از اول نابرابر میشه
برای تریدرها دسترسی سریع و پایدار فقط راحتی نیست؛ بخشی از ابزار کاره. وقتی یک نفر اتصال بهتر داره، سریعتر خبر میگیره، راحتتر وارد پنل میشه و بهتر پوزیشن رو مدیریت میکنه. در مقابل، کسی که اینترنتش قطع و وصل میشه، عملاً با هزینه پنهان وارد بازار میشه. این اختلاف در بلندمدت روی درآمد اثر میذاره
طبق قانون سوم نیوتن هر کنشی را واکنشی همراه است،به همان اندازه و با همان نیرو و در جهت مخالف.
واقعا همینه
متاسفانه شرایط مون برای ترید یکی نیست
و همین میشه ک همه مون در ب در دنبال بروکریم که حداقل جبران روزایی ک ترید نکردیم رو بکنه
اخ آخ آخ حرف دل منو زدی
بد وضعیه منم مثل توام خدا به دادمون برسه!
آره یه جریمه هم برا استفاده از پرتقال گیگی برات میزنن. کی به کیه…
یا راهی خواهم ساخت. یا ساخی راهم آخ به روایت تصویر😂
من اسمت نخوندم فکر کردم آقا هستی به هر حال حرف درست را زدم دوتا عکس پروفایل یکیه من اشتباه کردم
من ریپلای نزده بودم که . فک کنم ایشون هم آقا بود. من راهکار فرستادن پیامتونو عرض کردم