من دیگه دارم رد میدم (تریدرها در بحران اینترنت چه می‌کنن؟)

از روز اول قطعی نت تا به امروز حتی یک بار هم پول به vpn ندادم نه تونستم از نت استفاده بکنم نه به دلیل غیر فعال بودن حساب های پراپ تا به این لحظه تونستم ترید کنم . فقط سریال خارجی میبینم و در حساب دمو طبق استراتژی ترید میکنم ولی با گذر زمان و دیدن خبر های فراگیر شدن بیشتره اینترنت پرو دیگه واقعا حس میکنم فقط من موندم. نه نت .نه سیمکارت پرو . شما ها در چه حالی هستین ؟ نت میگیرین ؟ یا پرو دارین ؟ یا مثل من هیچ کدوم؟

و این که اولا میگن همراه اول به همه پرو میفروشه کسی هست که عضو هیچ اتحادیه ای نباشه ولی پرو داشته باشه ؟

7 لایک کرده

منم هیچکدومو نگرفتم و تو دمو همچنان رو استراتژیم تمرین میکنم و تا جایی که ممکنه تن به این ذلت نمیدم که هزینه گزاف واسه حق طبیعیم پرداخت کنم

20 لایک کرده

واقعا دیگه حرفی برای گفتن ندارم .

جسارتا استراتژی تون چیه و در کدوم بازار فعالیت میکنید؟

2 لایک کرده

منم مثل شما منتظرم تا شرایط عادی بشه …

12 لایک کرده

درکتون می کنم، من شخصا هرچی پروکسی بود رو تست کردم… برای یک لحظه handshake که اونم شاید چند دقیقه دوام بیاره ولی به هیچ عنوان از اینترنت پرو حمایت نمی کنم.

4 لایک کرده

بروکر لایت فایننس الان با نت ایرانسل سرور Asia متصله

5 لایک کرده

پرایس اکشن ،استراتژیم شخصی سازی شده،فقط یورودلار

1 لایک کرده

درود واقعا حال روحی روانی خودمو که می‌بینم میگم چندین میلیون نفر دیگه شرایط من حتی بدتر از منو دارن

یه سریا زنو بچه دارن چک دارن بدهی دارن کرایه خونه دارن و….

واقعا حرفی واسه گفتن نمونده

من حوصله تمرین و بکتست هم ندارم حتی

گهگاهی چارتو چک میکنم حالت بکتست نقطه ورود میندازم

نه پولی پای وی پی ان دادم و نه خواهم داد

اینترنت پرو هم به افراد عادی نمیدن فقط به قشر هایی که خودشون تعیین کردن

اگه به افراد عادی میدادن هم تن به این ذلت نمیدادم برای پر کردن جیب یه سری

3 لایک کرده

دیگه با 207 3 میلیاردی نمیشه بیکار موند دست رو دست گذاشت

من با پراپ رو نت ملی کار میکنم چند مرحله هم برداشت زدم

3 لایک کرده

منم فعلا صبر پیشه کردم

2 لایک کرده

منم فقط یک بار اختلال ایجاد شده بود چند دقیقه بدون فیلتر فقط تلگرام باز شد فقط همین .

2 لایک کرده

ممنونم که پاسخ دادید و نشون دادی که تنها نیستم :folded_hands::heart:

هیچکدام . فقط دمو داریم تو بروکرای داغون

1 لایک کرده

من منتظرم جیمیل وصل شه برم ثبت نام کنم با حساب سنتی کار کنم تا پول پراپ در بیارم😂

1 لایک کرده

با کدوم پراپ کار میکنید؟؟

2 لایک کرده

درود واقعا دیگه حرفی برای گفتن نمونده واقعا خیلی خسته و خیلی نا امید هستم از ترس ایندم هر لحظه وحشت دارم

1 لایک کرده

با کدوم پراپ برداشت داشتید ؟ من حساب زورا دارم که گفتن هفته اینده فعالیت شروع میشه

2 لایک کرده

همچنین منم فعلا فقط دمو . زورا گفته از هفته بعد فعالیت رو شروع میکنه

1 لایک کرده

کدوم بروکر؟ من دو روز با کلی قطع و وصلی اونن تحت وب رو باز کردم امروز اصلا اونم باز نشد

1 لایک کرده

جیمیل اگه رو وب لاگین هستین از قبل ، از دیروز وصل شده … ساین این نمیشه کرد اگه لاگین باشین رو وب بالا میاد

1 لایک کرده