طبق مرجع زومیت و منابع معتبر مشاور وزیر ارتباطات از تخلف اینترنت پرو و برگشت اینترنت به حالت اول اظهاراتی رو مطرح کرد خبر کامل توی لینک زیر هست
مام میدونیم برمیگرده..اما کی؟؟یکسال دگ؟؟۵سال دگ؟؟اینه ک مهمه
نظر شما در مورد این موضوع چیه؟
امروز صبح طرح جنگ فعلا تو کنگره آمریکا بسته شد ، فکر کنم تا یکی دو روز دیگه وصل کنن
درسته دسترسی برای تریدر ها در بعضی از بروکر ها یا پراپ ها در دست انجامه ولی ثرمایه گذار برتر که شخصا اونجا کار میکنم کار با شبکه های داخلی و نت ملی رو قبول نکرده
باتوجه به شرایط
خیلی از دوستان فکر میکنن که اگه فلان بروکر فلان پراپ با نت ملی اوکی بشه ما با این وضعیت مشکلی نداریم
قعظی اینترنت باعث پسرفت خیلی طولانی میشه که راه برگشتش خیلی طول میکشه
تنها مشکل قعطی نیست ، وقتی که تمامی کارها با اینترنت انجام میشه. تمامی بروز رسانی ها چه برنامهها چه ذهن خودمون با اینترنت بروز و اپدیت میشه
چه شغلهای که با اینترنت باید انجام بشه ( یکیش که بخش کوچکی هستیم تریدر ها هست )
اما خب بازم این بخش کوچیکیه که من گفتم
اینده کودکان این سرزمین فقط با اینترنت تکمیل میشه
زمانی که دنیا هر روز تر ساعت هر دقیقه هر ثانیه پیشرفت میکنه و Ai هروز اپدیت و هزاران Ai دیگر ساخته میشه و تمام دنیا بهش نیاز داره چه پیشرفت های باهاش میکنن
شاید الان نتیجش انقدر کم باشه امااا
نتیجهای اصلی چندسال دیگس
خیلیا میرن سیمکارت پرو میگیرن
میگن ما نیاز داریم ما مجبوریم
بقیه مجبور نیستن فقط تو مجبوری و نیاز داری
کاش یزره متحد بودیم
کاششش
فککککککککککککر نکنم
منم حساب دارم . ولی شاید واقعا داره اسکممیشه ! نظرت چیه؟
منبع خبر؟ فکر نمی کنم چنین اتفاقی افتاد باشد
واقعا همینطوره
به شخصه چقدر از اینستا و یوتوب مطالب آموزشی خیلی بدردبخور(روانشناسی،توسعه فردی،تکنولوژی،تخصصی که بهش مشغولم و هزارتا مطلب بدرد بخورد دیگه)استفاده میکردم…
و واقعا جایگزینی نداره
چون یه سری پیج های خفن آموزشی کلا خارجین و اصلا نمیدونن روبیکا و بله چی هست که بخوان نصبش کنن و بیان اونجا فعالیت کنن!![]()
منبع خبر:شبکه خبر ![]()
این هم عکس دستگاه ها، که اگر یوتیوب نبود باید از چین یه گروه راه اندازی میومد برای راه اندازی، نصب و تحویل
خیلی نظر احمقانه ایه که میگی راه حل های جایگزین میاد و مشکل حل میشه، اینترنت بین الملل نباشه اولندش که بسیاری از مشاغل نابود میشن و تریدر ها ،کوچکترین جزء این مشاغل هستند و بسیاری از مردم در حوضه فعالیت آنلاین همینطور که میبینید ورشکست میشن و بسیاری از افراد و شرکت های بزرگ تر ضرر های سنگین میبینند و باعث تعدیل نیرو میشن از طرفی افراد بیکار شده نمیتونند در جایی استخدام بشن به دلیل عرضه و تقاضا نامتعادل و چرخ اقتصاد کشور نابود میشه، از طرفی به دلیل قطع شدن ارتباط کامل ایران با جهان(واردات و صادرات) توسط آمریکا و بیکاری با رکود ابرتورمی مواجه میشیم و واردات و صادراتم تقریبا قطع میشه، دزدی به شدت زیاد خواهد شد و بیماری همچنین! ،افراد متوسط و ضعیف جامعه به شدت فقیر میشن و سرمایه داران هم پولدار تر و کم کم به شدت همه چیز گران خواهد شد حتی نوشابه یک میلیون تومانی تا چند ماه آینده دور از دسترس نیست، حالا شما دنبال اینی که بستر نت ملی اصلا مهم نیستو راه پیدا میشه؟؟ خنده دار به نظر میرسه، بله راه حل داره “کانفیگ میلیونی”و هیچ راه دیگری نیست، من نمیگم که باز کردن اینترنت قراره همه چیزو متحول کنه نه ، ولی باعث میشه حداقل افراد زیادی زنده بمانند و اینترنت یه نیاز اساسی برای جامعه هست مثل برق و آب ، و بفقط یکسری احمق هستند که فکر میکنند چون کار خودشون با نت ملی راه افتاد دیگه همه چیز تمومه وبه خودم لعنت میفرستم که با یه ذهن ناتوان از درک فاجعه بزرگی که در پیش هست دارم بحث میکنم اینترنت بین الملل حقوق هر انسان در کل کره زمین هست و همچنین یه زندگی ساده و بدون دغدغه، و فقط و فقط یکسریا که همه میدونن کی هستند باعث و بانی این وضعیت اسفناک هستند نه آمریکا و … بحثی درش نیست وقتی آمار میاد 95 درصد موشکا و پهپاد هات نابود شدن”95 درصد سرمایه ملت” اون موقع هست که عمق فاجعه معلوم میشه نه سیاه بازی صدا و سیما که میره در توهماتش به صورت میدانی قیمت توهمی خوراک و پوشاکو نشون میده چرا ما میریم توی خیابون قیمتایی که میگینو نمیبینیم حرف زیاد هست
دوست عزیز
۹ دستگاه: برش گیوتین۳ متری و ۶ متری، برش پلاسما ۳ متری و ۱۵ متری، خمکاری سی آن سی، رولر، جوش اتوماتیک co2، جوش اتوماتیک دو بازویی زیر پودری و شات بلاست رو به کمک منابع معتبر یوتیوب تونستم با ذخیره سود بالای ۵ میلیارد برای شرکت نصب، راه اندازی و به تولید برسونم.
وقتی یه سامانه هویتی منظورم سامانه هدی راه اندازی کردن اینترنت هم اگر بدن فقط با احراز هویت سفت و سخت میدن احتمالا
بعید میدونم به راحتی برگردیم به دوره قبل
از 24 ساعت و 48 ساعت هایی که برای باز کردن اینترنت میگفتن، تقریبا 336 ساعته که گذشته.
من چند سری به پشتیبانی پیام دادم گفتن تا بازگشایی اینترنت بین الملل امکان ماعمله وجود نداره من احتمال این که اسکم بشه رو کم میبینم چون فعال باشن خیلی بیشتر میتونند کسب درآمد کنن تا موقعی که بخوان اسکم کنن حالا اون ها هم دلایل خودشونو دارن چیزی که فعلا گفتن دلایل امنیتی هستش
اگر تکلیف با آمریکا مشخص بشه به حالت عادی بر میگرده .