یکی بهم گفت در اینترنت پرو و سفید دسترسی به تلگرام، اینستا و … بازه ولی دسترسی به صرافیها و بروکرها بستست.
اینترنت پرو چیه؟
میگن این اینترنت به کسب و کارا میدن.
مناسب افراد که کسب کار وابسته به نت دارن هست راستش من قراره فردا برم بپرسم ببینم برا تریدر هم شامل میشه یا نه بهت اطلاع میدم
بنظرم دلیلش اینه که صرافی و بروکر ها خودشون مشکل دارن متاسفانه
خیر شامل تریدرها نمیشه
بازم تریدر ایرانیییییییی😂
آقا یه کلام نخرید چرا سخت یا پیچیدش میکنید مثل اینه که یه داعشی بخواد سرت ببره بعد تو بگی بجای چاقو با اره سرم ببر در نهایت تهش معلومه
وقتی میری دنبال خط سفید و اینترنت پرو ؛
اول از همه به خودت خیانت کردی که از حق خودت گذشتی
دوم اینکه به هم نوع خودت خیانت کردی
با خرید اینترنت پرو داری از این طرح حمایت میکنی و رضایت خودت رو اعلام میکنی !!!
این اینترنت موضوعش مثل نخریدن محصولات سایپا یا یه جنس بدرد نخور نیست که یکسری بگن نمیخوریم و کمپین راه بندازن و بعد برن بخرن اینترنت مثل اکسیژن و حس آزادی میمونه برای این مردم آخه این مردم چه کسب و کار حسابی یا تفریحی دارن فستیوال کازینو میتونن یه مسافرت حسابی برن میرن تو اینستا و فقط چیزی که میخوان رو تصویرش میبینن این شد نتیجه بی خردی نسل گذشته به جون خودم من دوباره میخوام زبان آلمانی رو شروع کنم دیروز همینجوری گفتم میخوام دوباره شروع کنم بعد کار که میام بخونم همشون یه چیز گفتن هنوز میخوای بری آلمان و نقشه ریختن که یه جا برن خواستگاری برام که قلاده بندازن گردنم نسل گذشته اینه میگه من که نتونستم خوب زندگی کنم پس این ها هم نباید خوب زندگی کنند
این ملتی که من میبینم با یک تخفیف 10 درصد امشب تو صف نباشن خیلی هست. توقع هایی داریم . گذشته و تاریخ این ملت رو بخونید متوجه رفتار جمعی خواهیم شد. به زودی عادی و طبقانی خواهد شد بماند به یادگار از پدرخوانده
احتمالش هست.
این موضوع از دوستی شنیدم که اینترنت پرو و سفید دست بقیه دیده بود.
البته شنیدم که حتی اونایی هم که اینترنت پرو و سفید دارن هم میرن وی پی ان میخرن، چون دسترسی به یسری سایتا ندارن.
تا خودمون تست نکنیم کامل متوجه نمیشیم چی به چیه.
سلام و احترام
بنده اینترنت پرو ندارم ولی دو مورد رو شنیدم که عجیب هم نبود به نظرم
اول اینکه محدودیت حجم مصرفی روزانه وجود داره. مثلا یک گیگ در روز که خب عملا هیچه
دوم هم اینکه عملا انگار شبیه اینترنت قبل جنگ هستش و تفاوت خاصی با اینترنت محدود نداره. یعنی شما به نظرم مجبور میشی که باز vpn استفاده کنید که خب مسخره اس جدا
در کل به نظرم این شرایط صرفا بازاریابی هستش و نباید انتظار اینترنت آزاد را داشته باشیم ازش.
با تشکر
آقایان و خانم ها سرتون رو درد نیارم ، من از طریق شرکت سیمکارت پرو شده 2100 هم دادم ، نگاه کنین اینا فقط تلگرام و واتس آپ رو بدون فیلتر کردن ، ی چیزی بگم سوپرایز میشین
تردینگ ویو برام باز نمیشه ، لایت فاینننس باز نمیشه ![]()
این دوستان فکر میکنن اینترنت فقط واتس و تلگرام.
کسی دیگه بجز من تجربه داره بگه ،مرسی !
این پول موشک هایی که میره تو اسرائیل اینترنت چی
هزینه بسته نت چطوره
واقعا چه مسخره بازی ای هست که میرید میخرید و از این طرح مزخرف حمایت کامل خودتون رو میرسونید؟!
پس کی میخوایم بفهمیم این سهممون نیست
یاد بگیرید وقتی سامانه یا پلت فرمی که به اجبار بهمون میدن رو استفاده نکنیم مجبورن جمع کنن
متاسفانه هرچی میکشیم از دست همیناس،اینا همونان ک تا چیزی گرون میشه سریع اول صفن خمم به ابرو نمیارن..بعدش ناله هاشون واس ماس.
دقیقا مثل پراید میمونه که با قیمت بنز به مردم فرو میکنن چرا چون مردم میخرن
مرسی ازینکه گفتی. خودم این حدسو میزدم حالا مطمئن شدم.![]()