عجایب اینترنت پرو و سفید و ...!

متا تریدر چطور، باز شد؟

3 لایک کرده

اسمش رو هم “شبکه اینترنت پایدار” گذاشتن! وقتی هیچی رو باز نمیکنه پس به چه دردی میخوره؟!

البته خیلی برام عجیبه که وقتی وارد تلگرام میشی میبینی همه چندساعت قبل آنلاین بودن!! ولی از هرکی میپرسی میگه من هنوز هیچ راهی پیدا نکردم!
احساس میکنم مملکت در یک نفاق عظیم قوطه ور هست…

2 لایک کرده

نکته خنده دار برای اکثر تریدرهایی که پرو میگیرن اینه که علاوه بر ضرری که تو ترید میکنن باید یک مالیاتی هم احتمالا در اینده به دولت بدن واسه فعالیت انلاین !!!(طبق امار 80-90 درصد در یکسال بازه زمانی ضرر میکنن)

در باب اینترنت پرو مطالبی که من خوندم اینه که دسترسی که یک استاد دانشگاه داره با دسترسی که یک برنامه نویس داره کاملا متفاوته!!! یعنی ممکنه اکثر سایتا واسه استاد باز شه ولی برای برنامه نویس محدودیت بیشتری گزاشتن.و واسه هر شغلی یکسری سایتا بازه . تو اینترنت سرچ کنید سایتای خبری دربارش نوشتن.

5 لایک کرده

وای چه بد.

اینترنت رو عمدا وصل نمیکنن تا اپراتورها از ضرر دربیان.

وگرنه دلیل دیگه ای نداره. بحث امنیتی و اینها هم با این وضع تخصیص اینترنت پرو که من میبینم بهانه است!

2 لایک کرده

اصن این جماعت بدرد نخور همون سیم سفید با آپشن های تعریفی خودشون رو هم ندارن عرضه کنن .

این فقط یک خبر موقتی برای روان ملتهب بازار بود که زمان بخرند .

و بنظر من فعلا اراده و جراءتی برای ارائه اینتزنت از هیچ نوعش وجود نداره .

تنها راه باقیمانده اینه که دنبال راهکاری باشیم که اپ ها و ابزارهامونو شیفت کنیم به نت ملی .

1 لایک کرده

متارو تست نکردم ، خبرشو میدم .اصلا دیوانه خانست به خدا ، دیروز با اینترنت آسیاتک تردینگ ویو رو باز نمیکرد و با اینترنت پرو هم همینطور ، امروز اسیاتک باز میکنه تردینگ ویو رو ولی هنوز سیم کارت پرو خبری ازش نیست . مثل داستان جهنم شده ، یک روز قیف هست ، مسئولش نیست و …

3 لایک کرده

دولت به خاطر بستن نت خیلی ضرر کرده، یکیش مالیات بر ارزش افزوده کمتری گرفته حالا بقیه اش بماند.
دولت بزرگترین بازنده بستن نت بوده و خواهد بود. سود اوپراتورها اصلا عددی در مقابل ضرر دولت نیست.

این وضع نت سه حالت بیشتر نداره
1)قبلا گفته بود ما روشی پیدا کردیم که میتونم همه چیز تو نت با پروتکلهای مخصوص شنود کنیم(منظورشون احتمالا dns poisoning بوده که جای اینکه ببره تو سایت مقصد، یه صفحه به ما نشون میده و ما فکر می کنیم واقعا سایت بالا اومده ولی نه، الان همه ی سایتارو احتمالا با این روش وایت لیست کردند) حالا چجوری میخوان اپ های تو گوشی شنود کنن دیگه جای سوال داره واقعا به اون تکنولوژی رسیدن یا نه، شاید رسیده باشن، واقعا نمیدونم.

2)یا یک طرحی یسری میبرن جلو که براشون منفعت مالی زیاد داره، اونا به خاطر چندر غار همه رو تونستن برای این طرح راضی کنن که خودشون با تغییراتی که تو نت میدن سود کلان کسب کنن.

3)مثل همیشه یک اشتباه و چاله انقدر عمیق میکنن که دیگه نمیشه ازش در بیان چون از ابتدا صورت مسیله رو اشتباه فهمیدن.

واقعیت اونی که واردات خودرو، سهمیه ورود دانشگاه ها، کیفیت آب در جاهای مختلف شهر و …. طبقاتی کرده، اینترنت هم طبقاتی میکنه.

3 لایک کرده

اگر شما هم مثل من ماشین نخریدی(اگر یادت باشه تحریم ماشین در ایران سال 94-95 به اوجش رسید که بعدش بانک مرکزی وام داد و خیلیها خریدن و بعدش شد این وضعی که میبینیم) حتی با اینکه نیاز داشتی یعنی ما در حد خودمون مقابلش ایستادیم ولی اگر خریدی یا در قرعه کشی ماشین ثبت نام کردی، شما هم تن به این سیستم طبقاتی دادی.

همه چیز طبقاتی کردن، فقط الان با نت دردش بیشتر حس می کنیم، راهکارش دعوا با هم دیگه نیست، راهکارش انتقاد و مخالفت با این طرحه، هر کس به نوبه خودش در حد خودش.
واقعا نمیشه به بقیه دیکته کرد چیکار کنن ولی میشه از این طرح انتقاد کرد و جلوش ایستاد.

8 لایک کرده

نمیدونم درسته یا نه ولی خیلی جاها پخش شده این عکس

4 لایک کرده

دقیقا هرکسی که توی اون قرعه کشی شرکت کرد آن داد !

اما شما بگو راه کار مخالفان چیه ؟

همه بریزیم بخریم استفاده کنیم ۲۰۰ برابر بیشتر هم پول بدیم پیش خودشون نمیگن چه خر های خوبی ؟ چقدر قشنگ هر جور بخوای شکل میگیرن؟!

2 لایک کرده

من پرو ندارم ولی همه جا نوشته بسته اول 50 گیگ یک ساله که تموم شد هر گیگ 40 هزار تومن هست

2 لایک کرده

نصفه جمعیت ایران اضافیه 40 میلیون باید بمیرن کا 40 میلیون دیگه زندگی کنن وقتی میبینه گرونی را و خودشو به اون راه میزنن این چه اسمی میشه براش گذاشت از یکی پرسیدم گفت مردم ایران خودشون کار میکنن باید کمک کنیم به آفریقا و جاهای جنگ زده مردم ایران که رو پای خودشون ایستادن

3 لایک کرده

میخوان ایران رو چین روسیه سازی کنند

2 لایک کرده

نت بدون دیش استار. لینکو چند وقت دیگه میاد ایلان ماسک خودش میدونه و فکر جیبشه و داره برنامش را توسعه میده

3 لایک کرده

اینترنت بین‌الملل مدیران عامل پارک فناوری پردیس وصل شد😐

1 لایک کرده

پس الان فریلنسرها و پزشک هارو که فراخوان داده بودن رو ثبت نام کردن به واتساپ تلگرام وصل بشن فقط؟:neutral_face:

2 لایک کرده

میگم vpnبزنی غیرفعال می‌کنند برات اینترنت پرو دیگه هم نمیتونی وصلش کنی دوباره

کاش شرکتم رو اونجا نگه میداشتم :neutral_face::expressionless_face:

میگم vpnبزنی غیرفعال می‌کنند برات اینترنت پرو دیگه هم نمیتونی وصلش کنی دوباره

1 لایک کرده

خب اینم شد یک مورد جدید که نمیدونستم و عجیب بود :sweat_smile: