مطمئنم خیلی ها تو یک برهه زمانی نا امید شدن و دوباره برگشتند .
1402 بود تو اوج نا امیدی از اموزش و دوره
الان که امید نا آرامش خودشو بنذاره وسط بحث دو انسان (موجودی عجیب الخلقه)
(پست توسط نویسنده حذف شد)
همین الان…بعد از روزهای بیکاری و فشار عصبی که باعث شده ریزش ابرو پیدا کنم،تونستم توی یه بروکر حساب باز کنم،متاتریدرش رو نصب کردم.تتر توی بیت پین دارم،در لحظه انتقال بروکر گفت احتمال بلوکه تترها هست
اینم شانس مایه…از در و دیوار برای تریدر میباره
دست نگه دارید با این حال بهتره ترید نکنیم در ریل
(پست توسط نویسنده حذف شد)
رسیدگی شود @iranbroker-support2
سلام دوست عزیز. لطفا پیامی که از نظر شما باید مورد رسیدگی قرار گیرد را مشخص کنید
دقیقا! اون حس کاشکی ترید رو میذاشتم کنار خیلی وقته برای منم آشناست. ولی بعد از کلی فکر کردن، به این نتیجه رسیدم که مشکل از ترید کردن نیست، مشکل از استراتژی یا زمانبندی ماست. بازار همیشه بالا و پایین داره و همیشه شرایط سخت پیش میاد. اینکه بگیم تو این شرایط ترید نکنیم، مثل اینه که بگیم تو سربالایی ماشین رو خاموش کنیم! شاید بهتر باشه به جای توقف کامل، استراتژیمون رو بازبینی کنیم. شاید وقتشه که به جای تمرکز روی سودهای سریع، روی بقا و حفظ سرمایه تمرکز کنیم تا وقتی شرایط بهتر شد، بتونیم با قدرت برگردیم. کسی استراتژی خاصی برای اینجور مواقع داره که کار کنه؟
در تمام تاپیک ها و موضوعاتی که بین من باقی اعضا هست این شخصیت اعلام وجود و پارازیت میکنه نمیدونم مشکل شخصیت ایشون چیه و دنبال چه مسئله ای هست در این فضاا
برا من وصل میشه میرم ترید میکنم
بعد منم راهنماییم کن چون میخوام تازه وارد فضای فارکس بشم .
تو فراچارت و بقیه مجازی پر از اموزش هست همه برن نگاه کنن
کاربران گرامی، لطفاً با رعایت قوانین و چارچوبهای تعیین شده، به حفظ نظم و ساختار تخصصی انجمن کمک کنید. تکرار موارد خارج از ضوابط موجب برخورد مدیریتی خواهد شد.
میزان واکنش های بی ربطی این کاربر مریض رو مورد بررسی قرار بدهید که بدون نیاز وسط بحث بقیه میاد و فضا رو بهم میریزه من اصلا بهش کاری ندارم اینجا .
درود به شما .این دوستان کاملا درست میگن
این شخص هم پارازیت میده .هم باعث گیج شدن افراد میشه
و هیچ استدلالی برای حرف هاش نمیاره و فقط باعث تخریب روحیه افراد میشه
لطفا چنین کسانی که از اصل بدرد نخورن و از این کامیونیتی اخراج کنید
امیدوارم اینجا بستر مفید تری برای کاربران باشه .
و این دوست خوبمون هم دست از سر به سر بقیه کاربران گذاشتن بردارد .
پاینده باد ایران
سال پیش
فک میکردم کلا نمیتونم معامله گر بشم و تا همین ۶ ماه پیش سمت ترید نیومدم
همین امروز صبح.
چرا ؟ چه اتفاقی افتاد .