آخرین باری که فکر کردی ترید رو بزاری کنار کی بود ؟

هیچی واقعا.. مهم نیست چه اتفاقی میافته.. هر روز میتونی بگی این آخرین روزه و برای خیلی ها هم این آخرین روز بالاخره یه روزی میرسه.. بعضی ها هم پوستشون کلفته و باز برمیگردن و ادامه میدن!

امروز و تمام روزهای قبلش.

1 لایک کرده

من اگه بدونم تو این حوصلتو از کجا میاری

1 لایک کرده

فکر نمیکنم بتونم بیشتر از ده سال ادامه بدم بالاخره یه روز باید بزاریمش کنار البته کنار که نمیره هولد میکنیم از فارکس احتمال برم سمت ارز دیجیتال و هولد کردن خدا رو چه دیدی شاید یه روز ما هم تونستیم بریم بورس آمریکا ولی ترید روزانه نهایت ده سال

بالای دوسال هستش که هر شب یا حداقل یک شب در میون بهش فکر میکنم/ ولی صبح که بلند میشم میبنم که فقط باید ادامه داد هر طور که شده/منو هنوز در 5 سال سود ده نکرده در مجموع/ البته اینم بگم من خیلی وقتع پولی برای کار کردن هم ندارم

3 لایک کرده

حجت از گروه برنا چخبر؟

نیومدن توی پیامرسان های داخلی گروه بزنن؟

شما الان سال چندمته

کاملا درکت میکنم…منم فکر میکنم نباید هیچ‌وقت سراغ این کار می‌اومدم،حیف اون همه وقت که صرف این کار شد.

اما دقیق‌تر که نگاه میکنم این آشنایی با بازار بهترین اتفاق زندگی من بوده. حداقل این شانس رو دنیا به من داد که خودم رو از سطحی که هستم بکشم بالا. اگر سراغ این کار هم نمی‌اومدم در بهترین حالت یک کارمند در حال دست و پا زدن و متنفر از کار فعلی بدون هیچ کورسویی امیدی برای آینده بودم. حداقل الان میدونم که کافیه یکبار موفق بشم تا تمومه این مشکلات تموم بشه، بخوام خلاصش کنم:

گیرم که به دریا نرسیدی ای رود

خوش باش یک چند در این را دویدی

1 لایک کرده

شعر پایانی فوق العاده بود

1 لایک کرده