امروز بعد از 520 روز فعالیت مداوم و مستمر در حوزه ترید فول تایم مجبور شدم کل بالانس رو تخلیه کنم
روزهای خوب و بد رو تجربه کردم.از شروع ترید که انتخاب بروکر هست تا نحوه واریز پول و دسترسی به مقاله و آموزش های روز و اخبار مهم و برداشت سود همیشه تحت فشار بودیم و مجبور به انتخاب از بین بدها.
به یک روش سود کردن رسیدم که نت و برق و صرافی های ارز شروع کردن به بازی درآوردن
در طول مدتی که نت قطع بود وضعیت بروکرهای فعال روی نت ملی و همچنین پلتفرم های مخصوص طلا و معاملات فیوچرز صرافی های ارز داخلی رو بررسی کردم(بورس ایران هم که در حالت عادی دستوری و غیرعادی هست چه برسه به الان که قسمت های مختلفش دل بخواه کار میکنن)
حقیقت به فعالیت در این مسیر قانع نشدم و کار نکردن رو ترجیح دادم
با کمک پشتیبان خوب بروکر لایت فایننس تونستم موجودی حساب خودم رو به صرافی ایرانی منتقل کنم(بماند که در چند صرافی احراز هویت کردم تا بتونم تتر رو روی بیستر ترون انتقال بدم)
و با تمام زحمات و استرس هایی که در سالهای اخیر کشیدم مجبور به ترک این شغل میشم
در دوره آموزش خودم رو تریدری میدیدم که توانایی کسب درآمد ماهی حداقل 2000دلار رو داره
شاید در آینده ای که بهش خوش بین نیستم شرایط ترید در نت جهانی حاصل شد و اگر اون زمان از نظر فیزیکی و روحی آماده بودم برگشتم…شاید
لایت روی جفت ارزها و تایم فریم بالای ۵دقیقه بخاطر اسپرد پایین و کمیسیون مناسب خیلی خوبه.تایم خبر مثل بقیه بروکرها اسلیپیچ داره باید مراقب باشی
در دوره آموزشم،حدود ۷۰ نفر بودیم اکثرا رفتن سمت آلپاری اما من از اول با حساب سنتی لایت شروع کردم
پشتیبانی خوبی داره.واریز و دریافت فقط از صرافی و تتر کار کردم که سرعت کارشون بالاست،برداشت کل موجودی رو در کمتر از ۱۵دقیقه انجام میدن
اگر طلا تایم پایین کار میکنی شاید اذیت بشی.مخصوصا توی سبک های تیک اسکلپ یا فست اسکلپ.اسپردش حدود ۲۲پوینت هست و توی موقعیت های ورود تیغه ای شاید معامله باز نشه.به اسم اسلیپیچ هم اسپرد رو واید میکنه که حدضررها رو بزنه(خودم شاهد واید شدن تا ۱۶پیپ هم بودم)
متاسفانه سیگنالهایی از یک تغییر نصفه و نیمه و به جهت عوض کردن ظاهر به گوش میرسه
باطن همونه و تلاش در حفظ اون دارن
همچنین در روزهای اخیر صحبت از کارآمدی نت داخلی میشه که در کنار راه اندازی فضای شبیه سازی شده توسط بروکرها روی اون،به من فاز منفی ماندگاری شرایط موجود رو میده
من هم هم عقیده شما هستم که که فضای فعلی به احتمال زیاد همین طور یا با تغییرات جرئی حفظ خواهد شد ولی الان تمرکزم رو گذاشتم روی این که پراپ معتبری بیاد روی نت ملی فعلا که خبری نیست برای همین فعلا با یکی از پراپهای کم سابقه تر که روی نت ملی اومده خودم رو در فضای ترید نگه داشتم تا در ادامه ببینیم کانالهای بهتری برامون باز میشه یا نه
تجربه هام : همه سبک ها میخوان به ما یک لبه معاملاتی به همراه نقاط خروج حدضرر و حدسود بدن،چرخیدن بین اونها باعث سردرگمی میشه و وقت تلف کردنه.هرکز هیچ سبک و استراتژی منسوخ نمیشه فقط در جهت بهبود عملکرد بروزرسانی میشن مثلا استفاده از ترازهای فیبوناچی و اوردربلاک ها هردو سودده میتونن باشن
با یک یا چند عدد استاپ نباید روش ترید رو عوض کرد،درستش اینه که حداقل با یک روش ۵۰ترید زده بشه تا چم و خم کار دستمون بیاد
مدیریت سرمایه رمز پیروزیه.هرجا یلخی ورود زدم تاوان دادم
با مدیریت پوزیشن میشه سود رو بیشتر کرد.روش ست اند فورگت فقط توی تایم فریم های بالا خوبه.اگر با یک پوزیشن تی پی ۳ بگیرید،به اندازه ۲پوزیشن در تحلیل و وقت صرفه جویی میکنید در ضمن با ۱ تی پی۳ شما اگر ۲تا استاپ هم بخورید باز ۱واحد جلویید
اگر روشی رو روی یک نماد جواب گرفتید انتظار نداشته باشید روی بقیه هم جواب بده
تک نماد کار کردن شمارو جلو میندازه،میتونید برای هر حرکت سناریوهای مختلف بچینید
و در آخر جدیدا مد شده استراتژی و سبک های جدید اینو تبلیغ میکنن : ما شمارو در کنار بانک ها و موسسات بزرگ وارد میکنیم…این چرته