دوستان این تاپیک گذاشتم واسه دوستان که ناامید هستن هر جمله که ارزشمنده بزارید تا بهمون بَر بخوره یکم به خودمون بیایم هر چی خواستید بگید ![]()
(توهین یا فش ندید لطفاً)![]()
![]()
![]()
دوستان این تاپیک گذاشتم واسه دوستان که ناامید هستن هر جمله که ارزشمنده بزارید تا بهمون بَر بخوره یکم به خودمون بیایم هر چی خواستید بگید ![]()
(توهین یا فش ندید لطفاً)![]()
![]()
![]()
صب تا شب بشین متون انگیزشی و «من موفق میشوم» «موفقیت از آن من است» و بک گراند ماشین و پول بذار، توی تریدم استاپتو هی ببر اون طرف تر چون میترسی شکست بخوری و باز بعد از از دست دادن 5 درصد از سرمایت میری اونارو میخونی و گوش میدی چون جرعتشو نداری شکستو قبول کنی!
هرموقع شکستو قبول کردی و گردن گرفتی اون موقع اصن نیازی به این چیزای انگیرشی نیست خودت کم کم رشد میکنی.
مورد دوم:
اینم برای اونایی ناامیدن و میخوان همه رو از ترید منصرف کنن و میگن همه ضرردهن و کسایی که از روی حماقت میگن بازار قطعیت داره!
بنازمت بمولا عشقی بوس ![]()
![]()
![]()
![]()
سلام آقای مهدی. گفتم اول ننویسم شاید سوتفاهم پیش بیاد ولی واقعا فکر کردم اگر نگم بدی کردم.
سرور گرامی. این تایپیک شما در معنا عین این می مونه که شما شکستهای تریدر رو ناشی از کم ارادگی میدونی، متوجهی؟ یعنی انگار که فکر می کنی اگر تریدر اراده کنه و سخت کوشی کنه به موفقیت می رسه. متاسفانه این طور نیست!
سخت کوشی و اراده برای کسب اطلاعات ترید می تونه کمکمون کنه ولی به هیچوجه نمی تونه عامل موفقیت در ترید بشه چون قسمتی از ترید وابسته به روانشاسی ترید هست و هر انسان سالم و عادی امکان نداره در ترید شکست نخوره چون فعالیت عادی مغز بر مبنای بقا هست ولی چارت بر مبنای احتمالات هست و رفتار بقاگرایانه در محیط احتمالات محور حتما شکست خواهد خورد. مثال: وقتی توی سودیم زود میبندیم و وقتی توی ضرریم زیادتر باز میذاریم که شاید معامله برگرده این از ضعف اراده نیست این فعالیت طبیعی مغز بقا محور انسان سالم هست که در محیط ترید فاجعه، بار میاره یعنی چیزی طراحی کردن که باید سیمکشی مغزمون رو کلا با تمرینات عملی عوض کنیم تا بتونیم در چارت درست رفتار کنیم اراده نمیتونه در ترید باعث موفقیتمون بشه چون اراده در مقابل ترشح هورمونهایی مثل کورتیزول و دوپامین سرانجام از کار می افته.
باید سیستم دوپامین مغزمون رو هک کنیم یعنی لذتمون فقط از اجرای درست استراتژیمون بیاد نه از سود و ضمنا از ضرر ناراحت واقعا نشیم و فقط واقعا از عدم رعایت استراتژیمون ناراحت بشیم نتیجه چه سود باشه چه ضرر.
روشهای عملی، لازم هست برای تغییر سیمکشی ذهن که میتونید در تایپیک حل مشکلات روانشناسی از اوایل تایپیک بخونید تا مطالب بعدی
مخلصم
وای داش بخدا حق بود کتاب چیزی نداری
عذر میخوام بابت این تاپیک نوشتم وسواس استراتژی دارم میخوام چند تا استراتژی داشته باشم همش رو معامله بتونم بکنم روانشناسی ام افتضاحه واقعا هیچ تسلط ندارم
مرسی از وقت که گذاشتی مطلب مهم گفتی عشقی مدیونت شدم ![]()
گُلی گُللل