تاحالا ترید باعث شده فکر خودکشی به ذهنت خطور کنه؟

نظرات این پست را میتوان به عنوان یک پیمایش تحقیقی در نظر گرفت.

1 لایک کرده

اره چند سال پیش بیست هزار دلار اکانت رو تبدیل کردم به پنج هزار دلار ، تا ماه ها افسرده بودم

4 لایک کرده

بنظرم نه تنها تریدبلکه هر شغلی که باعث بشه شخص به این شدت از فشار روحی روانی برسه اصلا ارزش نداره

5 لایک کرده

چندین بار….

بخیر گذشت

2 لایک کرده

بله. برای من چنین چیزی رخ داده و چنین فکری داشتم. اون موقع مدیریت سرمایه برام پشم بود که شکر خدا کم کم احترام به مدیریت سرمایه رو در سیر تکاملی یاد گرفتم و الان چنین افکاری ندارم

3 لایک کرده

من هیچ وقت بر اثر ضررهای مالی در ترید به خودکشی فکر نکردم. هر وقت به فکر خودکشی افتادید یادتون باشه که برای مردن همیشه وقت هست.

3 لایک کرده

تو هرشغلی و حرفه‌ای این مسئله هست

کسی که وقتشو میزاره برا چیزی و تلاش میکنه برای اون چیز

بعد از اتفاق های ناگوار خیلی افکار‌ها بسمتش میاد و خودکشی فقط راه فراری برای اون افکار‌هاست

اما خودکشی فقط برای بازنده‌هاس ( کسایی که قبول کردن بازنده‌اند )

و خیلی جالبه که بهترین نتیجه‌ها بعد از این افکار میاد

بهترین موقعیت ‌ها بعد از این افکار میاد و بهترین نتیجه برای کسیه که دوباره بلند شده و ادامه داده

6 لایک کرده

ضعف، فکر خودکشی میاره

این بازار به آدم ضعیف سود نمیده

بچه پررو میخواد…

کال شدی که شدی، باز میشه ساخت

نمیگم مثل همون که از دست دادی یا بهتر از اون و این جمله های کلیشه ای

ولی میشه برگشت… بیهوده‌س فکر به خودکشی

حداقل الان نظرم اینه امیدوارم در آینده طرز فکرم عوض نشه

(ارزششو نداره :handshake:t3::joy:)

6 لایک کرده

آخه این چه سوالیه تحقیق چرا اینجا ؟ الان اکثریت اینجا هم تینیجرن سوا از ترید کنترل شور و هیجان خودشون رو هم درست درک نکردن بعد تو واسه تحقیق خودت برا چی این بذر و داری تو ذهنشون میکاری … نکن مشتی نکن…

تحقیق هم که باشه یک قواعد و اصولی داره …

2 لایک کرده

داداش سوال درباره خطرات و تجارب بقیه باعث نمیشه بذر چیزی تو ذهن کسی کاشته باشه

باعث میشه خطراتش رو درک کنند

شوخی نگیرند با حرف پکیج فروشای بی وجدان با جونشون بازی کنند

3 لایک کرده

داداش سوال درباره خطرات و تجارب بقیه باعث نمیشه بذر چیزی تو ذهن کسی کاشته باشه

باعث میشه خطراتش رو درک کنند

شوخی نگیرند با حرف پکیج فروشای بی وجدان با جونشون بازی کنند

3 لایک کرده

اصلا این سوال درست نیست

به خاطر این میگن هر متنی هر اثری هنری ارزش

خواندن و وقت گذاشتن نداره

باعث تاثیر گذاری نادرست تو ناخودآگاه میشه

چون روزی تو ترید میرسه که یکدفعه ضرر بزرگ میکنید اون موقع بجای برداشت از اشتباه ضرر و کسب تجربه

دیواری پایین تر از خودتون پیدا نمیکنید که روش خالی کنید

اصلا ترید با خودکشی همخوانی نداره دوتا چیز متفاوت از هم هستند بشورید بزارید کنار انگار صحیح فکر کنید

1 لایک کرده

باعث شده فکر خودکشی از سرم بره

دیگه یه سره شدم کلا اهمیتی نمیدم راحت ریلکس شلکس

3 لایک کرده

شکست تابو هرچیزی اولین راه پیشگیری از وقوع هست

صحبت کردن دربارش صحیح هست

نیازی به فیلتر نداره

ترید ساعت رولکس و جی‌کلاس تو دبی نیست

2 لایک کرده

خب تا به اینجا جوابا بجای اینکه درباره خودکشی فرضا به دلیل تریدری باشه، بیشتر درمورد ترس از ضعیف دیده شدنه.یه دوستی میگه فقط بازنده‌ها بهش فکر میکنن، یکی میگه ضعیفا، یکی میگه نباید دربارش حرف زد چون بذرش میره تو ذهن، یکی هم انکار میکنه که ترید نمیتونه آدم رو به فروپاشی روانی برسونه. شاید همه اینا یه‌جور سیستم دفاعی باشه. نمی‌دونم

همون‌طور هم که فکر کنم خوندم تو یکی از پیاما، خیلی وقت‌ها هویت و ارزش شخصی، امید و حس کنترل آدم به یه چیزی گره میخوره حالا شغلشه یا هر چی اصلا. برای همین بعضی ضررا فقط پولی نیستن؛ وایب اینو‌میدن که داری فرومی‌پاشی.

همه‌جا هم درمورد مدیریت سرمایه و‌ریسک حرف میزنن ولی کسی درمورد مدیریت روح و روان بعد از نابودی پول و سرمایه حرف نمیزنه. حالا انکار کردن و سانسور این فشارها، باعث نمیشه که وجود نداشته باشن

در کل به‌جای فهم و درک آسیب‌پذیری، با انکارش چیزی درست نمیشه حالا تو هر مقوله‌ای

3 لایک کرده

بیشتر به ترور شدنم فکر کردم تا خودکشی🤣

1 لایک کرده

اره چندین بار به صورت جدی به خودکشی سر ترید فکر کردم حتی اقدام هم کردم اخریش یه چندین ماه پیش بود الان هم حالت خییییلیییی بد میشه در روز های بد ولی به خودکشی فکر نمیکنم زیاد.

(29 سال من دارم . نگید که خودکشی ضعف هست برید تحقیق روان پزشکی خودکشی انجام بدید میبینید که ضعف نیست )

2 لایک کرده

کسی رو داشته باشی که درکت کنه و حمایت روانی کنه میتونه کمک بزرگی کنه توی زمان ها سخت دوران یادگیریت

مادرم نبود الان بغل عزراییل بودم شاید…

1 لایک کرده

متاسفانه من کسی رو ندارم که درکم کنه یا کمک کنم . من با این سن برای کمک گرفتن از خانوادم . باید با خود خانوادم بجنگم

2 لایک کرده

ولی از پسش بر اومدی و ذهنت قوی ترشد برای تحمل بحران

امیدوارم به جایی برسی که بگی ارزششو داشت