نظرات این پست را میتوان به عنوان یک پیمایش تحقیقی در نظر گرفت.
اره چند سال پیش بیست هزار دلار اکانت رو تبدیل کردم به پنج هزار دلار ، تا ماه ها افسرده بودم
بنظرم نه تنها تریدبلکه هر شغلی که باعث بشه شخص به این شدت از فشار روحی روانی برسه اصلا ارزش نداره
چندین بار….
بخیر گذشت
بله. برای من چنین چیزی رخ داده و چنین فکری داشتم. اون موقع مدیریت سرمایه برام پشم بود که شکر خدا کم کم احترام به مدیریت سرمایه رو در سیر تکاملی یاد گرفتم و الان چنین افکاری ندارم
من هیچ وقت بر اثر ضررهای مالی در ترید به خودکشی فکر نکردم. هر وقت به فکر خودکشی افتادید یادتون باشه که برای مردن همیشه وقت هست.
تو هرشغلی و حرفهای این مسئله هست
کسی که وقتشو میزاره برا چیزی و تلاش میکنه برای اون چیز
بعد از اتفاق های ناگوار خیلی افکارها بسمتش میاد و خودکشی فقط راه فراری برای اون افکارهاست
اما خودکشی فقط برای بازندههاس ( کسایی که قبول کردن بازندهاند )
و خیلی جالبه که بهترین نتیجهها بعد از این افکار میاد
بهترین موقعیت ها بعد از این افکار میاد و بهترین نتیجه برای کسیه که دوباره بلند شده و ادامه داده
ضعف، فکر خودکشی میاره
این بازار به آدم ضعیف سود نمیده
بچه پررو میخواد…
کال شدی که شدی، باز میشه ساخت
نمیگم مثل همون که از دست دادی یا بهتر از اون و این جمله های کلیشه ای
ولی میشه برگشت… بیهودهس فکر به خودکشی
حداقل الان نظرم اینه امیدوارم در آینده طرز فکرم عوض نشه
(ارزششو نداره ![]()
)
آخه این چه سوالیه تحقیق چرا اینجا ؟ الان اکثریت اینجا هم تینیجرن سوا از ترید کنترل شور و هیجان خودشون رو هم درست درک نکردن بعد تو واسه تحقیق خودت برا چی این بذر و داری تو ذهنشون میکاری … نکن مشتی نکن…
تحقیق هم که باشه یک قواعد و اصولی داره …
داداش سوال درباره خطرات و تجارب بقیه باعث نمیشه بذر چیزی تو ذهن کسی کاشته باشه
باعث میشه خطراتش رو درک کنند
شوخی نگیرند با حرف پکیج فروشای بی وجدان با جونشون بازی کنند
داداش سوال درباره خطرات و تجارب بقیه باعث نمیشه بذر چیزی تو ذهن کسی کاشته باشه
باعث میشه خطراتش رو درک کنند
شوخی نگیرند با حرف پکیج فروشای بی وجدان با جونشون بازی کنند
اصلا این سوال درست نیست
به خاطر این میگن هر متنی هر اثری هنری ارزش
خواندن و وقت گذاشتن نداره
باعث تاثیر گذاری نادرست تو ناخودآگاه میشه
چون روزی تو ترید میرسه که یکدفعه ضرر بزرگ میکنید اون موقع بجای برداشت از اشتباه ضرر و کسب تجربه
دیواری پایین تر از خودتون پیدا نمیکنید که روش خالی کنید
اصلا ترید با خودکشی همخوانی نداره دوتا چیز متفاوت از هم هستند بشورید بزارید کنار انگار صحیح فکر کنید
باعث شده فکر خودکشی از سرم بره
دیگه یه سره شدم کلا اهمیتی نمیدم راحت ریلکس شلکس
شکست تابو هرچیزی اولین راه پیشگیری از وقوع هست
صحبت کردن دربارش صحیح هست
نیازی به فیلتر نداره
ترید ساعت رولکس و جیکلاس تو دبی نیست
خب تا به اینجا جوابا بجای اینکه درباره خودکشی فرضا به دلیل تریدری باشه، بیشتر درمورد ترس از ضعیف دیده شدنه.یه دوستی میگه فقط بازندهها بهش فکر میکنن، یکی میگه ضعیفا، یکی میگه نباید دربارش حرف زد چون بذرش میره تو ذهن، یکی هم انکار میکنه که ترید نمیتونه آدم رو به فروپاشی روانی برسونه. شاید همه اینا یهجور سیستم دفاعی باشه. نمیدونم
همونطور هم که فکر کنم خوندم تو یکی از پیاما، خیلی وقتها هویت و ارزش شخصی، امید و حس کنترل آدم به یه چیزی گره میخوره حالا شغلشه یا هر چی اصلا. برای همین بعضی ضررا فقط پولی نیستن؛ وایب اینومیدن که داری فرومیپاشی.
همهجا هم درمورد مدیریت سرمایه وریسک حرف میزنن ولی کسی درمورد مدیریت روح و روان بعد از نابودی پول و سرمایه حرف نمیزنه. حالا انکار کردن و سانسور این فشارها، باعث نمیشه که وجود نداشته باشن
در کل بهجای فهم و درک آسیبپذیری، با انکارش چیزی درست نمیشه حالا تو هر مقولهای
بیشتر به ترور شدنم فکر کردم تا خودکشی🤣
اره چندین بار به صورت جدی به خودکشی سر ترید فکر کردم حتی اقدام هم کردم اخریش یه چندین ماه پیش بود الان هم حالت خییییلیییی بد میشه در روز های بد ولی به خودکشی فکر نمیکنم زیاد.
(29 سال من دارم . نگید که خودکشی ضعف هست برید تحقیق روان پزشکی خودکشی انجام بدید میبینید که ضعف نیست )
کسی رو داشته باشی که درکت کنه و حمایت روانی کنه میتونه کمک بزرگی کنه توی زمان ها سخت دوران یادگیریت
مادرم نبود الان بغل عزراییل بودم شاید…
متاسفانه من کسی رو ندارم که درکم کنه یا کمک کنم . من با این سن برای کمک گرفتن از خانوادم . باید با خود خانوادم بجنگم
ولی از پسش بر اومدی و ذهنت قوی ترشد برای تحمل بحران
امیدوارم به جایی برسی که بگی ارزششو داشت