نشد دیگه من خودم بازی اختراع کردم ببین منم میکنمش 6
![]()
ببین پس میشه اما اون عکس از overview بفرست
دوستان بعد از ۵سال اینور اونور رفتن اینو مینویسم که بنظر من پورصمدی بهترینه تو ایران موفقیت تو ساده دیدن و ساده کار کردنه و هرکی تو پیجش دیدین کاسب کاری رفتار میکنه یا همش داره از سوداش میذاره فرار کنین این دوستمون که گفت دوره اقای سجادی فر (smc) خوبه من دورشونو دیدم یکیرو گذاشتن استادشون که نه عکسی داره نه حضور داره بهش میگن استاد تو عالم غیب زندگی میکنه شعر حافظم میخونن هرکاری میکنن جز ترید هر سوالی هم داری باید بری تو سایت پست کنی هرکی حال کرد جواب میده از شاگردا حالا درست یا غلط !!! درکل من هر دوره ای دیدم به این نتیجه رسیدم یکی با خط روند یکی با اسمارت مانی یکی با اندیکاتور داره پولشو از مارکت در میاره مهم ترین چیز اینه که چی با تو سازگاره و یک استراتژی بساز با ریسک به ریوارد مشخص مثلا بگو من ۱به ۲ میگیرم و همونو انقدر انجام بده تا استاد بشی هیچ کلمه جادویی وجود نداره فقط استمرار به استراتژی که خودش باعث میشه سایکولوژیت هم درست بشه به قول پورصمدی ذهن کامپیوتر محور!
تحقیق کن بعد نظر بده بخدا همه مشکلات ما از نا آگاهی و قضاوته .اصلا دوست ندارم یک لحظه زندگیمو جای تو باشم
پورصمدی رو ببین
![]()
![]()
![]()
خب پس
World Cup trading championship
نفرات اول و دوم مشخص شدن
یادش بخیر الان همه پورصمدیو رایگان میبینن ما پورصمدیو پول دادیم دیدیم راهی که همه رفتنو ما چندبار رفتیم من نفعی از تبلیغم نمیبرم ولی مطمینم حتی اگه یه نفر به حرف من اعتماد کرد اومد تو انجمن نخبگان ترید دعای خیرش واسه هفت پشت من بسه
رفته توی html تغییر داده کرده 3.3 فک کرده ملت گوش درازن
من ict آقای ذاکر رو دیدم. راضی ام. رایگانه توی فراز و گروه خودشون در تلگرام.
. چه خوب بود همینجا در همین پست معرفی میکردید ایشون رو
دوتا ویس پایین تر دادم میتونین گوشش کنین اگرم سوالی بود تو شخصی بپرسید راهنماییتون میکنم
مجید جان گول پکیج فروشان رو نخور
این موضوع به شما مربوط میشه اقای محترم؟
مردک روی پست من ریپ میزنی بعد میگی با من نیستی؟
به قران اگر بذارم مخ یک مبتدی بزنی ببری انجمن پورسانت بگیری از سجادی فر
آقا سلام بهترین استاد بازار چارت
دوم این همه پکیج پولی رایگان ریخته وسط
برچی آدم باید پول بده تا کلاس این آقا بخره
بحث روانشناسی برای ما پرایس اکشن تریدر ها کتاب های مار داگلاس کافیه
شما profit fctor بفرست تا ما حرفتو باور کنیم اگه سخته حساب به my fx book وصل کن
نیاز به توهین به هم نیست
من شخصا اکانت لایو ترید استریم میکنم با رمز سرمایه گذار و ترسی از چیزی ندارم استاپ میخور یا تیپی میگیرم کسی رو هم معرفی نمیکنم ک پورسانت بگیرم . به وقتش myfxbook هم میدم نت وصل بشه
نه خب ایشون معامله گرن راست میگه فقط معامله میکنه بنده خدا ایشون از گاو های بزرگ بازار هستن
سلام
خیلی از دوستان رو دیدم که دنبال بهترین دوره و فرد هستن جهت یادگیری ترید
و جالبه خیلیا اسم استاد پور صمدیو میارن یا نام هایی که تو فضای مجازی پر شده
اما به عنوان کسی که اکثرا دوره این اشخاصو شرکت کردم و هزینه های زیادی متحمل شدم و چندین سال دور خودم چرخیدم و پول و اعصابمو به عنوان بهای این کار پرداخت کردم میخام به شما از تجربم بگم شاید بتونم تغییری که واسه من و خیلی دیگه اتفاق افتاده واسه شما هم اتفاق بیوفته فقط کافیه
بهم اعتماد کنین نفعی که ازین کار میبرم فقط و فقط دعای خیر شماست همینو بس…
استادی که من باهاش به صورت غیر مستقیم اشنا شدم اسمش هست استاد آرمان کسی که زندگیمو بهش مدیونم اگه میخای بدونی استاد ارمان کیه بهم پیام بده چون معرفی این آدم تو یه خط دو خط نمیگنجه