بررسی و نظرات دوره آموزشی نخبگان ترید (علی سجادی‌فر)

سلام کسی هست که در مورد انجمن نخبگان ترید تجربه داشته باشه؟

منظورم آموزش های علی سجادی فر هست

سلام. میخوای توی دورش شرکت کنی؟

قبلا چه دوره هایی دیدی بگو تا راهنماییت کنم

1 لایک کرده

گلشاهیان رو دیدم

با پورصمدی

خب سبک پورصمدی با سبک کاریه القا که سجادی فر کار میکنه زمین تا اسمون فرق میکنه. چرا هی میخوای سبک عوض کنی. اینطوری زمان و انرژیتو میگیری

من عضو انجمنم پیام بده تا راهنماییت کنم

من یکم تحقیق کردم در مورد انجمن چیزهای جالبی متوجه شدم:

1. استاد دوره ظاهرا فردیه به اسم آرمان که هیچ سابقه و مشخصاتی از ایشون نمی تونی پیدا کنی. (قابل توجه کسایی که دنبال استیتمنت می گردند تا کسی را به عنوان استاد انتخاب کنند)
  2. علی سجادی فر ادعا می کنه شاگر ایشونه و مدرس همون آرمانه.
  3. جالب تر اینه که سجادی فر می گه آرمان هیچ پولی واسه این آموزش ها و انجمن بهش نمی رسه (رایگان آموزش داده) ولی برای عضویت در انجمن باید یه پولی به سجادی فر بدی.
  4. ظاهرا سبک ایشون القای نقدینگی هست که مشابه یا برگرفته از LIT Trading هست که با یکم جستجو و شاید هزینه کمی قابل دانلود و مطالعه هست.
3 لایک کرده

شما همون یکم تحقیق کردی و گرنه اینو نمیگفتی منی که دوسال تو این انجمنم بهت میگم تا تحقیقت کامل بشه تو اگه میخای تریدر بشی اخرین جایی که میتونی و امید داشته باشی به تریدر شدن توی انجمنه استاد ارمان به جرات جز5 نفر ترید برتر جهانه ایشون بزرگترین شخصیتی هست که من تو کل زندگیم دیدم یه فضای کاملا تخصصی و خانواده طور
استاد علی سجادی فر درست کردن که نظیرش هیچجا نیست وقت خودتونو با این چرتو پرتا پور صمدیو و کیو کیو هدر ندین تریدر شدن اداب داره قبل این که سبکی یاد بگیری باید فرا سبک یاد بگیری باید شخصیت تریدری درونت ساخته بشه حتی نمونه سبک استاد ارمان که یه سرییاش متعلق به ایشونه هیچ جای دنیا نمیتونین پیدا کنی

فک کنم هنوز با لیت و جیراد آشنا نشدی

نیازی نیست با کسی اشنا بشم وقتی وصلم به دریا وقتی به به حدی رسیدم چند ماهه هفته معاملاتی ضررده نداشتم چرا نداشتم ؟چون دو سااال طول کشید به این درجه رسیدم چرا به این درجه رسیدم؟ چون یه اوعجوبه ای به اسم استاد ارمان مثل من خیلیارو تربیت کرد

همون علی سجادی فربرای اثبات خودش میتونه استیتمنت حداقل یکساله معتبر ارایه کنه یا شماره حساب investor password اشتراک گذاری کنه

سلم دوست عزیز شما که این همه از ایشون و اکادمی تعریف میکنید. توی این 2سالی که با ایشون کار کردید به چه لولی رسیدید رزومه خاصی دارید؟ برداشت پراپ و بروکر. چیزی برای ارائه دارید؟ چون کلا با مدرک صحبت بشه خیلی بهتره تا صرفا تعریف خشک و خالی

1 لایک کرده

دوستان از جیراد در فضای مجازی اطلاعت رایگانی وجود داره؟

تو تلگرام سرچ کنی هست

1 لایک کرده

دوست عزیز اینکه بیای بقیه اساتید و سبک های مختلف رو بکوبی تا سبک و استاد خودتو بکشی بالا درجه بالایی از بی تجربه گی و ناپختگی رو در این زمینه میرسونه.

آیا استاد آرمان به شما یاد داده که بیای توی فضای مجازی و با غرور کامل بدون مدرک و رزومه خاصی در مورد معامله گری اظهار نظر کنی؟

پورصمدی که شما میگی لایو ترید میزاره و آموزش میده.

آقای سجادی فر که لایو ترید میزاره نکته آموزشی داخلش هست؟ غیر از توهم و ابزار نمایشه؟

راستی آقای سجادی فر چرا لایو ترید هاشو شفاف سازی نمیکنه؟

بعد این که شما چند ماهه ضرر ده نبوده حسابت آیا سودده بوده؟ یا صرفا فقط در جا زدی

1 لایک کرده

تو تلگرام بزنی اره دوره زیرنویسش هست

1 لایک کرده

تلگرام نگو که دلم خونه

دسترسی نداریم خب

سلام جناب کشاورز، از سایت Baatrader.com میتونید تمام اموزش های LIT (RAIM) و اموزش های JROD رو در اسپات پلیر با طبقه بندی ای گه حوصلت سر نره تهیه کنید.

با این نت هم در دسترسه اموزش ها…

متین جان
حیلی ممنونم از شما

لطف کردی عزیزم

عحب سایت خفتی
حتی از ارجو هم مطلب داشت
فقط کیفیت هارو قبلا تست کردین؟
زیرنویس هستن؟

اره عزیز همه چیش اوکیه اوکیه…