خندیدم ![]()
حداقل دو تا از ریسپاندای منو میدیدی که سودمو اتچ کردم بعد شعر میگفتی ![]()
اسسسسسستاد آرماااان ![]()
خندیدم ![]()
حداقل دو تا از ریسپاندای منو میدیدی که سودمو اتچ کردم بعد شعر میگفتی ![]()
اسسسسسستاد آرماااان ![]()
همین که بهش میگن استاد آرمان خودش بو داره داستان. منتور من همیشه برام منتور بوده و هیچوقت بهش استاد نگفتم چون استاد مارکت هست و منتور فقط منو هدایت کرد در مسیر درست نه کار عجیب غریب که انسان والایی باشه و عجیب غریب . سیستم مدیریت سرمایه آرمان در دنیا زبان زد عام و خاص هست چرا؟ توضیح بدن
به قران اگه تو اصن بدونی ترید چیه
مارو هدایت کن استاااد ![]()
به آرمان وصلمون کن ![]()
پیشنهاد: سه نفری بریم لایو ترید من به سبک منتور خودم ایشون به سبک استاد آرمان ترید بزنن به مدت 3 روز فقط موافق؟
همیشه تو زندگیت اول تحقیق کن بشناس یکیو بد اظهار فضل کن لازم نیست درباره چیزی که علم نداری زودی نظر بدین برو smcfx.ir برو بالا پایین کن اقای تریدرررر بعد بیا منو نقد کن
(پست توسط نویسنده حذف شد)
من کل انجمنت رو دیدم . تمام 13 وبینار رو از لحظه شروع تا لحظه خداحافظی استاد سجادی فرت دیدم پس به من نگو برو تحقیق کن عصبی هم نشو اررررروم
لطفا رسیدگی شود
شما فعلا پرافیت فکتور یه ماهتو واسه من بفرس ببینم صلاحیت جواب دادن داری بعد گنده بردار اقای تریدررررر
من چند دقیقه پیش پیشنهاد لایو ترید دارم فکر میکنم بهترین راه هست که استادت آرمان اعظم سفید بشه برای انجمن. نظرته؟
دوستان اینکه بهترین دوره کدومه کاملا از ریشه اشتباهه هر شخصیتی ممکنه بسته به سبک تحلیل،شخصیت اون استاد و تجربه خودش متفاوت باشه، پس نمیشه کسی رو با قطعیت معرفی کرد که حتماً همه باهاش نتیجه بگیرن ولی اساتید برتری که همه میگن و میشه با اطمینان به کسایی که به نتیجه رسیدن راحت تر و کم ریسک تر انتخاب کرد.

بسم اله نوبت شماست
(پست توسط نویسنده حذف شد)
واقعا ادم سمی هستی که تا بحال دیدم موجود ناشناخته
ولش کن این اقا بیکاره اوضاع جامعه هم از نظر کاری خرابه همه تعدیل نیرو شدن تازه میخاد ترید یاد بگیره جوونه و جویای نام
چرا همون پروفیت فکتور مارکت کلوز شده رو نمیدی؟ همه دارن نگاه میکنن پست هارو بفرست زشته برا آرمان اعظم
سلام
خیلی خوب که الان حالت خوبه
گذر از لوپ آموزش رسیدن به یک مسیر مشخص واقعا زمانبر
خوشحالم که یک دوره رو شرکت کردی از نتیجه راضی هستی چند نکته هست بنظرم باید بهش توجه کنیم همگی
همه ی کسانی که آموزش میبینند تا به مرحله ی برسند که اجراش کنند
یک آیا استادی که نام میبری حساب متصل به مای اف ایکس داره یا بهش بگی ثابت کن سودهی ناراحت میشه
دو چه تعداد از ستاپ های که دیدی فوروارد تست داری
بک تست که بنظرم هزار معامله کافی باشه اما نحوه اجرا هم مهم که با بکتست خیلی چیزا مشخص نمیشه توی فوروارد متوجه میشی چقدر ستاپ قابلیت اجرایی داره ورودش با چیه اگرسیو ؟لیمیت؟ یا بای استاپ سل استاپ
چقدر برای گرفتن یک معامله زمان میزاری یک سشن دو سشن یا هر جای چارت
دیگ وارد مبحث روانشناسی نمیشم که برای هرکس واقعا مثل اثر انگشت
وین ریت این ستاپ های که آموزش دیدید چقدر در چند معامله به دست آوردید
در آخر برای همتون آرزوی موفقیت دارم
به نظرم بزرگترین ظلم رو در حق انجمن نخبگان سجادی فر و استادت ارمان میکنی اگر پرافیت فکتور خودتو نشون ندی و بخوای داستان بافی کنی.
بزرگترین دشمن آرمان اعظم تویی در حال حاضر اگر به این اسکرین شات دادن واکنش درست ندی از ما گفتن
منتظر pf شما هستیم