از میان این همه خوبان تو کدام رو برمیگزنی ؟؟؟ سوالو زیبا بپرس ![]()
این سوال مثل اینه که بگی رانندگی رو از کی یاد بگیریم . فقط و فقط تمرین کردن شمارو تریدر میکنه.
یه دوره رو ببین ۱۰۰۰ بار تمرین کن .دنبال روش جادویی نباشید همشون در اصل دارن یه حرفو میزنن
البروکس و ببین دعاش کن
دوره ها لازم نیست فقط بک تست و مدیریت سرمایه تمام استراتژی ساده هم کارسازه حداقل 1000تا بک تست بگیر
سلام میشه کمکم کنین من ۳روزه شروع کرده ونزدیک ۱۶میلیون ضرر کردم خواهش میکنم
عرض ادب و احترام و وقت بخیر
سوالتون خیلی کلیه و صرفا از روی اینکه ۳ روزه شروع کردید و نزدیک ۱۶ میلیون ضرر کردید نمیشه فهمید دقیقا مشکل از کجاست.
لطفا کمی بیشتر توضیح بدید قبل از این چقدر آموزش دیده بودید؟ با چه روشی معامله میکنید؟ این ضرر چطور و طی چند معامله اتفاق افتاده؟ و مهمتر از همه الان دقیقا برای چه مشکلی دنبال کمک هستید؟
اگر شرایط و جزئیات بیشتری بگید دوستان هم میتونن دقیقتر و بهتر راهنماییتون کنن.
اموزش شما ندیدی اصلا نباید معامله کنی چون فقط پول از دست میدی
نگو این حرف و چیزی بلد نباشی بک تست چی چی بگیری
قلق خودت دستت میاد
من که از پورصمدی نتیجه گرفتم
خدایی خیلی خوبه ولی باید چندین بار و با دقت ببینید و بعد هم استراتژی شخصی خودتون رو درست کنید از میون حرفهای ایشون
تجربه شخصی ارزشمنده ولی بهتره در انتخاب مدرس فقط به تعریف و تجربه افراد اکتفا نکنیم و ببینیم آموزش چقدر ساختارمند و قابل ارزیابیه و آیا واقعا روی مدیریت ریسک روانشناسی و اجرای سیستم تمرکز داره یا نه در نهایت مهمتر از اسم استاد اینه که یک مسیر آموزشی مشخص داشته باشیم و بتونیم مطالبی که یاد میگیریم رو با تمرین و ثبت نتایج در بازار ارزیابی کنیم
https://www.youtube.com/@bilifx
داداشیم مهراس با تجربه مارکت
هم استیمنت داره هم لایو میذاره الانم دو قسمت از استراتژی هانت را برای 2026 پابلیک کرده
خدایی تو انجمنش بودی؟ مثل انجمن امینو چرتو پرته ؟من اونجا بودم اگه کسی باهات حال میکرد جواب میداد درست و غلطش هم که معلوم نبود
از پایین تا بالا پیام هارو خوندم و این که همه دارند چرت و پرت میگند و اخرش کسی نگفت
که یک نفر بخواد شروع کنه از کجا شروع کنه
فکر کنم این نشون میده که چرا همه ضرر ده هستند چون همه سردرگم هستند ![]()
یکی نوشته بود بهترین دوره کدومه کاملا از ریشه اشتباهه هر شخصیتی ممکنه بسته به سبک تحلیل،شخصیت اون استاد و تجربه خودش متفاوت باشه؟؟؟ فکر کن تو بری 10 سال همه دوره ها رو ببینی بعد اصلا بگی من کلا حال نمیکنم باهیچ کس
عزیز زمان با ارزشه
نگفتیم که چ سبکی خوبه گفتیم چ دوره ای خوبه
یکی نوشته بود بهترین دوره وجود نداره بهترین دوره بازار و تجربه است
؟؟؟ تو دنیای هوش مصنوعی تجربه دیگه فکر نکنم جواب بده چون ربات ها هزار برابر از انسان ها تجزیه و تحلیل میکنند و تمام
یا این که بگیم میخوای شنا یاد بگیری برو بپر تو استخر اونقدر دست پا میزنی زنده میمونی اونم شانسی یا خسته میشی و غرق میشی و میمیری ![]()
یکی نوشته بود باید مثلا پور صمدی ببینی تمرین کنی بعدا ستاپ خودت و پیدا کنی
ستاپی که هیچ وقت پیدا نمیشه یاict ببینی مایکل یه 1000 تا ویدیو ببین 4 تا ستاپ میده که فقط رو فیوچر نزدک جوابه
هنوز نفهمیده اینجا اول ایرانه دوم همه اول باید با یورو به دلار و بیت شروع کنند ![]()
یا rtm بری یاد بگیری از زندگی پشیمون شی تا اخر عمرت باید دنبال گره خروج باشی بعد یهو به خودت میایی میبیینی عع 80 سالت شد و داری میمیری
الانم جدید سبک فازی امد همه فازی فازی میکنند
یه سوال میگم من از سال 95 تو بازارم برم فازی رو ببینم ؟؟
وقتمون از سر راه اوردیم ![]()
تحلیل کردن و مدیریت سرمایه و رفتار شناسی و پول تو جیب و قیمت دلار فضایی و استاپ و کال مارجین و پراپ و دزدا و پکیچ فروشا و شیپور چیا
پس بیخیال ترید
جوک نگید
سوال اصلی برای کسی که میخواد شروع کنه کدوم دوره کدوم استاد خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین داداش اینجا تو فارکس لقمه آماده نیست اصلا وجود نداره
باید خیلی کار کنی و بکتست بگیری و اخر هم ستاپ خودت رو درست کنی
هیچ راهی به جز این نداره . میانبری هم نداره
شما پور صمدی رو ببین یا البروکس یا هر استادی که خودت دوست داری
بعد از تو حرفهاشون استراتژی برداشت کن . همونو بک تست کن
الان پور صمدی استراتژی هم گذاشته اونو یاد بگیر و بکتست کن و ادامه بده
به نظرم بعد از چند سال ترید مهمترین چیزی که آدم میفهمه اینه که دنبال اسم استاد و دوره بودن به تنهایی چیزی رو عوض نمیکنه
ممکنه یه دوره واقعا خوب باشه ولی تا وقتی خودت ساعت ها چارت نبینی بک تست نگیری و با سرمایه کم یا دمو اجراش نکنی دانشش تبدیل به مهارت نمیشه
تجربه شخصی هر کسی محترمه ولی من خودم بیشتر به نتیجه قابل اندازه گیری و مسیر معاملاتی فرد نگاه میکنم تا اسم استاد و تبلیغ دوره چون آخرش این خود تریدره که باید پای چارت تصمیم بگیره و مسئول نتیجه خودش باشه
دقیقا حرف حساب همینه توی فارکس چیزی به اسم لقمه آماده وجود نداره حتی اگر بهترین استاد دنیا هم یه ستاپ بهت بده تا وقتی خودت صدها بار بک تستش نکنی و نقاط ضعف و قوتشو درنیاری عملا هنوز مال خودت نشده