کال مارجینم اکیه دیگه؟
اصل روان و خودکنترلی که دوستان اشاره کردن و به نظرم مهمترین نکتهست(چون توی پراپ داریم با چند برابر سرمایهای که ظرفیتش رو داریم کار میکنیم…) یه سری نکات مدیریت سرمایه هم هست که باید کامل تحت نظر داشته باشیم…
مثلاً اینکه تو پراپ وین ریت بالا از ریسک به ریوارد بالا مهمتره… WR 》R:R
نکته جالب و عالی بود
توکل بر خدا .
.
احسنت دوست عزیز
سلام…. من خیلییی حساب پراپ از دست دادم تنها به یک دلیل ،عجله برا رسیدن به فاند،بعد از این همه اشتباه به 2نکته رسیدم که هر کی انجام بده مطمئناً به نتیجه ی مورد نظر میرسه:
1.فقط طبق سیستم وپلن معاملاتی تا عمل کن، ن کم و زیاد تمام پارامترهای ورودت اتفاق بیفته ،حتی اگه از آسمان سنگ بیاره.2 فقط معاملاتی رو بگیر که دارای احتمال برد بالا و ریسک به ریوارد خوب یعنی ریوارد حداقل 2به بالا تمام….
کاملا درسته مممونم از راهنماییتون
روانشناسی : اینکه چقدر به خودت مسلط باشی و خودتو کنتر کنی ترید نزنی یاکه میزنی ترس از شکست نداشته باشی استاپو جا به جا کنی
مدیریت ریسک و سرمایه : بیشتر از یک درصد ریسک چیزی جز درادان به شما اضافه نمیکنه مخصوصا اگه تازه پراپ تریدینگو شروع کردین
یه ستاپ مکانیکی ساده با وین ریت متوسط داشته باشی با ترید پلن کافیه، بخصوص اگر راس یه حدود ساعت مشخص باشه نه کل روز ،بعد حتما آمادگی رو داشته باشی، یعنی حداقلل یه سبک مشخصی رو کامل دوره اش رو گذرونده باشی و دقیق یاد گرفته باشی و ستاپ ترید ساده ات رو کامل بلد باشی، بکتست گرفته باشی یه مدت فورواد تست تا ببینی که ستاپت داره کار میکنه
و چیزی ک من به خیلی ها میگم اگر ستاپت یک یا دو ترید در روز هست، و بیشتر نیست
زیر 1% روی هر ترید معامله کردن ،اشتباهه ،
پراپه دگ ،پول کمتر میدی که یه سری قوانین رو رعایت کنی و اینجوری ریسک خیلی کمتری داری که کل مبلغ حساب شخصی مثلا از دست بدی دگ ،پس ترس نباید باشه که نیم درصد و کمتر از نیم درصد بزنی، چون حساب پراپ باید پاس بشه و هرچه زودتر بهتر برای تریدر ایرانی چون َما همینجوری بخاطر مشکلات کشور و تورم از خودمون عقبیم و اگر پراپ زود پاش نشه و تو لوپ نه پاس بشی نه از دست بدی حساب رو، یه فشار روانی خیلی بدی روت وارد میشه که حتی ترید های بعدیت هم اثر میزاره و نمیزاره ک ستاپت رو درست و کامل اجرا کنی
توضیح کامل جامع بود مرسی
با چه مدیریت ریسکی میشه پراپ پاس کرد؟
چه حجمی ورود بزنم بتونم پاس کنم؟
با ریسک به ریوارد ۱ به ۱ میشه ؟
همه اش ب استراتژی و ستاپت بستگی داره، این حرفا یه چیز کلی هست؟
آیا استراتژی و ترید پلن مکتوب تست شده دارید؟
اگر نداری و میخای پراپ بگیری پس همینجوری میخای شانسکی بیای ترید کنی ،اگر شانسکیه ک نکن نگیر اصن
چند سال تجربه داری؟
روشهایی رو برای پاس کرردن پراپ در این تایپیک نوشتم و دوستان دیگر هم راهههای گفتن
من زیاد حساب پراپ پاس کردم چندین حساب مختلف پراپ پاس کردم برداشت هم کردم تنها نقطه که میتونی پراپ پاس کنی ریکس کم با ریوارد بالا و تعداد معامله های محدود با رعایت زمان ترید
من خودم ۴ساعت تو تایم نیورک و ۲معامله تو روز با ریکس نیم درصد و همه ورود هامو با لیمیت انجام میدادم و با رعایت تمام حدودن یک هفته یا یک ماه طول میکشید پاس کردن سال ۲۰۲۴ از فنفیکس پاس گرفتم و حدود ۸۰۰دلار هم تو برداشت اول برداشتم
خب به نظر شما با استراتژی که ریسک به ریوارد ۱ به ۱ داره میشه پاس کرد؟
تقریبا ۲ سال
یه حساب پراپ دارم چند ماهه سربه سرم توش
میشه پاس کرد فقط مدت زمان بیشتری زمان میبره اگه عجول نباشی بگی زود تحویل بدم میشه اگه واقعن تریدر باشی
ببین چی باعث شده سر ب سر باشی ضعفاتو بنویس درسش کن ، بهتر نتیجه میگیری استراتژیتو عوض نکن صبور باش فقط طبق ستاپت معامله بزن .
دمه شماام گرم موفق باشی