تجربیات و روش‌های پاس کردن پراپ فرم‌ها

مدیریت سرمایه دقیق

1 لایک کرده

جمع ریسک‌کل معاملاتتون در طول روز زیر دو درصد باشه

1 لایک کرده

فقط صبر صبر صبر و ریسک منطقی

2 لایک کرده

سپاسگزارم از راهنماییت

این جمله از جورج سوروس خیلی بهم کمک کرد:

“مهم نیست که درست می‌گویید یا اشتباه می‌کنید، بلکه مهم این است که وقتی درست می‌گویید چقدر سود به دست می‌آورید و وقتی اشتباه می‌کنید، چقدر زیان می‌کنید.”

ورود هام رو روی نیم درصد میزارم،اگر اشتباه بود تا ۳ اشتباه معادل ۱.۵ درصد حق معامله به خودم میدم.

ولی اگر ورود زدم و اطمینان پیدا کردم تحلیلم درست بوده ریسک رو ۲ تا ۴ برابر میکنم و سود خوبی به دست میارم.

4 لایک کرده

سپاسگزارم

خیلی نکته عالی بود

1 لایک کرده

سلام و احترام،
دو نکته اصلی وجود داره. یک اینکه شما به طور کامل، قوانین اون پراپ رو بلد باشی و از هر حرکتی که میکنی، اگاهی داشته باشی تا یه وقت به مشکل نخوری

دوم هم مدیریت سرمایه اس که دوستان بالاتر، بهتر از منم توضیح دادن خدمتت.

موفق باشی

1 لایک کرده

کاملا درسته ممنونم

1 لایک کرده

یعنی در حین معامله حجم اضافه میکنید ؟

توی دیدگاهی که من به چارت دارم دو لحظه وجود داره،لحظه ای که بهترین نقطه ی وروده اما تایید کننده ی نهایی نیست،نقطه ای که روند تایید میشه و اطمینان پیدا میکنم تحلیلم احتمال خیلی زیاد درست بوده.

نیم درصد رو روی لحظه اول یعنی بهترین نقطه ی ورود از نظر ریسک به ریوارد و استاپ لاس کمتر وارد میشم،اگر توی کندلای بعدی به لحظه دوم رسیدم حجمم رو اضافه میکنم،اگر دیدم شل و سفت داره میشه و از موعد عالی حرکتش گذشته یا بازی میکنه یا میزارم با همون ریسک نیم درصد سود کنم یا در نهایت ضرر شه.

اضافه حجم رو زمانی انجام میدم که خیلی مطمئنم.

4 لایک کرده

خیلی هم عالی و قطعا حرفه ای … ممنون

1 لایک کرده

مدیریت سرمایه ریسک ثابت. حد ضرر و حد سود روزانه.

2 لایک کرده

یه اکسپرت هست واسه اینکه حجم لات سایز هر پوزیشن رو با توجه به فاصله استاپ و ریسک مشخص شده توی تنظیمات محاسبه میکنه ، مثلا مشخص میکنی ۱۰۰ دلار ریسک هر‌پوزیشن باشه ، این اکسپرت لات سایز پوزیشن رو با توجه به فاصله استاپ محاسبه میکنه و همیشه استاپ نهایت ۱۰۰ دلار هست ،

1 لایک کرده

اصلا نباید با هدف پاس کردن پراپ ترید کنی دید بلند مدت داشته باش که قراره چندین سال سود بگیری از مارکت و بر اساس اون دید رفتار حرفه ای داشته باش.

2 لایک کرده

یه نکته‌ای که همه میدونیم ولی سر بزنگاه انجام نمیدیم اینه که برای جبران ضرر وارد انتقام‌گیری از بازار و جبران ضرر میشیم … و این همون چاهیه که خودمون برا خودمون می‌کنیم …. توصیه به اینکه ذهنیتت رو عوض کن جواب نمی‌ده ، اینقدر باید با خودمون بجنگیم و ضرر بدیم تا ادب بشیم .

و اینجاست که مدیریت ریسک و سرمایه راه نجاته. دوام آوردن و موندن تو بازار و چسبیدن به یک استراتژی درست و استاد شدن در اون ، بسیار مهمه و در نهایت اینکه حفظ سرمایه هر چند با سودهای اندک از هر چیزی مهمتره

پر سود باشید

1 لایک کرده

ممنونم از توضیحت

1 لایک کرده

سپاسگزارم نکته مهمیه

1 لایک کرده

واقا نکته خوبی اشاره کردید سپاس از توضیحتون

1 لایک کرده

همین چند تایی گه گفتی خودش باید چند تا حساب fail بشه تا تجربه بشه

1 لایک کرده

صد در صد همین طوره گفتنش سهله عملش سخته

2 لایک کرده