مدیریت سرمایه دقیق
جمع ریسککل معاملاتتون در طول روز زیر دو درصد باشه
فقط صبر صبر صبر و ریسک منطقی
سپاسگزارم از راهنماییت
این جمله از جورج سوروس خیلی بهم کمک کرد:
“مهم نیست که درست میگویید یا اشتباه میکنید، بلکه مهم این است که وقتی درست میگویید چقدر سود به دست میآورید و وقتی اشتباه میکنید، چقدر زیان میکنید.”
ورود هام رو روی نیم درصد میزارم،اگر اشتباه بود تا ۳ اشتباه معادل ۱.۵ درصد حق معامله به خودم میدم.
ولی اگر ورود زدم و اطمینان پیدا کردم تحلیلم درست بوده ریسک رو ۲ تا ۴ برابر میکنم و سود خوبی به دست میارم.
سپاسگزارم
خیلی نکته عالی بود
سلام و احترام،
دو نکته اصلی وجود داره. یک اینکه شما به طور کامل، قوانین اون پراپ رو بلد باشی و از هر حرکتی که میکنی، اگاهی داشته باشی تا یه وقت به مشکل نخوری
دوم هم مدیریت سرمایه اس که دوستان بالاتر، بهتر از منم توضیح دادن خدمتت.
موفق باشی
کاملا درسته ممنونم
یعنی در حین معامله حجم اضافه میکنید ؟
توی دیدگاهی که من به چارت دارم دو لحظه وجود داره،لحظه ای که بهترین نقطه ی وروده اما تایید کننده ی نهایی نیست،نقطه ای که روند تایید میشه و اطمینان پیدا میکنم تحلیلم احتمال خیلی زیاد درست بوده.
نیم درصد رو روی لحظه اول یعنی بهترین نقطه ی ورود از نظر ریسک به ریوارد و استاپ لاس کمتر وارد میشم،اگر توی کندلای بعدی به لحظه دوم رسیدم حجمم رو اضافه میکنم،اگر دیدم شل و سفت داره میشه و از موعد عالی حرکتش گذشته یا بازی میکنه یا میزارم با همون ریسک نیم درصد سود کنم یا در نهایت ضرر شه.
اضافه حجم رو زمانی انجام میدم که خیلی مطمئنم.
خیلی هم عالی و قطعا حرفه ای … ممنون
مدیریت سرمایه ریسک ثابت. حد ضرر و حد سود روزانه.
یه اکسپرت هست واسه اینکه حجم لات سایز هر پوزیشن رو با توجه به فاصله استاپ و ریسک مشخص شده توی تنظیمات محاسبه میکنه ، مثلا مشخص میکنی ۱۰۰ دلار ریسک هرپوزیشن باشه ، این اکسپرت لات سایز پوزیشن رو با توجه به فاصله استاپ محاسبه میکنه و همیشه استاپ نهایت ۱۰۰ دلار هست ،
اصلا نباید با هدف پاس کردن پراپ ترید کنی دید بلند مدت داشته باش که قراره چندین سال سود بگیری از مارکت و بر اساس اون دید رفتار حرفه ای داشته باش.
یه نکتهای که همه میدونیم ولی سر بزنگاه انجام نمیدیم اینه که برای جبران ضرر وارد انتقامگیری از بازار و جبران ضرر میشیم … و این همون چاهیه که خودمون برا خودمون میکنیم …. توصیه به اینکه ذهنیتت رو عوض کن جواب نمیده ، اینقدر باید با خودمون بجنگیم و ضرر بدیم تا ادب بشیم .
و اینجاست که مدیریت ریسک و سرمایه راه نجاته. دوام آوردن و موندن تو بازار و چسبیدن به یک استراتژی درست و استاد شدن در اون ، بسیار مهمه و در نهایت اینکه حفظ سرمایه هر چند با سودهای اندک از هر چیزی مهمتره
پر سود باشید
ممنونم از توضیحت
سپاسگزارم نکته مهمیه
واقا نکته خوبی اشاره کردید سپاس از توضیحتون
همین چند تایی گه گفتی خودش باید چند تا حساب fail بشه تا تجربه بشه
صد در صد همین طوره گفتنش سهله عملش سخته