تجربیات و روش‌های پاس کردن پراپ فرم‌ها

استراتژی برای پاس کردن پراپ خیلی مهمه.
ریوارد یک اصلا خوب نیست چون تعداد معامله زیادی برای پاس کردن میخواد و همین باعث میشه از لحاظ ذهنی خسته بشی.
ریوارد ۲ و ۳ اوکی هست.
مدیریت ریسک یک درصد خوبه.

بستگی داره به نوع پراپ و هدف شخص و استراتژی مورد استفاده اش و این که با چه روشی راحت هست

خودت فکر می کنی علتش چیه؟

حس میکنم بخاطر ریسک به ریوارد استراتژیمه و مدیریت ریسکی که دارم

ولی نمیدونم چجوری درستش کنم

درجا میزنم

خب اول باید مطمئن باشی که ایراد از کجاست این ویدیو رو در آپارات نگاه کن آخرای قسمت اول و قسمت دومش بخصوص به درد تو می خوره داره یاد میده که چطور از یه فایل اکسل استفاده کنی تا بفهمی که ایرادت از روانشناسی ترید هست یا از مدیریت ریسک و یا از استراتژیت.

فایل اون اکسل رو من برات توی این لینک میذارم بردار.

https://cdn.imgurl.ir/uploads/s188851_an-table.xlsx

بحث پاس کردن و سرتفکیت پاس کردن حساب به کنار و بحث سرتفکیت برداشت به کنار…

اهل دلاش میدونن تفاوت بین این دو چقدرررر زیاده….

ممنونم از راهنماییت

فایل رو دانلود کردم فقط ویدیو هاشو از کجا دانلود کنم ببینم؟

در آپارات این یه فیلم سه قسمتی هست اواخر قسمت اول و در قسمت دوم توضیح میده که چطوری باید اون جدول اکسل رو پر کنی کمی حوضله میخواد ولی ابزار خیلی مفیدی هست که یک بار برای همیشه برات مشخص میکنه که ایرادت در چه زمنیه ای هست

خیلی ممنونم از لطفت

سرتیفیکیتی که میدن بدرد چی میخوره؟

بیشتر واسه اثبات کارشون پخش میکنن تو کانال برداشت سرمایه گزار برتر داخل تلگرام.

واسه افزایش اشتیاق و روحیه تریدر هم هست لذت بخشه یه جوری گواهی اثبات تریدر سودمنده

منظورم سرتفکیت برداشته نه سرتفکیت پاس کردن حساب.

خیلی از رفیقام حسابو پاس میکنن ولی به اولین برداشت نمی رسن حسابو از دست میدن.

حستون وقتی اولین سرتفیکیتو دریافت کردین چی بود؟

یا اولین فیل کردنتون

اولین اکانتی که فیل کردم یادمه کلا ۵ ساعت از گرفتنش گذشته بود :expressionless_face: واقعا شک عجیبی بود بهم خورد اون روز :man_shrugging: تا شب قبلش (یک شنبه هم بود) فک می‌کردم فردا اکانت رو میگیرم و مارکت رو به آتیش می‌کشم :joy: نبودی ببینی مارکت چجوری کبریت کشید زیرم :man_facepalming::joy:

شب تو اتوبان با آهنگ مورد علاقم داشتم داد میزدم صبح صدام در نمیومد :rofl: همه میگفتن سرما خوردی؟

از تجربه ی پاس کردنتون هم بگید

و اینکه چقدر زمان برد پاس شد

اون گرفتگی صدا خودش کلی لذت داشته :ok_hand:

حقیقتا من توی سه تا حساب اولم توی همون مرحله اول رد شدم (هم کم تجربه بودم و هم پلن مکتوب و مدیریت حساب خامی داشتم ) فقط بازه زمانی رد شدنم هر بار بیشتر شد

بعد بار سوم حدودا ۳ ماه دیگه حساب نگرفتم و افتادم روی برطرف کردن باگ هایی که داشتم حساب پنجمی که گرفتم (از اونجا با یکی از دوستان نزدیکم شروع کردم تا امروز) به حساب ریل رسید (که البته اونم توی ریل بخاطر ریسک شناور از دست رفت) و برداشت ما از هفتین حسابی که گرفتیم شروع شد این مسیر من بود نمی‌دونم شاید نیاز بود من این بالا و پایین رو طی کنم تا آمادگی لازم رو بدست بیارم و بودن عزیزانی که این مسیر براشون از مال من کوتاه تر بوده

دمتون گرم که جا نزدید

میگن بهشت را به بها میدن نه به بهانه

شما هم واقعا زحمتشو کشیدید :clap:t2: :clap:t2:

سپاسگزارم از لطف شما امیدوارم این مسیر برای شما هموارتر باشه :folded_hands: