من اکانتم بدون تاریخه و نیم درصد ریسک هر معاملم هست و سه معامله در روز مجازم
تا 9 و نیم درصد رشد رفتم و دقیقا یه تارگت میخاستم اون روز اور ترید کردم و حسابم رفت تو منهای 4 و روز بعدشم سه استاپ البته طبق پلن … انگار یه قدمی ای که دستم داشت میخورد افتادم… ATH زدم و الانم یه اصلاح عمیق داده نمودار حسابم … کسی ام هست مثل من باشه ؟
بدترین قسمت پاس کردن چالش همین رنج زدنشه
روان رو نابود میکنه
منم میخواستم پراپ بردارم.روی کاغذ چند مدل مدیریت سرمایه نوشتم و تئوری اوکی بود
تا دیدم تعداد افرادی مثل شما که در چرخه رنج هستن زیادن
نه حساب از دست میره و نه پاس میشه و میره برای حساب اصلی
و به نظرم مشکل اصلی از زمان رسیدن به حساب اصلی شروع میشه.چرخه رنج در اون حساب یعنی عدم رسیدن به سود و فعالیت برای هیچ
تجربه شخصی.
چالش رو با حساب ریل اشتباه نگیرید…
برای چالش هدف پاس کردن هست و نه صرفا نگه داری حساب…
یعنی نیاز نیست خیلی محافظه وار جلو برید.
قمار نکنید اما کمی فیتیله رو بالا بکشید من خودم 1 الی 2 درصد ریسک میکنم بسته به ساعت، سشن، شرایط… روی ریوارد 1 یا برک اون میکنم یا 50% خالی و میره برای ریوارد 2.5 تا 3
اما حساب ریل فرق داره، هدف نگه داری حسابه، و سود با سیو سود های ریز ریز میاد. تارگتتون رو بذارید 3 ماه یکبار 10% خیلی راحت برداشت میزنید… هر معامله 0.25 الی0. 5 درصد.
حساب پراپی رو انتخاب کنید که بدون مشکل و جالش بتونید 5 بار خرید کنید. نه اینکه بگم قمار کنید و… منظورم اینه از ترس از دست دادن مدیرریت ریسک رو خراب نکنید و با ترس ترید کنید. عددی باشه که راحت 1الی 2% رو بزنید…
مهمترین رازش بنظرم همینه…
چالش رو چالش وار بزنید.
ریل رو ریل وار😂
تارگت سودتون هم بذارید 3 ماه یکبار 10% عجله نکنید.
خیلی وقت ها هم میشه پیش میاد خیلی زود تر تارگت میخوره…
پراپ واقعیه ، پولم میده، اذیتم نمیکنه…
اگر واقعا تریدر باشی
راستش یه زمانی دوره آموزشی و منتورینگ میذاشتم اما خیلی وقته نمیذارم و آموزش نمیدم ![]()
اینم گفتم که بگم عکس های پایین تبلیغاتی نیست و صرفا برای اینه دوستان مستندات ببینن و مطمئن باشن حرف رو از کسی میشنون که تجربه کرده و صرفا نظر شخصیش نیست و با خیال راحت انجام بدن. همین
گفتم بگم که حرف و حدیثی پیش نیاد:joy:![]()
![]()
میتونی چارت و لاگ معاملاتی رو بزاری. قوانین اون پراپ هم همینطور
از یه هوش مصنوعی کمک بگیر، نقاط قوت و ضعف پیدا میکنه کمکت میکنه.
ممنون از راهنمایی و توضیحات جامع و کاملتون . امروز کلی بررسی کردم دیدم چقدرررررررر تارگتها که بخاطر اسپرد نزده و من دستی نبستم . کلا دستی بستن انگار بزرگترین خطاس در حالیکه اگر لاقل روی یک تریل میکردمم ده بار تا حالا گذشته بود این مرحله ، بیشتر مدیریت معاملاتم الان به چالش برخورده
من بارها و بارها بخاطر اینکه از استاپ ترس داشتم فری نکردم معاملاتمو حتی جایی که سطوح برگشت قیمت بود و میتونستم تارگت کوچکتری بزارم ، نه تنها سود رو از دست دادم بلکه ضرر شده در صورتیکه تو پلنم وقتی تارگت روی سطوح برگشتیه باید فری کنم… امروز بعد از معلاملاتم کلی بررسی کردم به این نکات رسیدم هوش مصنوعی نمیتونه تو این زمینه کاری بکنه …
به قول دوستمون آقای امیرحسین من چالش رو خیلی ایده آل خاستم برگزار کنم و زیادی صفر و یک بودم الان متوجه شدم باید نرمش به خرج داد و لعنت به اینستا که آدمو واقعا گمراه میکنه
مخصوصا فقط نیم درصد میخاستم … انگار ازین رسیدن به موفقیته ترسیدم … شاید موفقیت نباشه اما برای من یه اون روز انگار بود… البته امروز واقعا درگیر شدم و بررسی کردم و دیدم نباید بزارم مسیر تبدیل به مرحله بشه برام … و و و مدیریت معاملاتمو تغییر بدم مرسی از همه دوستان
چرا نشه؟ امتحانش کن
پس خیلی سخت نگرفته، اگه براساس Equity حد ضرر مشخص میکردن، سختر ولی بصرفه تر!
من نظر شخصیم اینه هنر معامله گر ، معامله گریشه… یعنی مدیریت ریسک… اینکه یاد بگیره از روس سیستم و منطق و دلیل ریسکش رو کاهش بده و سودش رو سیو کنه…
بستن دستی معامله کار اشتباهی نیست مگر اینکه این تصمیم احساسی باشه …
سود تریدر از تحلیلش نمیاد ، از مدیریت معاملش میاد…
یه جمله ای بود یادم نیست از کیه… میگفت مهم اینه وقتی اشتباه کردی کمترینی که میشه رو ببازی و وقتی درست گفتی بیشترین رو…
خیلی ها فکر میکنن سود از وین ریت میاد
خیلی ها فکر میکنن از ریوارد
ولی واقعیت داستان اینه سود از پرافیت فکتور میاد…
پرافیت فکتور تریدر بر اساس نسبت کلی مقدار سود نسبت به مقدار ریسک میاد…
یعنی شما یجا ریوارد 1 بیشترین ریواردته… یجا دیگه ریوارد 10… این که ریوارد ثابت بذاری از نظر شخصی من اشتباهه… چون این بازار پویا هست تریدر هم باید پویا باشه…
معامله تا 1 رفته شواهد داره میگه زورش نمیرسه ادامه بده مثلا adr روزانه پرشده یا نزدیک خبر هست یا … خوب 1 بیشترین وبهترین ریوارده میبندی و از خیر ریوارد 3 ثابت میگذری
یه معامله دیگه میبینی نزدیک 3 هست از طرفی شرایط نشون میده روند جون داره و راه داره ادامه بده و… خوب میای روی ریوارد 1 یا 2 برک اون میکنی و با روند میری یهو میبینی الکی الکی ریوارد 5 6 اومدی بیرون در صورتی که اصلا برنامه این نبوده…
معامله گری اسمش روشه یعنی هنر معامله و مدیریتش…
خیلی ذهنتون رو درگیر قوائد کلیشه ای نکنید… از یه جایی به بعد قانون میشه سود کردن و رشد حساب.
یه قانون داشته باشید ( بزن درویی از مارکت نکنید یعنی جوری ترید نکنید که اگر قرار بود به کسی سرمایه بدید و جولوتون اونجوری ترید میکرد حتی اگکر سود میکرد بهش سرمایه نمیدادید… به من ثابت شد سودی که بزن درویی از بازار باشه 1000% از آدم پسش میگیره چند برابرش رو…)
بنظر من مدیریت ترید و سرمایه, تریدر رو سود ده میکنه
تحلیل خوب اون سود رو بیشتر میکنه. ولی خب باید سودی باشه که بیشترش کنه یا نه
یعنی تحلیل خوب بدون مدیریت خوب به هیچ دردی نمیخوره
کاملا درست میگی…
ممکنه تحلیل درست و خوب باشه اما معامله زیان بشه به 1001 دلیل که تهش میشه احتمالاتی بودن بازار
برعکس ممکنه تحلیل متوسط باشه اما سود بشه بازم به 1001 دلیل …
من متوجه یه واقعیت شدم که تو یکی از پست ها هم گفتم…
هنر تریدر اینه زیانش رو مدیریت کنه ، این فقط یه توحم هست که سود رو ما بدست میاریم…
یجورایی سود یه هدیه از سمت بازاره…
هنر تریدر نگه داری اون سوده با مدیریت زیان هاش…
مدیریت زیان هم از مدیریت ریسک و مدیریت معامله میاد…
یه کتابی هست به نام شیوه لاکپشت ها یه استوره توشه به اسم ریچارد دنیس (تحقیق کنید کیه باحاله…)
تو کتابه یکی از هنر جو هاش تعریف میکنه یکی از عادت های ریچارد این بوده میومده بدون هیچ تحلیل و… یهو رو سیستم نفرات یه معامله باز میکرده خرید یا فروش بدون هیچ دیدگاهی و بهشون میگفته حالا مدیریتش کن…
موضوع همینه تریدر در نهایت کسی هست که یاد گرفته با مدیریت معامله با کمترین ریسک ممکن روی حساب بیشترین سود ممکن رو بگیره… نه کسی که با بهترین تحلیل بیشترین سود رو بگیره…
با توجه به نماد و سشن معاملاتیتون که شبیه به منه
از تجربه ی خودم بگم
داوجونز اپن بورس نیویورک خودش یه هیجان خود به خودی ایجاد میکنه
ذهن ماهم خواسته یا ناخواسته دنبال سود کردنه
تمامی مدت روز و تایم معاملاتتون باخودتون تکرار کنید وظیفه امروزم فقط طبق پلن عمل کردن با نهایت ۱ درصد ریسکه وقتی این مقدار ضرر پر شد اگه تا فردا صبحم موقعیت ورود بده شما سیستمو خاموش کنیدروز بعد
روز جدید هم بدون توجه به برایند روز قبل استارت بزنید
باریسک کم هرچقدر کم که ضرر شد فرقی نداشته باشه شروع کنید با حتی ۱۰ دلار اصلا
هدف فقط اجرا پلن باشه وقتی پلن اجرا شد سودش هم میاد
شما وقتی تا ۹/۵ درصد سود کسب کردی یعنی بازم میتونی اما زمانی که ذهن از کسب سود خارج بشه بیاد رو اجرا
نمادی که روش کار میکنی رنج میزنی یا سود و ضرر خودت رنج میزنه
سود و ضرر خودم رنج میزنه …
مرسی از راهنمایی و همدلیتون ![]()
![]()
![]()
موافقم و ممنون از راهنماییتون ![]()
![]()
![]()
خیلی خیلی کمک کننده بود مرسی از وقتی که گذاشتین و اینهمه توضیح دادین به من خیلی کمک کرد امیدوارم باقی دوستانیم که شبیه منم بهشون کمک بشه بازم ممنون
الان به دلیل اخبار که همه خل شدیم ولی کلا یه تایم ریلکسی کمک زیادی میتونه بکنه
زنده باشید، خوشحالم براتون مفید بوده🙏