سلام دوستان
هرکس به تازگی از مای پراپ پراپی رو خریداری کرده اینجا اطلاع بده و از وضعیت فعلی پراپش هم خبر بده
سلام دوستان
هرکس به تازگی از مای پراپ پراپی رو خریداری کرده اینجا اطلاع بده و از وضعیت فعلی پراپش هم خبر بده
نظرات کاربرانش زیر این پست اصلا خوب نیس
قبل از خرید حساب حتما تحقیق کن در مورد مای پراپ
خودش بده یا اون بروکرش بده؟
من تاحالا خرید نداشتم ازشون
ولی جالبه ک دارن وصل میکنن و بقیه پراپا خوابن
من یه هفته هستش که مرحله یک رو پاس کردم. ولی قسمت تیکت ها بسته هستش و نمیشه تیکت داد. بله هم پیام دادم جوابی نمیدن
+982191014049
با این شماره تماس بگیر ۹۸ هم پاک کن
اپدیت بده بهمون لطفا ک جواب دادن یا نه
یک هفته تعطیل بودن توی نوروز و الان تازه دکمه ثبت تیکت فعال شده و پاسخ دادن. منم منتظرم اکانت مرحله دومم رو بدن.
مای پراپ اسکمه خودتون رو اسیر نکنید
سروراش که وصله
دوستان کسی هست تازگیا برداشت داشته باشه از ملی پراپ خبر بدید …
حالا ما که اکانت خریدیم داریم میرسم جلو
ولی چون حرف پشتش زیاده خیابون راحت بشه بهتره
من از قبل عید خریده بودم انقدر حساب قطعو وصل شده که دردادون کلی خورده ولی پنل انالایز نداره حساب رو با بیمه گرفتم الان بهش میگم حسابمو بررسی کن ممکنه که فیل شده باشه میگه اول باید به تارگت 8 درصد برسی تا بررسی بشه.خب اقا من میدوننم که حساب از دست رفته چرا روش زحمت بکشم /واقعا مسخرن
با متاتریدر ۵ نصب شده رو ویندوز با نت همراه اول برا من خوب جواب میده و خیلی کم قطع میشه….امتحان کن حتما…و البته متاتریدر۵ از قبل رو وبندوزم نصب بوده و پلتفرمی که خودشون ارسال کردن رو نتوستم نصب کنم….
الان درست شده اره ولی من قبل از عید ترید میکردم خیلی قطع میشد کلا بهم ریختم واسه همین از دست دادم حسابو
بنویس پای تجربه…الان که وضعیتش بهتر شده ، با یه حساب کوچیک از نو شروع کنی به نظرم منطقی باشه..در کنارش روی قبلی ام همون معامله هارو بزن که اگه درادان نخورده باشه، پاس بشه…موفق باشی🌹
منم اکانت خریدم الان که دارم میبینم چه نارضایتی بالاست
کسی هست تا الان برداشت کرده باشه از مای پراپ؟؟؟
پلتفرمش روونه؟ متا ۵ داره یا تحت وبه؟
قبلش تحقیق میکردی بعد میخریدی پول نمیدن برادر امیدوارم به برداشت رسیدی بهت پرداخت کنن
سلام لطف میکنی در مورد سرعت و کارکرد متاتریدر ۵ مای پراپ در نت ملی و درست عمل کردن حد سود و حد ضرر و هر ریزه کاری دیگش به ما طالاعات بدی. مثلا اگر چارت فراز داری، کندلای مای پراپ در یک دقیقه چقدر با کندلای فراز فرق داره
اصلا پراپش خوب نیس . قانون بیست ثانیه داشت قبلا حالا نمیدونم بازم داره یا نه . معامله باز کنی به هر دلیلی زود ببندی تخلفه یا حتی استاپ بخوری زیر بیست ثانیه تخلفه . نمیدونم این قانون حذف کردن یا نه .
قیمتش نسبت به بقیه پراپا گرونتره . اون پلنی که هم قیمت بقیه بود محدودیت زمانی داره برا پاس کردن .
اون یکی که محدودیت نداشت گرونتره .پس چرا باید ازش خرید کرد
تو بحث پرداخت هم کلی نارضایتی دارن کاربرا .
پس پراپش کنسله
سرمایه گذار برتر به پایین کلا کنسله !
پراپ فنفیکس خریدم امروز،۲درصد رو سودم