از مای پراپ خبر بدید

راحت میشه وصل شد؟من میترسم بگیرم بعد ببینم اصلا نمیشه کار کرد

بعضی بروکرا تحت وبش برام باز نشد . نمیدونم پراپ بگیرم باز شه یا نه😞

موقتا قطع هست

ولی پراپ خوبیه. هرکس شکست خورده بهونه میتراشه و بد میگه ازشون همین.

تخفیف هم خوب میذاره برخلاف سرمایه گذار برتر.

اگر راضی نشدی پراپکو هم هست. کاملا باز. قیمتای بهتر و قوانین کمتر. خییییلی کمتر

پراپکو نمیدونم چطوریه ولی یه حساب کوچیک بگیرم به امتحانش می ارزه . مسابقه شم شرکت کردم

دوستان سرور مای پراپ شماا هم یک روز که قطعه؟

اکانت تست قطع احتملا چالش ها فعال باشه ولی چه فایده پراپی که پرداخت سود نداره

اکانت چالش هم قطعه

برای یه بنده خدا هست مجید فامیلیش یادم رفت پیج فعالی تو اینستا داره یه ستاپ باحال هم یاد داد برای تایم فرم یک دقیقه رو طلا واقعا جالب بود ولی پراپش بد زیاد گفتن ازش یه پراپ مرحله یک فیری داشت گرفتم امتحانش کنم همه چیش خوب بود پاس کردم گفتن پول مرحله دوم به بد رو بده دیدم بد میگن از پرداختش بیخیال شدم

فعلا ک قطعه

وصل شد میگم ولی مای پراپ گفته تا اطلاع ثانوی قطعه بخاطر اختلال اینترنت فک کنم دوشنبه بود شروع شد قطعیش

مای پراپ بر خلاف ادعا شما اصلا اسکم خالصه من بیشتر پراپ ها رو چالش خریدم مای پراپ هم اینستا وهم تلگرام منو بلاک کرده و سودمو که ۵هزارتا بود پیچونده.اگه اطلاعاتی از هر پراپ دیگه ای خواستین در خدمتم چون بیشتراشونو حساب خریدم

هنوزم همین قانون مسخره رو دارن جالبه اگه این قانونو نقض کنی حسابو ازت میگیرن.چون روشم اوردر گذاریه یدونه معاملم که اوردر سل بود فعال شد و به دلیل نوسان و شارپ قیمتی اس الم زیر ۲۰ثانیه فعال شد حساب رییلو ازم گرفتن تو سودم بودم اینستا و تلگرامم بلاکم کردن😂

همینکه بعد از پاس شدن دو مرحله اول و دوم احراز هویت میکنه خودش سوال هست یعنی بعد از پاس کردن چالشها میتونه احراز هویت نکنه و ایراد بگیره

من مرحله اول پاس کردم ولی با توجه به کمی پیگیری های شخصی و فیک بازی های که انجام دادن و افراد را بعنوان تریدر به نمایش میزاشتن و اسم های که بعنوان پاس شده و برداشت های فیک میزاشتن دیگه ادامه ندادم ….

من افراد نزدیکی رو میشناسم که برداشت زدن از این پراپ و با من هم در میون گزاشتن با خیال راحت تریدتو بزن به حرف بقیه هم گوش نده که 90 درصد کاربرا به علت ماهیت پراپ تریدینگ ناراضی هستن و اون 90 درصد ذهنیت 10 درصد برنده رو خراب میکنن

مرحله برداشت سود احراز هویت صورت میگیره

دوستان تنها پراپ سرمایه گذار برتر که ثابت شده هستش بعد از اون هر پراپی شرکت کنید ریسک داره که به عهده خودتون