سلام دوستان
اگه کسی اطلاعاتی درخصصوص این پراپ یا برداشتی داشته اینجا بذاره
سلام دوستان
اگه کسی اطلاعاتی درخصصوص این پراپ یا برداشتی داشته اینجا بذاره
من قبل از قطعی اینترنت یا سه تا شرکت کا رمیکردم اول سرمایه گذار برتر دوم کامبت و سوم پراپکو، پراپکو امکان فریز کزدن حسابهاش رو از همون موقع داشت و منکه دو تا چالش کوچیک رو با تخفیف گرفته بودم فریز کردم همون موقع و هنوز تجربه برداشت ندارم. اخیرا یه مسابقه رایگان گذاشته روی نت ملی ثبت نام کردم چون میخوام ببینم پلتفرمش نسبت به رابین سود که اون هم روی نت ملی هست بهتره یا نه، اگر پلتفرمی داشته باشه روی نت ملی که قابل قبول باشه من حتما ازش چالشای بالاتر میگیرم چون لاقل یه دفتر فیزیکی داره
فعلا رایگان زده قبلا ی مدت فعال بود ی مدت زیاد اف ینی این چرخهش هست و میاد و میره
درود بر همگی
ب یک پراپ لجیت و خوب احتیاج دارم مثه فانددنکست ولی اینجا وصل باشه
رابین سود قوانینش یجوریه مخصوصا پلتفرمش ک باگ داره
ته ته نقدینگی ام هستم
مای پراپ ی اکانت گرفتم ولیکن قطع شده
پراپکو تبلیغشو دیدم
کسی گرفته و وصله براش؟
همچنین وب تریدر مای پراپ خوب بود تا زمانی ک قطع شد و خوب نبود
باتشکر از پاسخ تون
فکر کنم مای پراپ برنامه متا تریدر میشد کار کرد در مورد پراپ کو فکر کنم الان کار خدمات نمیده فقط یک مسابقه مزخرف داره
گفتن طی هفته اینده ممکنه شروع شه خدماتش
سلام نقدینگی خوب اگه داری که برو بروکر فعلا
مای پراپ کلاه برداری است
پول نده به اینا
نهایت یکی دوهفته دیگه سرمایه گذار برتر وصل میشه
پراپکو ==== اسکم
سلام دوست عزیز
حق کاملا با شماس
قوانین رابین سود سختگیرانه است ولی خب نشدنی هم نیست. در بعضی تاپیک ها دوستان راهکارهای مختلف برای پاس کردن حساب هاشون رو میزارن که اگر استفاده کنی، میتونه خیلی کمکتون بکنه
در مورد پراپکو، اخیرا مسابقه ای برگزار کردن که میتونید یکم سیستمشون را مورد آزمایش قرار بدی و به اصطلاح محک بزنی شرایط رو.
در مورد پلتفرم رابین سود هم بگم که وضعیتش در حال حاضر یکم بهتر شده ولی خب جا همچنان برای بهتر شدن هم داره.
اگر برای اتصال به متاتریدر هم نیاز به راهنمایی داشتید، بنده تاپیکی زده بودم که مرتبط با یکی از بروکرهاس. میتونید ازش استفاده کنید تا حداقل چارت متاتریدر رو هم در اختیار داشته باشید.
موفق باشید ![]()
رابین-سود
پراپکو
من قبل از قطعی نت سبد پراپم به ترتیب اینا بود: ۱- سگب ۲- کامبت ۳- پراپکو ولی از پراپگو با تخفیف بالا چند تا چالش یک کا خریده بودم که از همون وقت فریز بودن. پراپکو یه مسابقه گذشته فکر کنم مهلت ثبت نامش امروز تموم بشه رایگان هست می تونی شرکت کنی و ببینی پلتفرمش روی نت ملی چطور هست اگر خوب بود برای گرفتن چالش پایین در این شرایط بین پراپهای نت ملی شاید بد نباشه
شما داشتین قبلا؟
بله، توصیه نمیکنم
برای مطمئن شدن نظرات بخونید
با سلام خلاصه بگم پراپکو اسکمه فریب تبلیغالتش را نخورید من چند ماه باهاشون. کار کردم وقتی موقع برداشت سود رسید تقریبا همون روز که ثبت درخواست برداشت دادم خودشونن دستگاه جدید به حسابم وصل کردن و به این بهانه و دروغ های ساختگی خودشون سودمو ندادن اولش متوجه نمیشی وقتی موقع برداشت برسه میفهمی سرت کلاه رفته اینا کلاه بردارن مواظب سرمایه خودتون باشید
سلام خسته نباشید میگم به همه تریدرا
پراپکو چقدر معتبره؟
اگر بخوام از یکی از جاهایی که الان کار میکنه و برداشت هم داره پراپ بگیرم و پاس کنم کجارو پیشنهاد میدید؟
سلام خسته نباشید میگم به همه تریدرا
پراپکو چقدر معتبره؟
اگر بخوام از یکی از جاهایی که الان کار میکنه و برداشت هم داره پراپ بگیرم و پاس کنم کجارو پیشنهاد میدین؟
درود دوستان
با توجه به دو روز گذشته که مسابقه پراپکو شروع شده
زیرساخت مناسب و سرور استیبل و ثابتی نداره و اصلا نمیشه ترید کرد …
تجربه شما چیه؟ بنظرم نمیشه فعالیت کرد تو این پراپ فعلا
منم دیروز اکانت تست رو بررسی کردم اسپرد داوجونز ۸ پیپ بود ،خیلی وحشتناکه
تا الان داشتم پراپکو چک میکردم ، متاتریدرش هم چک کردم سرعتش خوبه ، سوابق و صلاحیتش بررسی کردم مشکلی پیدا نکردم جز اینه برداشت سود های داخل سایت برای مرداد پارساله و اپدیتش نکردن !!!
قوانینش خوندم خوبه و راحت تره نسبت به فنفیکس و رابین سود که اونارم دارم تست میکنم
خودم شخصا میخوام پراپکو کار کنم از این هفته حداقل تا زمانی که نت ها و سرمایه گذار برتر و فانددنکست درست بشه
نمره خوبی هم داره از همین سایت بروکر 4.6 از 5 که واقعا خوبه. اگر مشکلی باهاش داشتید بگید اینجا همه استفاده کنند