متصل شدن متاتریدر مای پراپ

سلام دوستانی که دنبال تریدر توی این شرایط هستن میتونن از شرکت مای پراپ یه پراپ بخرن وترید کنن توی متاتریدر5 و سرور های جدیدی اضافه کرده که بتونین وصل بشین من خودم وصل شدم خوبه پشتیانی عالی هم داره

2 لایک کرده

کاکو ما یه راه میخوایم به حساب خودمون وصل بشیم

8 لایک کرده

بله متوجه ام ولی فعلا متاسفانه شرایط اینجوری هست مجبوریم یه راه دیگه ای را پیش بگیریم که با این اوضاع عقب نمونیم

3 لایک کرده

ادرس سایتی که میشه توش ثبت نام کرد رو میفرستین

3 لایک کرده

شما قبل ملی شدن نت در متاتریدر روی سرور مای پراپ لاگین کرده بودید که الان میتونی دوباره لاگین کنید؟

برای منی ک قبلا لاگین نکردم و اولین بار هست وقتی سرور مای پراپ رو در متا سرچ میکنم نت بین الملل میخاد نمیاره برام

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز خیر منم ازشون تازه حساب خریدم و به متاتریدرم وصل شد و سرورش سبز شد سرعتش هم من دیدم مشکلی نداشت راهکارشون جالب و خیلی خیلی اسونه پشتیبانی هم داره شماره تماس دارن راحت میشه باشون تماس گرفت و تیکت هاشم تو تایم کاری نهایت ۱۵ دقیقه ای جواب میدن

4 لایک کرده
1 لایک کرده

سلام….من میخوام متاتریدر مای پراپ رو نصب کنم، همش پنجره proxy server میاد و اجازه نمیده که متاتریدر نصب بشه…آیا راهکاری دارید برای این موضوع؟

3 لایک کرده

سلام دوستان مای پراپ رسما در پرداخت سود اسکم هست و به بهانه های مختلف که تکراری ترینش کپی تریدینگ هست سود رو مثل اب خوردن نمیده.از هول حلیم نیوفتین تو دیگ مطمئنن تا روز های اتی پراپ های معتبر تر مجوز فعالیت میگیرن خودتون رو اسیر این پراپ های درپیت نکنید

6 لایک کرده

با پشتیبانی سایت مشکلت درمیون بزار تیکت ثبت کن

3 لایک کرده

همین الان

[1]

1. پانوشت‌ها ↩︎

4 لایک کرده

از زمانی که چالش خریدین چقدر طول کشید مشخصات حساب رو توی بخش اطلاعات ورود به چالش بزارن؟
برای گرفتن مشخصات تیکت باید زد؟

3 لایک کرده

سلام حدود 1 هفته تیکت هم بزن و نترس و نگران نباش بهت میدن حسابتو

3 لایک کرده

اگه سودتو دادن سلام ما رو هم بهشون برسون

چون اینترنت قطعه دلیل نمیشه پولمونو همینطور الکی بریزیم تو جوب

5 لایک کرده

دوستان مدارک مای پراپ رو جایی هست بتونیم ببینیم توی گروه یا کانالی؟

البته توی کامنت‌های ایران بروکر رو دیدم. تکمیلی منظورمه

3 لایک کرده

زنگ زدم پشتیبانی مای پراپ میگفت 3 تا 4 روز زمان میبره تحویل حساب به دلیل شلوغی

3 لایک کرده

من خریدم همون لحظه بهم دادن

3 لایک کرده

از بندگان نظر کرده خدا هستی احتمالا

3 لایک کرده

اونو زود بهم داد…حالا متاتریدر تحت وبش چارت رو لود نمیکنه

4 لایک کرده

تلگرام میزاشتن

دوستانی هم که میگن سود نمیدن مطمئن باشید تخظی از قوانین کردن