چند وقتی میشه که کار با مای پراپ در بستر متاتریدر با نت داخلی رو شروع کردم. اینجا معایب و نقاط قوتش رو از نگاه خودم بررسی میکنم.
نقاط قوت :
1- دستررسی به قیمت لحظه ای دارایی های مختلف
2- ایجاد بستری برای پراپ تریدرها در نبود اینترنت آزاد
3- پشتیبانی خوب
معایب:
1- قطعی مقطعی و لحظه ای چارت.
2- باز کردن پوزیشن با یک فاصله بعضا چند ثانیه ای.
3- دیر اجرا کردن استاپ لاس که گاهی اوقات باعث میشه ریسک شناور بخوره.
4-فرضا اگر بای بگیری و پوزیشن با فاصله زمانی اجرا بشه و در همین حین کندل چند پیپ یا چند دلار نزول کنه، پوزیشنت روی قیمت قدیمی باز میشه، ولی عکس این موضوع اتفاق نموفته که مدیریت ریسک و معامله دچار چالش میکه.
نتیجه:
ترید توی این شرایط با این محدودیتا یه نبرد ذهنی و روحی و روانی عجیبه.
فکر میکنم صبر کنیم و پولمونو حفظ کنیم تا بقیه پراپ فرمها بیان و شرایط رقابتی تر بشه و زیر ساختهای پراپا بهتر بشه.
اگر شما هم تجربه ای متفاوت داشتید اضافه کنید تا شرایط بهبود پیدا کنه
ابا نتیجه گیری که کردی موافقم فعلا باید صبر کرد و کاری نکرد تو این رایط فق باعث میه سرمایت به باد بره من خودم از پراپ Apex fx حساب گرفتم تو این شرایط اول اینکه به هیچ عنوان به بازار متصل نیستن و اینکه صرفا یه چارت از بایتیکل نمایش داده میشه و یه کلید و بای وسل که نه استاپ عمل میکنه نه تارگت و نه اینکه معلومه کجا معامله بازکردی کجا بسته محیطش هم اصلا خوب نیست فقط یه چیز نمایشی درست کردن که پول مردم رو بچاپن…
منم یه پراپ دارم روش…دقیقا همینطوره…بعضا قیمت از حد ضرر رد شده و هنوز عمل نکرده…قطعی و وصلی دارع…پوزیشن میزنی در لحظه باز نمیشه…همش به خاطر پینگ بده فک کنم…چندین بار بهشون تیکت زدم که درست کنن ولی فعلا که هیچ…
سلام به همهی دوستان در انجمن ایران بروکر
تجربه خودم از مای پراپ در شرایط اینترنت ملی رو خواستم به اشتراک بزارم
با مای پراپ حدودا یک سال پیش از طریق تماس تیم تبلیغاتی اشنا شده بودن قوانینشون رو خونده بودم و با بررسی که داشتم به نظر پراپ بدی نمیومدن اما چون توی پراپ های دیگه حساب ریل داشتم از مای پراپ حساب نگرفته بودم
حدودا ۳۰ روز از قطع اینترنت گذشته بود که از ایران بروکر متوجه شدم که مای پراپ مدعی هست که بستر معامله کردن رو فراهمکرده
یک حساب 5K خریدم و شروع کردم
متاتریدر برای من با ۴ تا سرویس دهنده اینترنتی که در دسترسم بود تست کردم، حساب رو میشناخت و لاگین میکرد اما چارت نداشت ولی متاتریدر نسخه وب برای من اوکی بود و کار میکرد
مرحله اول توی ۳ روز پاس شد تیکت برای مرحله دو زدم
یک چیز جالب تر هم این بود که اگر تیکت سایت پاسخ داده میشد برام پیامک میومد از طرف مای پراپ
چالش مرحله دو پاس کردنش برای من 2 هفته زمان برد تیکت ساخت مرحله ریل زده شد و بعد از 24 ساعت حساب ریل بهم تحویل داده شد
بر طبق قوانین برداشت اول 20 روز بعد از اولین معامله هست، زمانی که برداشت زدم حتما اینجا خبر میدم
به امید روز های بهتر..
سلام..اره من چندین بار بهشون گفتم که استاپ دیر عمل میکنه و ابن یه ضعف خیلی بزرگه…ولی میگن به خاطر نت ملیه…ینی فرضا زورا یا sgb ام بخوان فعالیت کنن ، همین مشکل هست؟