واسه ی اکانت ۵۰کا کدوم پراپ رو پیشنهاد میدین؟فنفیکس دارم،افتضاح ترین پراپ ایرانی،خدمات زیر خط فقره
دوست عزیزم اینکه 50کا میخوایی بخری و شناخت کافی از پراپ ها نداری به نظر میاد بهتره اول با 10کا شروع کنی به نفعته
نمیگم فنفیکس عالیه ولی اختلاف چندانی در سرور و اسپرد و … با بقیه نداره
مشکل ات دقیقا کجاست بفرمایید هم فکری کنیم
مای پراپ ۱۰ کا دارم،فنفیکس ۵ کا،زورام ۳کا،برداشتم زدم،بازم میخام نظراتو بدونم،فنفیکس خیلی داغونِ،زورا ۲۰ درصد سودو میده فقط،مای پراپ تو ارقام پایین خوب بوده
فنفبکس روز هفتمه برام واریز نزده
نزدیک ۵۰۰ دلار
مای پراپ برداشت داشتی؟
تو این روزا هنوز نه،این هفته مای پراپ ترید میزنم میگم،چون نت درست نیست،با هر حساب تو یک هفته میزنم،ولی عالی پشتیبانیش جواب میده
در برداشتش باید احراز هویت تصویری کنی و اولین برداشت ۲۰ روز زمان بره اگه برداست زدی بع ما هم بگو
قبلا برداشت زدم ،دو بار،با نت ملی نه،وگرنه به نظرم به سرمایه گذار بهترینن
فقط باید مستمر باشی،بیست روزم بد نیست
قشنگ سودتو جمع میکنی
فقط بهت میگم از فور اف ایکس کلاه بردار پراپ نخر
هر جه باشه من به جز در سرمایه گذار برتر در هیچکدام فعالیت نمکنم حالا هم صبر میکنم و ایا تصویری داره از برداشت از مای پراپ ممنون می شویم به اشتراک بگذاری
چند ماه پیش اعلام شد این موضوع که کلا جمع کردن
میزارم واستون حتما
شما خودت برداشت داشتی از سرمایه گذار برتر واقعا واریز شده ؟
لطفا مستندات بزارید تا تحت فشار بزاریم شون
الان ک دسترسی به کامیونیتی ها وجود نداره لااقل ازینجا فشار بیاریم
فورافیکس ذاتا تعطیل شد
ولی برا من که ریفاند کرد
تاپیک ساختم با این موضوع،موضوع کسی از فنفیکس بزداشت داشته؟
اونجاهم مستندات نبود عزیز
یه گروه جدید تو بله هم ایجاد شده شبیه پراپچک تلگرام یا آیدی propchek اگر صلاح دونستید اونجا هم مطرح کنید تا زودتر به نتیجه برسیم
باید صبر کنید
تنها شرکتی که میتونید با اطمینان خاطر ۳۰۰ دلار پول بابت چالشش بدید سرمایه گزار برتر هستش
که اونم الان نیستش
به قول دوستمون ، تقوا پیشه کنید تا نت باز بشه
من یه ۱۳۰۰ دلار داشتم
یه ۲هزارتا هم دو روز قبل برداشتم جنگ شد و فعلا نتونستم برداشت کنم
پراپ زیاده ،ادعا هم زیاد دارن ولی اونی که بهترین خدمات رو میده و مطمئن ترینه سرمایه گزاربرتره
روزا اولی که این پراپ ها اومدن رو نت ملی بنده شخصا به پشتیبانی sgbشدیدا اعتراض کردم و اونا در جواب گفتن تا از اتصال پایدار مطمئن نباشن کاری نمیکنن
الان بعد گذشت این مدت میبینبم که مثلا وب تریدر فنفیکس دائم قطع میشه و حتی یه روز در دسترس نبود کلا ،مای پراپ قطع شد و……..
پشتیبانی دیروز میگفت خودتون برید نگاه کنید،با این شرایط اگ ماهم میومدیم رو نت ملی صددرصد به نفع شرکت بود از نظر مالی و به ضرر کاربر
باز میگم شرکت زیاده اما حرفه ای فقط sgb
فک میکنم انشالله به زودی متاتریدر رو وصل کنن با یه اتصال پایدار
جالب اینه جواب نمیدن،ولی با آی پی ناشناس میری جواب میدن