ببینید منظور من پیش بینی هستش
ولی خب با تشخیص نوع کراس که شما گفتین میشه منتظر موند ![]()
ببینید منظور من پیش بینی هستش
ولی خب با تشخیص نوع کراس که شما گفتین میشه منتظر موند ![]()
درود دوست عزیز
تاییدیه جالبیه احسنت البته پیشفرته
ولی دقیقا روی همون کراس اول کلی مورد هست که نشون میده فیکه کراس.خیلی ساده تر
از کراس ۲۶ کندل بیای عقب و باکس کنی میبینی باکس رو رو ب پایین زده.البته فکر کنم کندل ۲۶ ام همون قرمز بزرگه بشه.تارگ ولید پایین هم دلیل دوم…سنکو اسپن هم همینطور
با عذرخواهی چون در مورد ایچیموکو هست مطلب…ولی از دید پرایس اکشن قبلش ی نوک پایین زده و فشار فروش زیاده…کف پایین و میاد کف پایینتر هم بزنه تارگت معتبر هم که داره…
البته موارد دیگه هم هست ولی تایپ دستم درد گرفت
با سلام روش هی زیادی هست ولی 26 کندل نیاز با شمارش نداره خط لگن اسپن در 26 کندل قبل تشکیل میشه البطه در برخی چارت ها 25 هم میشه دلیلش هم نوع اعمال قوانین شمارش کندلی در اون کارگزاری یا بروکر هست
بله درسته
کندل اول محاسبه نمیشه حق با شماست…
بنظرم اگر عکس هایی که زحمت کشیدید فرستادید هنوز بیشتر زوم اوت میشد بهتر میشد نظر داد..
مطالب مفید بود ممنون ![]()
چقدر بحث های خوبی شد اینجا
ممنونم از دوستانی که شرکت کردند دمتون گرم.
هدفم از این تاپیک این بود که دوستانی که با ایچی کار میکنند اشتراک ایده بکنند تا بتونیم درک درستی از ایچی داشته باشیم
یک موردی که گاهی من ازش استفاده می کنم نزدیک بودن ۳ پارامتر تنکن ، کیجن و اسپن بی لایو هست که هر سه همزمان شروع به حرکت می کنن در واقع این اتفاق وقتی میفته که کف یا سقف معتبری شکسته میشه این در تایم بالا مثلا ۱ تا ۴ ساعته خیلی مفید هست.
البته شرایط دیگری هم هست که ایچی موکویی نیست ولی تایید این حرکت میشه
سلام مورد اخر یکم بیشتر توصیح میدید؟
نمونه مثال های دیگه! یه استراتژی قدیمیه، توی کریپتو من تایم فریم 2 ساعتشو بیشتر قبول دارم.
ترکیبش یا حمایت مقاومت / نواحی عرضه و تقاضا خوب میشه
خیلی مطمئن و عالیه چون با تاییدیه های قوی وارد میشی…قدیمیه ولی خیلی خوبه وین قابل قبولی هم داره…
موفق باشید ![]()
Spoiler alert:
بدرد نمیخوره
درود دوست عزیز
عالیه این
چون تایم بالا هست فلت سنکو بی هم زودتر کف قبل رو تایید کرده.زودتر هم میشه ورود زد ولی همین روش شما خیلی مطمئن تر هست👌
یه سوال
ما دو نوع برابری داریم
نوع اول های و لوی 26 داخل 9کندل اول هستش و خب ینی فاصله ی بین های ۹ تا 26 و لوی 9 تا لوی 26 صفر هستش
نوع دوم هم داریم که فاصله از هر دو طرف یکسان هستش مثلا فاصله ی های ۹ با ۲۶ ۵۰ پیپ و فاصله ی لوی ۹ با لوی ۲۶ هم ۵۰ پیپ و چون هر دو به یک اندازه از هم فاصله دارند خب میانگین ها روی هم میافتند
بنظر شما ما چه کمکی میتونیم از برابری میانگین بگیرم
و چون کراس رو رسیدن و برابری دو میانگین به یکدیگر میدانیم نوع دیگه ای میتونه باشه یا میشه نقطه ی که برابر شدند رو بدست اورد و کراس ارتباطی با زمان داره یا نه
نظر شما چیه
سلام به نظر بنده نباید کراس را فقط با های و لوی اون سنجید یا فقط از لحاظ حرکت تنکن و کیجن و نوع رسیدن آن دو به هم
همین دو مدل کراس رو در چند جای مختلف روی چارت پیدا کن بعد باهم مقایسه کن هر کدوم حرکت متفاوتی را چه از لحاظ شروع چه از لحاظ تی وی دارن
حالا برای تفکیک راه حل به نظرم اینه که در تریدینگ ویو شما از ایچی رونینronin استفاده کنید و طوری تنظیم کنید که یک تنکن و یک کیجن اضافه روی ابر نمایش داده شود
و کراس ها رو از لحاظ کندل خود کراس و شکلی که تنکن و کیجن در هنگام کراس دارند با شکل حرکتی اسپن آ و بی بینید و درجه بندی کنید
کراس از لحاظ کندل خودش به سه دسته تقسیم میشه که با زوم کردن قابل رویت است
اول کراسی که بین دو کندل است
دوم کراسی که بین سه کندل است
سوم کراسی که بین چهار یا بیشتر کندل است
بنظر من خیلی مطلب مهمیه و در ترید با کراس ها خییلی میتونه کمک کننده باشه
من تا اونجا که میدونم ایچیموکو در ذات ترکیبی از چند تا مووینگ اوریج های مختلف هست . آیا غیر از این است ؟
اصلا مووینگ نیست
تعداد کراس ها خیلی است و هر کدام تی پی مخصوص خود را دارد کنی سخت میشه کد بندی کرد
نقطه ی کراس میتونه چند کندل بعد کراس باشه
اقای رستم پور تایید میکنید؟