سبک تعادل مجید خبازی ، کسی اینجا با این سبک آشنایی داره ؟؟؟

سبک تعادل مجید خبازی ، کسی اینجا با این سبک آشنایی داره ؟؟؟ خودم کمی با این سبک کار کردم و از بین ستاپ های مختلفی که آقای خبازی معرفی کردن ، بر روی مطلب زیر متمرکز شده ام و در حال کار بر روی اسکنر این ستاپ هستم . از دوستان کسی روی مطالب آقای خبازی وقت گذاشتن ؟

1 لایک کرده

سبک تعادل مجید خبازی ، کسی اینجا با این سبک آشنایی داره ؟؟؟ خودم کمی با این سبک کار کردم و از بین ستاپ های مختلفی که آقای خبازی معرفی کردن ، بر روی مطلب زیر متمرکز شده ام و در حال کار بر روی اسکنر این ستاپ هستم . از دوستان کسی روی مطالب آقای خبازی وقت گذاشتن ؟

1 لایک کرده

با سلام من اشنایی ندارم ولی عکسی که اپلود کردی ترکیب ایچیموکو با مکتی هست سیگنال خروج داده یا به عبارتی سل فعال شده 3کندل زیره تنکنسن و تاییده فعال شدن سل

1 لایک کرده

این همه پیچیدگی لازم نیست اگه سوده بود این استراتژی بین عموم پخش نمیکرد یاد بگیرین استراتژی ترید مثل امضای شخصی هر فرد وقتی عمومی میشه یعنی بی ارزش

1 لایک کرده

با سلام دوست عزیز من با سبکی که دوستمون سامی فرموده اشنا نیستم ولی در مورد عکس که گزاشته مربوط به روش ایچیموکو هست یاد گیری ایچی موکو اسون نیست هرچقدر ازش یاد بگیری تازه متوجه میشی که چیزی نمیدونی کالیبره کردن هرسبک معاملاتی برای اون فرد جواب میده در این شکی نیست ولی اصول اولیه برای همه یکسانه این عکس پایینی کالیبره شده و من به شخصه ازش سود میگیرم دلیل نمیشه بگیم پیچیده هست هر سبکی رو باید درست اموزش دید با یاد گیری درست سبکت معاملاتی ارزش مند میشه

1 لایک کرده

GBPUSD-M3

با سلام بازم مکدی رو درک نمیکنم ولی تو ایچی موکو 2تا فاکتور ابر های کمو سنکو ای و سنکو بی حذف شدند منتظر کراس شده نوع کراس وقتی کجونسن رو به پاین و تنکانسن رو به بالا کراس بشند اون موقع این دو تا زیره قیمت رو میگیره وتا اولین فلت تنکانسن میتونه بالا بره اون دوتا خط سفید و زرد از اجزای ایچی موکو نیستند احتمالا موینگ اوریج هستند اون خط سبز که نوشته 1.618 از کجا رسم شده معلوم نیست در ضمن با فرمول هایی شمارشی هم میشه تخمین زد که تا کجا میشه بای زد