شیفت رو در نظر میگیریم یا در همون 52 دنبال کراس و کلوز میگردیم؟
شیف و کراس و اعداد اصل سیستم هر کدوم در جای خودش
کراس برای لایو تنکن و کیجن و شروع حرکت شیفت تعیین اهداف به شرط اینکه تمام شروط رعایت بشه
بی زحمت اگر کسی اندیکاتور ایچی ای که quality line رو داره بده
دو تا ایچی بنداز بقیه اجزا رو خاموش کن کیجن رو بیست و شش تا شیفت کن
باسلام روی چارت یه ایچیموکو دیگه بنداز تو بخش تنظیمات لگین اسپن بی فعلا کن بقیه خواموش کن
تو قسمت عدادهملگین اسپن رو عددش رو 26 کن
حالا کوالیتایمت فعاله
سلام…به نظر میرسه اگر شما بتونید تایم فریم های و لوی مدنظر خودتون رو درست پیدا کنید و در تایم فریم درست خودش ایچی رو با درک خودتون ببینید و کندل شماری ها رو انجام بدین نتیجه شما به درصد بالا و کمترین خطایی میرسه
چرا در بحث زمان تایم فریم در محاسبات هستش؟
تایم فریم اصلی کدومه اقای جهاندیده
نظری دارید؟
وقتی شما صحبت از ۳۶ کندل بعد یا قبل می کنید و کندل شماری می کنید پس بجث زمان در میان است …زمان یه کم پیچیده هست و برای درک اون باید اجزای اون رو بررسی کرد…کندل شماری شکل خطی زمان هست و تایم فریم شکل ظاهری و سشن ها ماهیت و درون …پس ترکیب اینها پیچیدگی داره …حالا شما یک قله یا دره دارید می خواهید کندل شماری کنید …اون قله یا دره متعلق به کدام تایم فریم هست که شما از اونجا می خواهید کندل شماری کنید تا دقیق به جواب برسید…
برای اینکه بدونیم قله یا دره برای کدوم تایم است باید تا کراس منتظر بمونیم؟واقعیتش درکی از این موضوع ندارم
برای رفع ابهام از پراپ فرم های نت ملی این چالش رو راه اندازی کردم:چالش پاس حساب پراپکو (ثابت کردن پراپ های نت ملی)
یه سوال دیگه دارم که خیلی مهمه بنظرم
دو نوع کراس دارم برابری و جابجایی
برابری که خودشم دو نوعه و الان کاری باهاش ندارم
برای اینکه کراس اتفاق بیافته هم باید میانگین ها بهم برسند و در نقطه ای برابر شوند تا کراس اتفاق بیافته
حالا در کراس جابجایی اون نقطه ی زمانی و قیمتی که برابر شدند رو چجوری میشه پیدا کرد؟
تایم فریم ها نسبت فراکتالی دارند …در ایچی به نظر می رسه ضریب سه در تایم فریم ها باشه …یک دقیقه …سه دقیقه ….نه دقیقه ….۲۷ دقیقه….حالا به جای سه دقیقه از نمودار ۵ دقیقه و به جای ۲۷ دقیقه از نمودار ۳۰ دقیقه استفاده می شه …پس این خودش یه مقدار خطا ایجاد می کنه ….قله و دره رو هم علامت بذارید …تایم فریم رو بالا ببرید در آخرین تایم فریمی که هنوز به شکل قله دیده شده نه کندل به طور تقریبی همان تایم فریم اصلی اون قله و دره هست …پس الان می تونید با هنر و تسلطی که بر ایچی دارید بسیار خطا رو کاهش بدید و بسیار دقیق تر به نتیجه برسید…
باسلام
کراس از دونوع بیشتره بعضی اساتید رو هم افتادن هاروکراس حساب میکنند که جواب گو نیست
انواع کراس
اینا هم کراس نیستند
ایناهم کراس بلا تکلیف هستنددرحالت ساید وبلاتکلیف بازارمنتظر حرکت بعدی تنکنسن و کجونسن میمونند
درضمن برای تاییدیه گرفتن کراس میشه کوالیتی تایم اضافه کرد که کراس های فیک رو متوجه شد البطه باشماررش کندل ها هم میشه متوجه نوع کراس شد
درود بسیار عالی دوست عزیز
از شمارش کندلها و باکس کندل ۲۶ ام
کراس ها ستاپهای خوبی هستن
موفق باشید ![]()
کوالیتی بحث زمان رو نشون میده یعنی من اینشکلی نگا میکنم
خروج و ورودش رو به اسپن ا و بی رو دقیق یا با یکی دو تا اختلاف میشه حدس زد وقتی اونو میشه حدس زد سویییچ رو هم میشه ولی چجوری متوجه شیم که کدوم فیکه یا کدوم نیست رو نمیدونم بخاطر اینکه در بعضی وقتا تی پی حداقلیش رو میزنه ولی بعضی وقت ها ن
عالی بود انواع کراس ممکن رو فرستادین
ولی خب در دسته بندی بزرگ تر یکی برابریه یکی جابجایی
و این ها رو میشه در دسته بندی جابجایی قرار داد
اگر اشتباه میکنم اصلاح کنید
این بلاتکلفیا هم مناطقی رو میسازند که بعدش مومنتوم زیادی وارد بازار میشه چون های و لو زده نمیشه و اجزا به هم خیلی نزدیک هستند
این عکس اولی رو نگاه کن توضیح بدم تمامی اجزای ایچی موکو به همراه چند خط دیگرمثل خط کوالیتایم هم تو این اجزا هست
بریم برای توضیح فیک شدن کراس با خروج ورود کوالیتی تایم
تو دایره اول کراس انجام شده کوالیتی تایم خروج از داخل ابر و سنکوای رو تایید کرده ولی نوع کراس ریزشی با تاخیر هست
وقتی کمی جلو میریم کراس دوم رخ میده هم پوشانی کی جونسن و تانکنسن نوع کراس شدن رو سخت میکنه برای همین از خروج خط کوالیتی تایم از سنکو ای تاییده کراس رو میشه فهمید
در ادامه با ترکیب تک کراس قیمت هی پیش روی ههمین نماد رو میشه در اوررد نفت بین عداد69و148 در نوسان هست از هر طرف بیون بزنه عدادشو خواهیم داشت