برای من اخطار برای تغییر روند با توجه به حالت بعدی و تاثیر اسپن آ از کیجن و یا تنکن میشه میزان تارگت رو مشخص کرد البته در روش دیداری ولی در روش محاسباتی یعنی الان اعدادی که در کراس نزولی قبل بدست آمده باید الان برای صعود اجرا بشه
لینکی کانالی چیزی از این فرد بدین ممنون
ببینیدپیدا کردن محل های که برای بررسی انتخاب شده و حتی نحوه ی تارگت گذاری برعهدی بیننده هستش
چون ممکنه بعد بررسی در چارت خلاف چیزی که گفته شده رخ بده
یعنی منظور شما ناهماهنگی اسپن آ ینی اماده شدن برای تغییر روند
اگر با چارت بود عالی میشد منظور رو رسوند ولی به هر حال ممنون
قبلا هم این موضوع رو دیده بودم
هیچ وقت نتوناستم قبول کنم پوزیشن با چنین استاپ لاس بزرگی رو
معمولا حدف من زیر ۴ پیپ استاپ هست تحت شرایط خاص و نوسان بالا میشه تا ۵ پیپ هم رفت عموما استاپ هام ۲.۵ پیپی هست با ریسک نیم درصد و عموما rr5 به بالا
نمیدونم شاید مدلم خیلی خوب باشه و باید یکم صبر کنم تا نت ها درست بشه که نتیجه اش رو ببینم
اسپرت ها از ۳ پیپ تا ۸ پیپ در زمان خبر است چطور استاپ ۲.۵پیپ و با توجه به آر به آر ۵یعنی پوزیشن انتظار ۱۲الی۱۳پیپ حرکت دارید ؟
با سلام این فیلمو دیدم در مورد اسپن ها حرف زد فکر کنم یه قسمت کوچیک از یه جلسه اموزشی بود چو ن ان شماری نگفن دررضمن بقیه اجای اچی موکو غیر فعال بودن برای پیدا کردن نین نیاز به این ابزار نیست کجونسن تو نیم تشکیل میشه ما 4 نو ع ان داریم که فرمول دارن
هرموج رو 4هار حساب کنیم میشه ای بی سی دی
اولی ان از نوع وی نقطه سی 50 درصد موج یک اصلاح میده
دومیان از نوع ان موج سی 30 درصد موج یک اصلاح میده
سومی ان از نوع ای که موج سی 30 درصد اصلح میده ولی در کوتاه مدت
واخری ان از نوع ان تی موج سی ریز موج هست زیاد کارایی نداره
فرمولاشم مینویسم با این ان شماری فیل این که تارکت به اون قسمت برسه میتونی تارگت در بیاری
برای بازار مثیت
v=b+(b-c)
n=c+(b-a)
e=b+(b-a)
2e=b+2(b-a)
برای بازار منفی ریزشی
v=b-(b-c)
n=c-(b-a)
e=b-(b-a)
2e=b-2(b-a)
سلام راز و رمزش بیشتر تلفیق زمان و قیمت هست
ولی چیزی که برام جالب و همینطور مفید بود
مناطق حمایت مقاومت قوی مثل اردربلاک ها بیس ها گپ ها رو با اجزایی که داره نشون میده من موقعی که از دوره مایکل استفاده میکردم همزمان ازروی عادت ایچی موکو هم استفاده میکردم و برام جالب بود این هم پوشانی
سلام،چه مدت با ایچیموکو کار کردین؟
دو سه سال ایچیموکو کار کردم البته قبل از اینکه با پرایس اکشن کار کنم الان هم که گاهی سرازچارت درنمیارم باز ازش استفاده میکنم
بنظر من همه رو همزمان باید در تحلیل لحاظ کرد تا یه معامله درست با ایچی انجام داد
جمله ی اولی که گفتید خوب بود بنظرم.
زمان خبر که ترید ندارم
کل روز cpi , nfp , fmoc , federal ترید ندارم
سلام ممنون از توضیحات کاملتون ولی همونطور که میدونید هر جوری موجها رو دسته بندی کنید باز یجایی باگ داره و اگر باگ نداشت قطعا همه رو به سود می رسوند. چارت یکطوری هست که در شرایط یکسان ولی در زمان متفاوت رفتارهای متفاوت نشون میده برای همین خیلی سخت هست که از همه جوانب حرکت چارت رو توی تله انداخت. شاید یکی از علتهاش این هست که زمان روی چارت با اون زمان و ساعتی که ما تعریف می کنیم متفاوت هست. یا در واقع زمان چارت می تونه چرخشی باشه ما چارت رو بر اساس ساعت و روز و … محاسبه می کنیم ولی زمان چارت ممکنه واحدش مثلا ۵۲ دقیقه باشه یا 52 دقیقه و چند ثانیه و یا اصلا همین هم طی روزهای سال متفاوت باشه درست مثل طلوع آفتاب که هر روز زمان دقیقش با روز قبل فرق می کنه بگذریم از این جریان که خیلی مفصل هست و علم من هم برای توضیحش ناکافیست.
یک فیلم دیگه اینجا هست لینکش رو میگذارم یه توضیح کوچیک میده که میانگین چطور روی چارت عمل می کنه (تشکیل N)
البته همین هم وقتی تو در تو میشه حرکت، باز محاسبش پیچیده میشه و دیگه تشخیصش به هنر و تجربه تریدر بستگی داره.
سلام
در مورد فرمول پترن nفقط این چهار فرمول است که می توان با برنامه نویسی اندیکاتور اونو درست کرد یا توسط هوش مصنوعی و نیازی به قسمت منفی ندارد و فقط هنگام رسم اگر به صورت هشت فارسی رسم شود نواحی صعودی و اگر هفت فارسی رسم شود نواحی نزولی رو نمایش می دهد
برای رسم در یک روند صعودی ابتدا کف و سپس سقفی که اون کف ساخته و در آخر اصلاح و کف دوم را کلیک کنید خطوط رسم میشه این اندیکاتور برای متا به صورت پولی با نام تریفیت تولکید وجود داره ولی به راحتی با هوش مصنوعی می تونید با فرمول زیر خودتون بسازید بیشتر کسی که روش الیوت مسلط باشه می تونن به راحتی استفاده کنه ولی پیشنهاد میدم اگر موج اصلی رو گرفتید در سه نقطه اول در انتهای موج اصلاحی دنبال دو یا چند کندل باشید که دو پینبال مخالف هم دارن و برای اون هم رسم کنید بهتر نتیجه می گیرد
N=c+(b-a)
Nt=c+(c-a)
V=b+(b-c)
E=b+(b-a)
داخل سایت فراچارت هم توضیح داده
باسلام ساسان جان این حرف شما درست من ان شماری نمیکنم من از الیوت سر رشته ندارم ولی این ان شماری ایچیموکو با روش ان شماری الیوت فرق داره
برای بازار مثیت
v=b+(b-c)
n=c+(b-a)
e=b+(b-a)
۲e=b+۲(b-a)
برای بازار منفی ریزشی
v=b-(b-c)
n=c-(b-a)
e=b-(b-a)
۲e=b-۲(b-a)
ایچیموکو و رازهاش - #74 توسط Savashpesetme
ساسان جان همین عکسی که برای ان شماری فرستادی ایراد داره اگه دستی کشیدی که هیج ولی اگه با هوش مصنعی رسم شده از مای اشتباه رسم شده من باروش ان شماری اچی موکو کشیدم در عکس زیر و فرمول هارو هم رسم کردم
برای بازار مثیت
v=b+(b-c)
n=c+(b-a)
e=b+(b-a)
۲e=b+۲(b-a)
برای بازار منفی ریزشی
v=b-(b-c)
n=c-(b-a)
e=b-(b-a)
۲e=b-۲(b-a)
درود
منظورتون از ایچیموکو و تبعیت و انواع اون متوجه نشدم؟!
ولی موضوع تاپیک ایچیموکو و رازهایش که من خیلی جزیی و مختصر عرض کردم بله همانطور که گفتم هزاران نکته داره ولی اینجا با اسم آوردن به چیزی نمیشه دست یافت و مطالب گنگ میشه…
تیزیها و کراس ها و هزاران موارد دیگه داره…کلا مفصل هست و روی چارت میشه توضیح داد…
در کل موارد مهم در ایچیموکو مواردی بود که تقریبا مختصر نام بردم…
مثلاً مبحث کراس خودش گسترده هست…از کراس ۲۶ بیای عقب یه باکس کنی و منتظر شکست بشی
یا مثلاً فلت بیسلاین رو یه تعداد کندل میشماری به عقب اگر اون عدد رسید سقف یا کف قبلش کف معتبر هست
و خیلی موارد دیگه
اینها بحثشون گسترده هست
تارگت های معتبر یا ولید کلا بحثش گسترده هست
بهترین تایم روزانه و ۴ ساعته هست برای معاملات چون سیستم ایچیموکو ساختارش بر محاسبه روزانه بوده
ولی در تمامی تایم فریم ها حتی ۱ دفه به زیبایی تارگتهای ولید و سقف چ کف های ولید و معتبر رو میشه مشخص کرد
اندیکاتور دیگه ای هم نیاز نیست کنارش
نقاط صد درصد برگشتی(بینظیره)همشکلی
موفق باشید
درود دوست عزیز این مطالب رو چطوری و از کجا میشه اموزشش رو شروع کرد و توش حرفه ای شد ؟