ولی با توجه به حالت تنکن و کیجن به نسبت تأثیر گزاری و تاثیر پذیر یا همون همشکلی می توان کراس ها را تقسیم بندی کرد و با توجه به شکل میزان حرکت اونا رو تعیین کرد
حتی با توجه به ۵۲کندل قبل و اشکال اجزا و بررسی اولین همشکلی بعد از کراس تا حدی میشه حدس زد که این کراس چند کندل طول دارد
عرض ادب و احترام…
به عنوان کسی که کنکوریطور ۴ سال روی ایچیموکو و رموزش نشسته بودم تا راهی برای ترید اینا پیدا کنم خدمتتون عرض کنم که واقعا هیچ رازی وجود نداره!
اینکه ایچی رازش چیه رو یک سری رویافروش و استراتژی صددرصد فروش انداختن تو کامیونیتی ایچیموکو!
تا زمانی که کسی فاندیشن و زمینهي پرایس تخصصی نداشته باشه به تاکید عرض میکنم؛ کسی صرف بحث ریاضیطور ایچی یا صرف شکل و گرافیکش موفق نخواهد شد!
بلکه ترکیبی از پرایس و ایچی شخص رو ممکنه نجات بده و راز قشنگی رو ازش در بیاره
در تصویر زیر نمونه آنالیز ترکیبی رو مشاهده بفرمایید: (ایچیموکو خاموشه و نتیجهش رو در یورو دیلی ببینین)
بسیار عالی و کراس داریم تا کراس!
چیزی که در انتها گفتید با تغیییر تایم فریم و اشل چارت دستخوش تغییر میشه جانم
بنابراین چیزی نیست که بشه بهش اتکا کرد و باهاش در چارت تصمیم های مالی گرفت!
زاویه دید همه یکی نیست شما چیزی که با پرایس درک کردین رو دقیقا یکی با الیوت یا یه سبک دیگه درک میکنه و باهاش اوکی میشه قانون چارت یکیه (البته اگه قانونی وجود داشته باشه) و هر کس با یه ابزاز و استراتژی ای سعی در فهمیدن بازار رو داره و ممکنه یکی فقط با یه ایچی و چیزایی که شما کاربردی نمیبینید بتونه عملکرد شما حالا کمتر یا بیشتر رو نسبت به توانایش بدست بیاره
درکل چیزی که من همیشه شندیم اینه که ایچی با پرایس از هم جدا نیستند.
تعداد کندل های که طی میشه تا مجدد کراس بعدی رخ بده
عرض کردم دیدم بنده نسبت به دوستانش که تا الان دیدم نسبت به ایچی فرق میکنه
منظوری ندارم مبنی بر اینکه. چیز خاصی بلدم یا اینکه ایچی فلان و بهمان است
بلکه از نظر بنده هر کس که خالق یک اندیکاتور یا اوسیلاتور بوده سعی کرده با مباحث دقیق چارت رو ببینه و متاسفانه طوری طراحی شده که فقط برای خودش قابل درک بود
مکدی از روی ایچی الگو برداری شده با شکلی متفاوت و خطوط کمتر ولی همین کار برد را دارد با ها دیدم افرادی که با ایچی کار می کنند همواره چهار مکدی هم در تایم های مختلف روی چارت دارن و با اون سیگنال های خوبی می گیرند که این یک نوع خلاقیت در جهت درک چارت است
یا همین کوالیتی یا اینکه دوستان دو ایچی در چارت دارن یکی با تنظیمات دیابت و دیگری در تایم چهار برابری و برایشان مفید بوده
شخصا ایچی رو فقط روی اعداد دیفالت و اونم به تنهایی بررسی می کنم
چون از نظر بنده یک روند نگار عالی و دقیقه که چون درکی از اون وجود ندارد سخته با اون کار کردن و اکثر افراد فقط به ظاهر اون توجه دارند و طبق گفته های فضای مجازی خیلی به کراس و سویچ کمو بنچمارک کراس صفر پیپ … توجه دارند که در مواقعی نقض آن است و اصلا حتی این نوع نگاه رو سعی در فیلتر کردن موارد نقض هم نمی کنند
نوع دوم که گفتید خیلی اهمیت داره لولهای مهم بالا دست و پایین دست رو میشه ازش بدست آورد خصوصا در اصلاحات یکی به آخر یا در واقع در موج یکی به آخر میشه تارگت دقیق ازش گرفت. البته با ایچی موکو باکس کار راحت میشه
یک ستاپ هست با وین ریت بالا روی باکس های 26 تایی کار می کنه وقتی یک کف یا سقف شکسته میشه میشه حداقل به اندازه نیم باکس ازش گرفت ولی توضیحش با عکس خیلی سخته حتما باید فیلم باشه که دقیق متوجه شید ببینم می تونم یکجوری روی یک عکس توضیحات بدم که متوجه بشید احتمالا تا پسفردا آمادش کنم
مثال تصویریش رو بالا ببینید یک لول رو به شما میده و شما منتظر می مونید نزدیک اون لول بشه بعد تو تایم پایینتر هم کراسها رو بررسی می کنید که ببینید آیا همون لول اول رو میده یا خیر معمولا اینطور هست که در چند تایمفریم یک قیمت هدف رو نشون میدن کراسها . بجز اون می تونید برید گذشته بازار و اون لول رو چک کنید چه اتفاقاتی افتاده آیا کف اسپن آ هست ؟ مقابل سوئیچ کومو هست؟ آیا صفر مکدی اونجا وجود داره؟ و …
از نظر بنده هیچ عدد دیگه ای در ایچی به صورت پنهانی وجود ندارد به جز عدد ۳.۱۴وتمام این زنجیره که فرمودید هیچ کارایی ندارد و الفاظی مانند چرخه و فرکتال و تعادل و … فقط برای تیغ زدن مردم است و اگر وجود داشت با یک مثال ساده قابل اثبات بودن در صورتی که همواره به صورت یک مطلب گنگ و در حاله ای از ابهام مطرح میشه و یک مثال واضح در آینده چارت با اون بیان نمیشه
چرا که در ریاضی همواره ۲+۲میشه ۴
حالا می خواد دو تا سیب باشه یا دو تا فیل یا دو تا موش یا دو تا مداد